Please see the programming schedule below for more information on all your MAVTV shows.

The air schedule is shown in Eastern Time and is subject to change without notice.

Friday, September 19 @ 12:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Friday, September 19 @ 12:30 AM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 1:00 AM ET

Trans Am Racing Series

Trans Am Racing Series
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - SMT & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Super Modified Tractor and Pro Stock Tractor. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 9 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 9 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/1/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 4:00 AM ET

Trans Am Racing Series

Trans Am Racing Series
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 5:00 AM ET

Race Central TV: South Africa , Daytona

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Ron Lechien

Ron "The Dogger" Lechien is one of the handful of riders know to be the most naturally gifted motocross riders in history. The talent and stardom at a young age was a bad combination for Ron, over-shadowing his great races and 1985 National Championship with off-track challenges.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 19 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 19 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 19 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 19 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, heメll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᄑヤ lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Entrelacs, Quebec

Welcome to Canada's winter playground, Quebec! We start things off with some snowmobiling, and then are introduced to a truly original sport: ice racing on scooters! Finally, we take 4 wheels to the snow in this amazing winter wonderland.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: Cuda Fuel Cell

For all of us at Dream Car Garage, having fun with cars is something we do for a living. Its part of who we are and who our friends and colleagues are. It's a wonderful life and we'd love to share the spirit of that with our viewers. We hope you enjoy the ride.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Flow Moe-Joe

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 10:30 AM ET

First Crush:

Host Willie B challenges four contestants to save their first car from the salvage yard crusher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Pt. Angeles, WA

A400 Jet Boat Racing: Drivers and navigators have four chances to memorize a tight technical track and complete it correctly with the lowest ET. Super Boat Jet Boat Racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᄑヤ lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Entrelacs, Quebec

Welcome to Canada's winter playground, Quebec! We start things off with some snowmobiling, and then are introduced to a truly original sport: ice racing on scooters! Finally, we take 4 wheels to the snow in this amazing winter wonderland.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Flow Moe-Joe

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, heメll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 1:30 PM ET

Dream Car Garage: Cuda Fuel Cell

For all of us at Dream Car Garage, having fun with cars is something we do for a living. Its part of who we are and who our friends and colleagues are. It's a wonderful life and we'd love to share the spirit of that with our viewers. We hope you enjoy the ride.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage: LS1 Engine Build

Our C5 project continues with a build up of the lower end of the LS1 engine.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᄑヤ lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, heメll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Flow Moe-Joe

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Peacock High Blind

Texas has a big pig problem! Millions of feral hogs are on the loose, feasting on farmers' crops, and harming anybody unlucky enough to get in their way. For rice farmers like Scott Peacock, hoards of pigs represent huge financial losses when they devour the crops in his fields and leave only the barren soil behind. Now it's up to Bob Woodcock and the Critter Gitter team to help even the score. Bob's answer to the pig problem is nothing short of hydraulic genius: a high tech, 360 degree, go-anywhere shooting gallery with the ability to soar 20 feet into the air for an all-out aerial assault. Now the guys have just ten days to deliver their invention before Scott floods his fields and the pigs come to pillage.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage: LS1 Engine Build

Our C5 project continues with a build up of the lower end of the LS1 engine.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᄑヤ lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 2

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 2 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Peacock High Blind

Texas has a big pig problem! Millions of feral hogs are on the loose, feasting on farmers' crops, and harming anybody unlucky enough to get in their way. For rice farmers like Scott Peacock, hoards of pigs represent huge financial losses when they devour the crops in his fields and leave only the barren soil behind. Now it's up to Bob Woodcock and the Critter Gitter team to help even the score. Bob's answer to the pig problem is nothing short of hydraulic genius: a high tech, 360 degree, go-anywhere shooting gallery with the ability to soar 20 feet into the air for an all-out aerial assault. Now the guys have just ten days to deliver their invention before Scott floods his fields and the pigs come to pillage.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Texas Motor Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Texas Motor Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 2

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 2 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Peacock High Blind

Texas has a big pig problem! Millions of feral hogs are on the loose, feasting on farmers' crops, and harming anybody unlucky enough to get in their way. For rice farmers like Scott Peacock, hoards of pigs represent huge financial losses when they devour the crops in his fields and leave only the barren soil behind. Now it's up to Bob Woodcock and the Critter Gitter team to help even the score. Bob's answer to the pig problem is nothing short of hydraulic genius: a high tech, 360 degree, go-anywhere shooting gallery with the ability to soar 20 feet into the air for an all-out aerial assault. Now the guys have just ten days to deliver their invention before Scott floods his fields and the pigs come to pillage.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Texas Motor Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Texas Motor Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 12:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 1:00 AM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 2

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 2 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Texas Motor Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Texas Motor Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 2

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 2 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Jimmy Owens

Jimmy Owens is affectionately called the Newport Nightmare in the late model dirt racing arena. He is a dominate force in the Lucas Oil Late Model Dirt Series and he talks to Dave about his quest for a 4th straight championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 20 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 20 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 20 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 20 @ 8:00 AM ET

2014 Endurocross - Las Vegas, NV

Endurocross, Las Vegas, NV- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly technical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 5/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

For the end of the season in the Super Modified Class, itメs all down to the fastest lap on the track at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 9/7/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

The A 400 class compete for the fastest lap time on a course full of tough turns at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 8/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - SMT & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Super Modified Tractor and Pro Stock Tractor. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 11:00 AM ET

2014 Endurocross - Las Vegas, NV

Endurocross, Las Vegas, NV- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly technical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 5/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 12:00 PM ET

FIM Motocross World Championship: Hyvinkaa, Finland

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Hyvinkaa, Finland
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 12:30 PM ET

ATV Pro MX: Loretta Lynnメs ヨ Hurricane Mills TN

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Lakewood, CO

Motocross from the Thunder Valley National in Lakewood, Colorado.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 3:00 PM ET

FIM Motocross World Championship: Hyvinkaa, Finland

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Hyvinkaa, Finland
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 3:30 PM ET

ATV Pro MX: Loretta Lynnメs ヨ Hurricane Mills TN

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Lakewood, CO

Motocross from the Thunder Valley National in Lakewood, Colorado.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 6:00 PM ET

British Motocross Championship: Cusses Gorge, Wiltshire

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Drumclog, Scotland
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS - 2014 - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- The American Sprint Car Series kicks off the season with Night One of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 2/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Texas Motor Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Texas Motor Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS - 2014 - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- The American Sprint Car Series kicks off the season with Night One of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 2/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - SMT & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Super Modified Tractor and Pro Stock Tractor. Event Date: 7/24/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeᅠin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeᅠin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS - 2014 - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- The American Sprint Car Series kicks off the season with Night One of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 2/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Texas Motor Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Texas Motor Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 21 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 21 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 21 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 21 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, heメll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Flow Moe-Joe

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᄑヤ lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage: LS1 Engine Build

Our C5 project continues with a build up of the lower end of the LS1 engine.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 11:00 AM ET

The Dave Despain Show: Jimmy Owens

Jimmy Owens is affectionately called the Newport Nightmare in the late model dirt racing arena. He is a dominate force in the Lucas Oil Late Model Dirt Series and he talks to Dave about his quest for a 4th straight championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage: Cuda Fuel Cell

For all of us at Dream Car Garage, having fun with cars is something we do for a living. Its part of who we are and who our friends and colleagues are. It's a wonderful life and we'd love to share the spirit of that with our viewers. We hope you enjoy the ride.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, heメll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Flow Moe-Joe

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᄑヤ lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage: LS1 Engine Build

Our C5 project continues with a build up of the lower end of the LS1 engine.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 10 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - USST & HRS

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Unlimited Super Stock Tractor and Hot Rod Semis. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Mid-Ohio - TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Mid-Ohio - TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 10 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - USST & HRS

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Unlimited Super Stock Tractor and Hot Rod Semis. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 7:00 PM ET

Knoxville Nationals

54th Annual Knoxville 410 Nationals- Knoxville, IA- 54 Years of Greatness brings legendary drivers from all over the country to display guts and win glory as they take the checkers in the historic Knoxville 410 Sprint Car Nationals. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jimmy Owens

Jimmy Owens is affectionately called the Newport Nightmare in the late model dirt racing arena. He is a dominate force in the Lucas Oil Late Model Dirt Series and he talks to Dave about his quest for a 4th straight championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - USST & HRS

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Unlimited Super Stock Tractor and Hot Rod Semis. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 10:00 PM ET

Knoxville Nationals

54th Annual Knoxville 410 Nationals- Knoxville, IA- 54 Years of Greatness brings legendary drivers from all over the country to display guts and win glory as they take the checkers in the historic Knoxville 410 Sprint Car Nationals. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jimmy Owens

Jimmy Owens is affectionately called the Newport Nightmare in the late model dirt racing arena. He is a dominate force in the Lucas Oil Late Model Dirt Series and he talks to Dave about his quest for a 4th straight championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: Flashback

Steven, Patrick, and Charles take a look back at struggles the team has been through since leaving Seattle over 6000 miles ago: disgruntled crew, short on money, the Russian military, changing the expeditions route, and heading into the ice.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: Hell to Pay

The second day on the Cal-Salmon. The students, under the leadership of Marie, are guiding themselves through the Gaping Maw and beyond, to the even larger Ikes. Swimming in these icy waters will be inevitable and pain is a certainty.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Jimmy Owens

Jimmy Owens is affectionately called the Newport Nightmare in the late model dirt racing arena. He is a dominate force in the Lucas Oil Late Model Dirt Series and he talks to Dave about his quest for a 4th straight championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: Flashback

Steven, Patrick, and Charles take a look back at struggles the team has been through since leaving Seattle over 6000 miles ago: disgruntled crew, short on money, the Russian military, changing the expeditions route, and heading into the ice.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: Hell to Pay

The second day on the Cal-Salmon. The students, under the leadership of Marie, are guiding themselves through the Gaping Maw and beyond, to the even larger Ikes. Swimming in these icy waters will be inevitable and pain is a certainty.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 8:00 AM ET

Bonanza: The Last Trophy

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 9:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Set-Up Part 2

The duo try to uncover the truth behind Terry Nash ヨ the well-intentioned gun-man out to avenge the murder of his wife and who, until recently, didn't seem to even exist ヨ but in doing so, they are framed and wind up suspended from duty and becoming fugitives.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 10:00 AM ET

Starsky and Hutch: Survival

After Hutch plays the key part in a successful undercover operation to nail a wanted racketeer, the captured felon hires a hit-man to prevent Hutch from testifying in court.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 11:00 AM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 1:30 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 4:30 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 22 @ 7:00 PM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). It's the classic sports film of a generation. The moving, true story of Brian Piccolo, a fullback for the Chicago Bears, and his best friend and running back, Gayle Sayers. It's the sports classic that makes it ok for guys to shed a tear or two. TV14.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TV14
Monday, September 22 @ 8:30 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 11:00 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 2:00 AM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Tuesday, September 23 @ 4:30 AM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). It's the classic sports film of a generation. The moving, true story of Brian Piccolo, a fullback for the Chicago Bears, and his best friend and running back, Gayle Sayers. It's the sports classic that makes it ok for guys to shed a tear or two. TV14.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TV14
Tuesday, September 23 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 8:00 AM ET

One-Eyed Jacks

Starring Marlon Brando, Karl Malden, Slim Pickens (1961). Two men carry out a bank robbery in Mexico. Dad takes the gold and lets Rio be captured. Rio however escapes years later and comes after him with revenge and gold on his mind.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 11:00 AM ET

The Gun and the Pulpit

Starring: Marjoe Gortner, Slim Pickens and David Huddleston (1974). In the days of the "Wild West", a gunslinger, with a price on his head, discovers the body of a traveling minister who has been killed in an ambush. Fearing those who are following him, he assumes the dead minister's identity.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 12:30 PM ET

Mclintock

Starring John Wayne; Maureen O'Hara; Patrick Wayne; Stefanie Powers (1963). In this legendary John Wayne film, the cattle rancher McLintock puts his brand on the territory and every woman in it! The lovely Louise Warren plays a widow who moves with her two children onto McLintockメs ranch to serve as cook, while Maureen OメHara plays the estranged wife. Every great Western staple is accounted for: Cowboys, Indians, gun battles and fistfights. Plus, that pair of (now infamous) spanking scenes!
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 3:00 PM ET

Angel and the Bad Man

Starring: John Wayne, Gail Russell and Harry Carey (1947). Quirt Evens an all around bad guy is nursed back to health and sought after by Penelope Worth a Quaker girl. He eventually finds himself having to choose from his world or the world from which Penelope lives by.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 5:00 PM ET

Lawless Frontier

Starring: John Wayne, Sheila Terry and George 'Gabby' Hayes (1934). Mexican outlaw Zanti killed John Tobin's parents. John teams up with Dusty, also hurt by Zanti, to get the bad guy.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 6:00 PM ET

RAM National Circuit Finals Rodeo

24 qualifiers go head-to-head in a tournament-style competition in two preliminary rounds. From Guthrie, OK. Event Date: 4/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 7:00 PM ET

King of the Cage: Battle Tested

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Norther Lights Casino Resort, Walker, MN.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 23 @ 9:00 PM ET

RAM National Circuit Finals Rodeo

24 qualifiers go head-to-head in a tournament-style competition in two preliminary rounds. From Guthrie, OK. Event Date: 4/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 10:00 PM ET

King of the Cage: Battle Tested

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Norther Lights Casino Resort, Walker, MN.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, September 24 @ 12:00 AM ET

King of the Cage: Viewers Discretion II

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Menominee Casino Resort, Keshena, WI
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 24 @ 2:00 AM ET

King of the Cage: Battle Tested

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Norther Lights Casino Resort, Walker, MN.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 24 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire: Oregon Buck Season

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 5:30 AM ET

The Opener: Get Ya Some!

On this weekメs episode of The Opener, we join special guests Richie Elam and Trent Cole of Blitz TV as they are chasing some great bucks in Missouri and New Jersey.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire: Oregon Buck Season

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 8:30 AM ET

The Opener: Get Ya Some!

On this weekメs episode of The Opener, we join special guests Richie Elam and Trent Cole of Blitz TV as they are chasing some great bucks in Missouri and New Jersey.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Single Flushing Champion

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 9:30 AM ET

Australian National Drag Racing Association: Hidden Valley ヨ TA/TFM

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Norfolk, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Norfolk, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Italy

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 1:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Hidden Valley ヨ TA/TFM

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 2:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 3:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Winton ヨ Superbikes

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 4:00 PM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealandメs most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 5:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: France

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Calder Park, Victoria

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 7:00 PM ET

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 7:30 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 8:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 9:00 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Finland

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 9:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Germany

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 10:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 10:30 PM ET

P1 Superstock Powerboats - UK - Cardiff, Wales

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 11:00 PM ET

V8 Superboats: Temora

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 Gメs similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 11:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Hidden Valley ヨ TA/TFM

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 12:30 AM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Billown Part 1

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: Loket, Czech Republic

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Loket, Czech Republic
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 25 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 25 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 25 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 25 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '96 Camaro, a '69 Camaro, a '74 Nova, and a '72 Plymouth Scamp race for the chance to win $500 and the chance to be one step closer to $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 9/29/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 10 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - USST & HRS

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Unlimited Super Stock Tractor and Hot Rod Semis. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 1:00 PM ET

Superbike Shootout: Dynojet Pro Sportbike - Round 2

Round Two, Dynojet Pro Sportbike from Arai Pacific Nationals at Sonoma Raceway, Sonoma, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Northern California. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - USST & HRS

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Unlimited Super Stock Tractor and Hot Rod Semis. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 4:00 PM ET

Superbike Shootout: Dynojet Pro Sportbike - Round 2

Round Two, Dynojet Pro Sportbike from Arai Pacific Nationals at Sonoma Raceway, Sonoma, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Northern California. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Irwindale, CA- Drivers in the modified series hit the half way point in their season as they head to Irwindale Speedway. Event Date: 8/16/143
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Irwindale, CA- Drivers in the modified series hit the half way point in their season as they head to Irwindale Speedway. Event Date: 8/16/143
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Irwindale, CA- Drivers in the modified series hit the half way point in their season as they head to Irwindale Speedway. Event Date: 8/16/143
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 12:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 12:30 AM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 1:00 AM ET

2014 Best In The Desert - Canidae / Tap It Silverstate 300

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - USST & HRS

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Unlimited Super Stock Tractor and Hot Rod Semis. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 10 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 4:00 AM ET

2014 Best In The Desert - Canidae / Tap It Silverstate 300

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Joel Robert

Perhaps no other rider in the history of the sport inspired so many around the world to find their way to the motocross track. Riding to six World titles, Joel kept his competitors off-balance with his casual, prankster ways while he developed the early Japanese motocross bikes that lead the industry today.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 26 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 26 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 26 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 26 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, heメll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Las Cruces, New Mexico

This week the Motorhead Traveler visits New Mexico where he checks out the green chili cheeseburger motorcycle tour, the Fort Seldon State Monument, the Barnett Harley-Davidson, the New Mexico Farm and Ranch Heritage Museum, and the Organ Mountains.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: Larry Holt and Mulitmatic Engineering

In this episode, we visit Larry Holt at Multimatic Engineering. Larry takes us behind the scenes to show us how all the carbon fiber components of the Super Cuda were created in their state of the art facility.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 10:30 AM ET

First Crush:

Host Willie B challenges four contestants to save their first car from the salvage yard crusher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Elk River, MN

Beater X Compact 1: An extreme form of auto racing the average guy can compete in. Beater X: Truck.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Las Cruces, New Mexico

This week the Motorhead Traveler visits New Mexico where he checks out the green chili cheeseburger motorcycle tour, the Fort Seldon State Monument, the Barnett Harley-Davidson, the New Mexico Farm and Ranch Heritage Museum, and the Organ Mountains.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, heメll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 1:30 PM ET

Dream Car Garage: Larry Holt and Mulitmatic Engineering

In this episode, we visit Larry Holt at Multimatic Engineering. Larry takes us behind the scenes to show us how all the carbon fiber components of the Super Cuda were created in their state of the art facility.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage: C5 - Part 3

The suspension gets completely reworked on the C5 Corvette. Then the guys finish up the engine, getting it ready for re-install.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, heメll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Deuce and a Half Build

Bob and the guys will be taking a decommissioned ARMY transport vehicle and turning it into a apocalypse-ready rig. Massive fuel tanks? Check. Room for a family? You betchya. Want to kill zombies? Well, you can do that too. The only problem for Bob? The client can't pay! Will Bob finish the build and hope for the best - or sell the rig and recoup some losses? All Bob knows is that he better be careful - the last person you want to make mad is a doomsday prepper!!!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage: C5 - Part 3

The suspension gets completely reworked on the C5 Corvette. Then the guys finish up the engine, getting it ready for re-install.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Ultimate Shop Van

Car builder Ian Roussel makes the ultimate shop van out of a 1949 International milk truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Deuce and a Half Build

Bob and the guys will be taking a decommissioned ARMY transport vehicle and turning it into a apocalypse-ready rig. Massive fuel tanks? Check. Room for a family? You betchya. Want to kill zombies? Well, you can do that too. The only problem for Bob? The client can't pay! Will Bob finish the build and hope for the best - or sell the rig and recoup some losses? All Bob knows is that he better be careful - the last person you want to make mad is a doomsday prepper!!!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinoisメ Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Illinoisメ Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Ultimate Shop Van

Car builder Ian Roussel makes the ultimate shop van out of a 1949 International milk truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Deuce and a Half Build

Bob and the guys will be taking a decommissioned ARMY transport vehicle and turning it into a apocalypse-ready rig. Massive fuel tanks? Check. Room for a family? You betchya. Want to kill zombies? Well, you can do that too. The only problem for Bob? The client can't pay! Will Bob finish the build and hope for the best - or sell the rig and recoup some losses? All Bob knows is that he better be careful - the last person you want to make mad is a doomsday prepper!!!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinoisメ Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Illinoisメ Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 12:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 1:00 AM ET

Full Custom Garage: Ultimate Shop Van

Car builder Ian Roussel makes the ultimate shop van out of a 1949 International milk truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinoisメ Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Illinoisメ Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Ultimate Shop Van

Car builder Ian Roussel makes the ultimate shop van out of a 1949 International milk truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Jimmy Owens

Jimmy Owens is affectionately called the Newport Nightmare in the late model dirt racing arena. He is a dominate force in the Lucas Oil Late Model Dirt Series and he talks to Dave about his quest for a 4th straight championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 27 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 27 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 27 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 27 @ 8:00 AM ET

2014 Endurocross - Sacramento, CA

Endurocross, Sacramento, CA- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly tecnical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

The A 400 class compete for the fastest lap time on a course full of tough turns at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 8/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

The Super Modified compete for the fastest lap time, it all comes down to who can beat the clock at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 08/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - USST & HRS

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Unlimited Super Stock Tractor and Hot Rod Semis. Event Date: 7/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 11:00 AM ET

2014 Endurocross - Sacramento, CA

Endurocross, Sacramento, CA- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly tecnical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 12:00 PM ET

FIM Motocross World Championship: Loket, Czech Republic

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Loket, Czech Republic
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 12:30 PM ET

ATV Pro MX: Aonia Pass, Washington, GA.

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Mt. Morris, PA

Motocross from the High Point National in Mt. Morris, Pennsylvania.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 3:00 PM ET

FIM Motocross World Championship: Loket, Czech Republic

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Loket, Czech Republic
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 3:30 PM ET

ATV Pro MX: Aonia Pass, Washington, GA.

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Mt. Morris, PA

Motocross from the High Point National in Mt. Morris, Pennsylvania.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 6:00 PM ET

British Motocross Championship: Norfolk, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Norfolk, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- Sprint car drivers compete to take home the trophy in Night Two of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 03/01/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinoisメ Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Illinoisメ Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Pro Mod racers battle the elements, as well as the clock, on scenic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- Sprint car drivers compete to take home the trophy in Night Two of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 03/01/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Goshen, IN - USST & HRS

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year- classes will be Unlimited Super Stock Tractor and Hot Rod Semis. Event Date: 7/24/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Pro Mod racers battle the elements, as well as the clock, on scenic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Irwindale, CA- Drivers in the modified series hit the half way point in their season as they head to Irwindale Speedway. Event Date: 8/16/143
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- Sprint car drivers compete to take home the trophy in Night Two of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 03/01/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinoisメ Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Illinoisメ Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 28 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 28 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 28 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 28 @ 8:00 AM ET

Sports Crash: Extreme Slams

The most sensational high impact moments from the world of sports. A snowmobiler tries to out run an avalancheナ see how that works out for him, a bull rider gets KOed in the starting gate, a freestyle motocross jump ends in desert destruction and spectatorsメ lives are on the line when a rally car charges into the crowd.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, heメll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage: C5 - Part 3

The suspension gets completely reworked on the C5 Corvette. Then the guys finish up the engine, getting it ready for re-install.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 11:00 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage: Larry Holt and Mulitmatic Engineering

In this episode, we visit Larry Holt at Multimatic Engineering. Larry takes us behind the scenes to show us how all the carbon fiber components of the Super Cuda were created in their state of the art facility.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, heメll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage: C5 - Part 3

The suspension gets completely reworked on the C5 Corvette. Then the guys finish up the engine, getting it ready for re-install.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 10 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SFT & SM2WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Farm Tractor and Super Modified 2WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Brainerd - TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Brainerd - TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 10 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SFT & SM2WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Farm Tractor and Super Modified 2WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Brainerd - TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Brainerd - TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SFT & SM2WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Farm Tractor and Super Modified 2WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinoisメ Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Illinoisメ Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: The Long Road

The expedition hauls their machines and gear up some of the roughest roads in North America. It a 3100 mile journey North through Whitehorse, Dawson Creek, the Yukon and then back above the Arctic Circle. Before getting on the water Steven reminds the crew of the dangers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: To Hell and Back

On the last day of training, in record high water on the Cal-Salmon, the students face rapids even veteran river guides refuse to run. Kyle is the head boatman and the mystical river terrorizes and empowers the group on their graduation day.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: The Long Road

The expedition hauls their machines and gear up some of the roughest roads in North America. It a 3100 mile journey North through Whitehorse, Dawson Creek, the Yukon and then back above the Arctic Circle. Before getting on the water Steven reminds the crew of the dangers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: To Hell and Back

On the last day of training, in record high water on the Cal-Salmon, the students face rapids even veteran river guides refuse to run. Kyle is the head boatman and the mystical river terrorizes and empowers the group on their graduation day.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Pro Mod racers battle the elements, as well as the clock, on scenic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 8:00 AM ET

Bonanza: San Francisco

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 9:00 AM ET

Starsky and Hutch: Survival

After Hutch plays the key part in a successful undercover operation to nail a wanted racketeer, the captured felon hires a hit-man to prevent Hutch from testifying in court.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 10:00 AM ET

Starsky and Hutch: Starsky's Lady

Crazed killer Prudholm returns to extract his revenge on Starsky ヨ who he blames for the death of his son ヨ by targeting Starsky's girl-friend.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 11:00 AM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 29 @ 1:30 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 4:00 PM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). It's the classic sports film of a generation. The moving, true story of Brian Piccolo, a fullback for the Chicago Bears, and his best friend and running back, Gayle Sayers. It's the sports classic that makes it ok for guys to shed a tear or two. TV14.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TV14
Monday, September 29 @ 5:30 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 8:30 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 29 @ 11:00 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 1:30 AM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). It's the classic sports film of a generation. The moving, true story of Brian Piccolo, a fullback for the Chicago Bears, and his best friend and running back, Gayle Sayers. It's the sports classic that makes it ok for guys to shed a tear or two. TV14.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TV14
Tuesday, September 30 @ 3:00 AM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 8:00 AM ET

Santa Fe Trail

Starring: Ronald Regan, Errol Flynn, Olivia de Havilland and Raymond Massey (1940). The story of Jeb Stuart, his romance with Kit Carson Holiday, friendship with George Custer and battles against John Brown in the days leading up to the outbreak of the American Civil War.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 10:30 AM ET

Vengeance Valley

Stars: Burt Lancaster, Robert Walker and Joanne Dru (1951). A cattle baron takes in an orphaned boy and raises him, causing his own son to resent the boy. As they get older the resentment festers into hatred, and eventually the real son frames his stepbrother for fathering an illegitimate child that is actually his, seeing it as an opportunity to get his half-brother out of the way so he can have his father's empire all to himself.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 12:30 PM ET

The Proud and the Damned

Starring: Chuck Connors, Aron Kincaid and Cesar Romero (1972). A group of five Confederate mercenaries led by Sergeant Will Hansen must choose sides carefully in a small village where they find themselves trapped in the middle of a rebellion. The group is torn as to whether they should honor the powerful military dictator who forces them to spy for him or help the local village fight for its independence. Follow Sergeant Hansen and his men as they make a decision that could cost them their lives.
Duration: 2 Hours
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 2:30 PM ET

My Outlaw Brother

Starring: Mickey Rooney, Wanda Hendrix and Robert Preston (1951). A young man travels to Mexico in search of his brother, who has become involved with a dangerous gang.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 4:30 PM ET

'Neath the Arizona Skies

Starring; John Wayne, Sheila Terry and Shirley Jean Rickert (1934). Chris Morrell, the guardian of half-Indian girl Nina, is helping her find her missing white father. so she can cash in on her late mother's oil lease. Outlaw Sam Black is after the girl and her father as well. Besides dealing with the Black gang, Morrell has to find another robber, Jim Moore, who switches clothes with him after he finds Chris unconscious from a fight with Sam Black. Along the way, he meets a lady who's the sister of Jim Moore, another bad hombre who's in cahoots with Jim Moore, and an old friend who takes in Nina and helps Chris locate Nina's father and fight off the various desperadoes.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 6:00 PM ET

Xtreme Bulls: Reno

The PRCA'S top bull riders compete at the モWildest, Richest Rodeo in the Westヤ. From Reno, NV. Event Date: 6/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 7:00 PM ET

King of the Cage: Damage Report

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Lake of the Torches Resort Casino, Lac Du Flambeau, WI.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 30 @ 9:00 PM ET

Xtreme Bulls: Reno

The PRCA'S top bull riders compete at the モWildest, Richest Rodeo in the Westヤ. From Reno, NV. Event Date: 6/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 10:00 PM ET

King of the Cage: Damage Report

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Lake of the Torches Resort Casino, Lac Du Flambeau, WI.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, October 1 @ 12:00 AM ET

King of the Cage: Battle Tested

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Norther Lights Casino Resort, Walker, MN.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 1 @ 2:00 AM ET

King of the Cage: Damage Report

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Lake of the Torches Resort Casino, Lac Du Flambeau, WI.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 1 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire: Elk Hunting: Elk Hunting Wyoming

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 5:30 AM ET

The Opener: From Snow to Snows

Co-Host Nick Sampson heads to the brutal cold of Saskatchewan as he bears extreme temperatures in pursuit of a giant Canadian Whitetail. Then we turn things around on an unbelievable snow goose hunt on the Eastern Shore of Maryland.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 1 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 1 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 1 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 1 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire: Elk Hunting: Elk Hunting Wyoming

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 8:30 AM ET

The Opener: From Snow to Snows

Co-Host Nick Sampson heads to the brutal cold of Saskatchewan as he bears extreme temperatures in pursuit of a giant Canadian Whitetail. Then we turn things around on an unbelievable snow goose hunt on the Eastern Shore of Maryland.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Tournament Action and a BDC Dog

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 1 @ 9:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: Germany

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Kent, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Kent, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Belgium

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Winton - Supersport

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: Barcelona, Spain

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 3:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Mallala, South Australia

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 4:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealandメs most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 5:00 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Germany

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Mallala, South Australia

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Krasnogorsk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. Krasnogorsk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Willowbank Raceway

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 9:00 PM ET

Acceleration: Portugal

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Krasnogorsk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. Krasnogorsk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 1 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Willowbank Raceway

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 12:00 AM ET

Acceleration: Portugal

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 1:00 AM ET

V8 Superboats: Griffith

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 Gメs similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Billown Part 2

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Krasnogorsk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. Krasnogorsk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Bastogne, Belgium
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Portugal

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 2 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 2 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 2 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 2 @ 8:00 AM ET

Sports Crash: Extreme Slams

The most sensational high impact moments from the world of sports. A snowmobiler tries to out run an avalancheナ see how that works out for him, a bull rider gets KOed in the starting gate, a freestyle motocross jump ends in desert destruction and spectatorsメ lives are on the line when a rally car charges into the crowd.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '74 Vega, '70 Camaro, '90 Mustang and a '64 Nova compete for $500 and a chance to win $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 4/4/13 & 5/2/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 10 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SFT & SM2WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Farm Tractor and Super Modified 2WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Pro Mod racers battle the elements, as well as the clock, on scenic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 1:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 1:30 PM ET

Inside Drag Racing: International Drag Racing Hall of Fame

Coverage from the International Drag Racing Hall of Fame induction ceremonies from Gainesville, FL.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SFT & SM2WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Farm Tractor and Super Modified 2WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 4:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 4:30 PM ET

Inside Drag Racing: International Drag Racing Hall of Fame

Coverage from the International Drag Racing Hall of Fame induction ceremonies from Gainesville, FL.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Lake Havasu, AZ

Lucas Oil Modified Racing Series- Lake Havasu, AZ- The Lucas Oil Modified Series takes on Lake Havasu as it starts the racing season. Event Date: 3/1/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Whiskey City 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Lawrenceburg, IN- The Late Model Series continues their points chase as they head towards the river in the Whiskey City 50 lap race. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Lake Havasu, AZ

Lucas Oil Modified Racing Series- Lake Havasu, AZ- The Lucas Oil Modified Series takes on Lake Havasu as it starts the racing season. Event Date: 3/1/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Whiskey City 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Lawrenceburg, IN- The Late Model Series continues their points chase as they head towards the river in the Whiskey City 50 lap race. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Lake Havasu, AZ

Lucas Oil Modified Racing Series- Lake Havasu, AZ- The Lucas Oil Modified Series takes on Lake Havasu as it starts the racing season. Event Date: 3/1/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 2 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 12:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 12:30 AM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 1:00 AM ET

2014 Best In The Desert - General Tire Vegas to Reno

Best in the Desert- Las Vegas, NV- Desert Trick Trucks and Buggies fight to the finish as they embark on the longest off road race in America from Las Vegas to Reno, Nevada. Event Date: 8/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SFT & SM2WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Farm Tractor and Super Modified 2WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 10 - Glen Helen

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway. Event Date: 8/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 4:00 AM ET

2014 Best In The Desert - General Tire Vegas to Reno

Best in the Desert- Las Vegas, NV- Desert Trick Trucks and Buggies fight to the finish as they embark on the longest off road race in America from Las Vegas to Reno, Nevada. Event Date: 8/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Marty Tripes

Marty won the first and second Superbowl of Motocross events in 1972 and 1973 which has evolved into Supercross today. Marty was destined to become a champion with his effortless riding style that made him the envy of the greatest riders of all time and he went head to head with all of them.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 3 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 3 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 3 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 3 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: V8 Corvairs

Dennis hits the drag strip with a couple of V8 Corvairs. Plus, heメll take a look at replacement seatbelts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: A Hot Rod Tow Truck

Stacey brings the International Cabover truck back into the shop to be outfitted with a vintage Holmes dual wrecker bed and the big truck continues to come together using parts from a junkyard, a swap meet, and even some new after market parts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Alamogordo, New Mexico

We head to Alamogordo, New Mexico to hit the Tularosa Speedway to learn all about driving a stock car! We visit the White Sands National Monument, the New Mexico Museum of Space History, and sample the local cuisine at Memories restaurant
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: King Cobra

This season of Dream Car Garage kicks off with the introduction of our BASF feature restoration, the Shelby King Cobra.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 10:30 AM ET

Inside Drag Racing: International Drag Racing Hall of Fame

Coverage from the International Drag Racing Hall of Fame induction ceremonies from Gainesville, FL.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Shakopee, MN

Figure 8 Feature 1: Figure 8 racing with a high speed crossover. Flagpole: Racers traverse this unusual course that involves circling a flagpole as part of the race.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: A Hot Rod Tow Truck

Stacey brings the International Cabover truck back into the shop to be outfitted with a vintage Holmes dual wrecker bed and the big truck continues to come together using parts from a junkyard, a swap meet, and even some new after market parts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Alamogordo, New Mexico

We head to Alamogordo, New Mexico to hit the Tularosa Speedway to learn all about driving a stock car! We visit the White Sands National Monument, the New Mexico Museum of Space History, and sample the local cuisine at Memories restaurant
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: V8 Corvairs

Dennis hits the drag strip with a couple of V8 Corvairs. Plus, heメll take a look at replacement seatbelts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 2:00 PM ET

FIA WRC from France - Friday Coverage - LIVE

FIA WRC from France - Friday Coverage - Live Event
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: V8 Corvairs

Dennis hits the drag strip with a couple of V8 Corvairs. Plus, heメll take a look at replacement seatbelts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 4:00 PM ET

Two Guys Garage: Supercharged Jeep

Jeeps are notoriously underpowered, but itメs nothing a supercharger canメt fix.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 4:30 PM ET

Stacey David's GearZ: A Hot Rod Tow Truck

Stacey brings the International Cabover truck back into the shop to be outfitted with a vintage Holmes dual wrecker bed and the big truck continues to come together using parts from a junkyard, a swap meet, and even some new after market parts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage: Supercharged Jeep

Jeeps are notoriously underpowered, but itメs nothing a supercharger canメt fix.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: A Hot Rod Tow Truck

Stacey brings the International Cabover truck back into the shop to be outfitted with a vintage Holmes dual wrecker bed and the big truck continues to come together using parts from a junkyard, a swap meet, and even some new after market parts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Bubble Top: Part 1

Car builder Ian Roussel attempts to create a bubble top for a custom 1962 Thunderbird.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Critter Gitter Build

A big-shot Texas rancher has called on Bob to build the crown jewel of the Critter Gitter family - THE MONSTROUS CRITTER GITTER! A massive hunting rig, reserved for only the biggest, baddest and RICHEST hunters on the planet, getting the Critter Gitter built will take everything Bob and his team have...but with colossal turnover of staff in the shop, and a client who wants what he wants and wants it NOW, everything is on the line for this build.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Bubble Top: Part 1

Car builder Ian Roussel attempts to create a bubble top for a custom 1962 Thunderbird.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Critter Gitter Build

A big-shot Texas rancher has called on Bob to build the crown jewel of the Critter Gitter family - THE MONSTROUS CRITTER GITTER! A massive hunting rig, reserved for only the biggest, baddest and RICHEST hunters on the planet, getting the Critter Gitter built will take everything Bob and his team have...but with colossal turnover of staff in the shop, and a client who wants what he wants and wants it NOW, everything is on the line for this build.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 3 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Bubble Top: Part 1

Car builder Ian Roussel attempts to create a bubble top for a custom 1962 Thunderbird.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 1:00 AM ET

High Tech Rednecks: Critter Gitter Build

A big-shot Texas rancher has called on Bob to build the crown jewel of the Critter Gitter family - THE MONSTROUS CRITTER GITTER! A massive hunting rig, reserved for only the biggest, baddest and RICHEST hunters on the planet, getting the Critter Gitter built will take everything Bob and his team have...but with colossal turnover of staff in the shop, and a client who wants what he wants and wants it NOW, everything is on the line for this build.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Bubble Top: Part 1

Car builder Ian Roussel attempts to create a bubble top for a custom 1962 Thunderbird.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 4 @ 6:30 AM ET

FIA WRC from France - Saturday Coverage - LIVE

FIA WRC from France - Saturday Coverage - Live Event
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 4 @ 8:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Everett, WA. Event Date: 10/26/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

The Super Modified compete for the fastest lap time, it all comes down to who can beat the clock at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 08/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

Battling over 20 fast turns, A 400 Sprint Boats put the pedal to the metal and race for the fastest time on the track at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 11:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Everett, WA. Event Date: 10/26/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 12:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - San Bernardino, CA.

Motocross from the Red Bull Glen Helen National in San Bernardino, California.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 2:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2nd Moto Coverage - San Bernardino, CA.

Motocross from Glen Helen in San Bernardino, California.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 4:00 PM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Everett, WA. Event Date: 10/26/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 5:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 5:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Darwin Hidden Valley, Austrailia

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 6:30 PM ET

Inside Drag Racing: K & N Spring Fling - Bristol, TN

K & N Spring Fling bracket drag race from Bristol, TN. (the biggest bracket race in the USA)
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/27/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/27/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 4 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SFT & SM2WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Farm Tractor and Super Modified 2WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Whiskey City 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Lawrenceburg, IN- The Late Model Series continues their points chase as they head towards the river in the Whiskey City 50 lap race. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Lake Havasu, AZ

Lucas Oil Modified Racing Series- Lake Havasu, AZ- The Lucas Oil Modified Series takes on Lake Havasu as it starts the racing season. Event Date: 3/1/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Whiskey City 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Lawrenceburg, IN- The Late Model Series continues their points chase as they head towards the river in the Whiskey City 50 lap race. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/27/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 6:00 AM ET

FIA WRC from France - Sunday Coverage - LIVE

FIA WRC from France - Sunday Coverage - Live Event
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 5 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 5 @ 8:00 AM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: V8 Corvairs

Dennis hits the drag strip with a couple of V8 Corvairs. Plus, heメll take a look at replacement seatbelts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: A Hot Rod Tow Truck

Stacey brings the International Cabover truck back into the shop to be outfitted with a vintage Holmes dual wrecker bed and the big truck continues to come together using parts from a junkyard, a swap meet, and even some new after market parts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage: Supercharged Jeep

Jeeps are notoriously underpowered, but itメs nothing a supercharger canメt fix.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 11:00 AM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage: King Cobra

This season of Dream Car Garage kicks off with the introduction of our BASF feature restoration, the Shelby King Cobra.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: V8 Corvairs

Dennis hits the drag strip with a couple of V8 Corvairs. Plus, heメll take a look at replacement seatbelts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: A Hot Rod Tow Truck

Stacey brings the International Cabover truck back into the shop to be outfitted with a vintage Holmes dual wrecker bed and the big truck continues to come together using parts from a junkyard, a swap meet, and even some new after market parts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage: Supercharged Jeep

Jeeps are notoriously underpowered, but itメs nothing a supercharger canメt fix.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 11 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, RV - Round 11 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SMT & USST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Brainerd - TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Brainerd - TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 11 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, RV - Round 11 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SMT & USST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Brainerd - TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Brainerd - TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Antron Brown

Antron Brown is one of the most charismatic drivers in the NHRA. He talks with Dave about his transition from Pro Stock Motorcycle racing to the Top Fuel Dragster category and his quest for another championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 9:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SMT & USST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Antron Brown

Antron Brown is one of the most charismatic drivers in the NHRA. He talks with Dave about his transition from Pro Stock Motorcycle racing to the Top Fuel Dragster category and his quest for another championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 5 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 6 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: A Snails Pace

Pushing into the Arctic Ocean the team almost sinks their fuel boat; the crew split up and camp on a deserted beach. The Arctic twilight gives way to a bitter cold and the men get their first glimpse of the pack ice. "
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 6 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: Hopes and Fears

This new series follows the Wilderness Adventures White Water Guide School down seven wild rivers as thirteen students face ever-increasing challenges and their own fears on their journey to become professional river guides.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, October 6 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Antron Brown

Antron Brown is one of the most charismatic drivers in the NHRA. He talks with Dave about his transition from Pro Stock Motorcycle racing to the Top Fuel Dragster category and his quest for another championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 6 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 6 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: A Snails Pace

Pushing into the Arctic Ocean the team almost sinks their fuel boat; the crew split up and camp on a deserted beach. The Arctic twilight gives way to a bitter cold and the men get their first glimpse of the pack ice. "
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 6 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: Hopes and Fears

This new series follows the Wilderness Adventures White Water Guide School down seven wild rivers as thirteen students face ever-increasing challenges and their own fears on their journey to become professional river guides.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, October 6 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 6 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 6 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 6 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 6 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 6 @ 8:00 AM ET

Starsky and Hutch: Huggy Bear and the Turkey

Huggy Bear has linked up with his friend, former Sheriff "Turkey" Turquet, to set up their own Private Detective Agency.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 6 @ 9:00 AM ET

Mary Shelley's Frankenstein

Starring: Robert De Niro, Kenneth Branagh and Helena Bonham Carter (1994). Dr. Frankenstein creates a simple creature from various body parts. The creature turns into a monster when Dr. Frankenstein rejects him. Sticking close to the original novel, Kenneth Branagh guides us through the story of Frankenstein's quest for knowledge and his creature's search for his "father".
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, October 6 @ 11:30 AM ET

The Messengers

Starring: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, Michael Dangerfield, John Corbett and William B. Davis (2007). There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomenon. They can see what adults cannot, they believe what adults deny. And they are trying to warn us. In The Messengers, a suspense thriller, the Solomon family has left big city life for a secluded farm in North Dakota. Soon after they arrive at their new home, 16 year-old Jess and her 3 year-old brother begin seeing ominous apparitions that no one else can see, and are repeatedly attacked by something from the other side. Now they must try desperately to warn the rest of the family before it's too late.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 6 @ 1:30 PM ET

Night of the Living Dead

Starring: Duane Jones, Judith O'Dea and Karl Hardman (1968). A group of people hide from bloodthirsty zombies in a farmhouse.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 6 @ 3:30 PM ET

Vacancy

Starring: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley (2007). A young married couple becomes stranded at an isolated motel and finds hidden video cameras in their room. They realize that unless they escape, they'll be the next victims of a snuff film
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 6 @ 5:30 PM ET

The Messengers

Starring: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, Michael Dangerfield, John Corbett and William B. Davis (2007). There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomenon. They can see what adults cannot, they believe what adults deny. And they are trying to warn us. In The Messengers, a suspense thriller, the Solomon family has left big city life for a secluded farm in North Dakota. Soon after they arrive at their new home, 16 year-old Jess and her 3 year-old brother begin seeing ominous apparitions that no one else can see, and are repeatedly attacked by something from the other side. Now they must try desperately to warn the rest of the family before it's too late.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 6 @ 7:30 PM ET

Night of the Living Dead

Starring: Duane Jones, Judith O'Dea and Karl Hardman (1968). A group of people hide from bloodthirsty zombies in a farmhouse.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 6 @ 9:30 PM ET

Vacancy

Starring: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley (2007). A young married couple becomes stranded at an isolated motel and finds hidden video cameras in their room. They realize that unless they escape, they'll be the next victims of a snuff film
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 6 @ 11:30 PM ET

Mary Shelley's Frankenstein

Starring: Robert De Niro, Kenneth Branagh and Helena Bonham Carter (1994). Dr. Frankenstein creates a simple creature from various body parts. The creature turns into a monster when Dr. Frankenstein rejects him. Sticking close to the original novel, Kenneth Branagh guides us through the story of Frankenstein's quest for knowledge and his creature's search for his "father".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 7 @ 2:00 AM ET

Quarantine

Starring: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Columbus Short (2008). A television reporter and her cameraman are trapped inside a building quarantined by the CDC after the outbreak of a mysterious virus which turns humans into bloodthirsty killers.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 7 @ 4:00 AM ET

Quarantine

Starring: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Columbus Short (2008). A television reporter and her cameraman are trapped inside a building quarantined by the CDC after the outbreak of a mysterious virus which turns humans into bloodthirsty killers.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 7 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 7 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 7 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 7 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 7 @ 8:00 AM ET

Angel and the Bad Man

Starring: John Wayne, Gail Russell and Harry Carey (1947). Quirt Evens an all around bad guy is nursed back to health and sought after by Penelope Worth a Quaker girl. He eventually finds himself having to choose from his world or the world from which Penelope lives by.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 7 @ 10:00 AM ET

The Great St. Louis Bank Robbery

Starring: Steve McQueen, Crahan Denton and David Clarke (1959). A gang's plans for a St. Louis bank robbery are complicated when the sister of one of the thieves starts voicing her well-founded suspicions.
Duration: 2 Hours
TV Rating: N/A
Tuesday, October 7 @ 12:00 PM ET

Grand Canyon Trail

Starring: Roy Rogers, Trigger and Jane Frazee (1948). Sintown is just a deserted ghost town until Vanerpool starts looking for silver. Cookie and Roy's partners put $20,000 into the business only to find that the mine is worthless and Vanerpool is bankrupt. Carol comes out to look for silver to save the company, but does not know that their engineer, named Regan, is crooked and wants all the silver for himself. But only Old Ed knows where the mother lode is located.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 7 @ 1:30 PM ET

Vengeance Valley

Stars: Burt Lancaster, Robert Walker and Joanne Dru (1951). A cattle baron takes in an orphaned boy and raises him, causing his own son to resent the boy. As they get older the resentment festers into hatred, and eventually the real son frames his stepbrother for fathering an illegitimate child that is actually his, seeing it as an opportunity to get his half-brother out of the way so he can have his father's empire all to himself.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 7 @ 3:30 PM ET

Santa Fe Trail

Starring: Ronald Regan, Errol Flynn, Olivia de Havilland and Raymond Massey (1940). The story of Jeb Stuart, his romance with Kit Carson Holiday, friendship with George Custer and battles against John Brown in the days leading up to the outbreak of the American Civil War.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 7 @ 6:00 PM ET

Xtreme Bulls: Lovington

The PRCA Xtreme Bulls Tour heads to New Mexico where PRCAメs top bull riders compete at the Lea county fair grounds. Event Date: 8/5/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 7 @ 7:00 PM ET

King of the Cage: Point of Impact

KOTC Championship mixed martial arts competition from the San Manuel Indian Bingo Casino, Highland, CA.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, October 7 @ 9:00 PM ET

Xtreme Bulls: Lovington

The PRCA Xtreme Bulls Tour heads to New Mexico where PRCAメs top bull riders compete at the Lea county fair grounds. Event Date: 8/5/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 7 @ 10:00 PM ET

King of the Cage: Point of Impact

KOTC Championship mixed martial arts competition from the San Manuel Indian Bingo Casino, Highland, CA.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, October 8 @ 12:00 AM ET

King of the Cage: Damage Report

KOTC Championship mixed martial arts competition from the Lake of the Torches Resort Casino, Lac Du Flambeau, WI.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 8 @ 2:00 AM ET

King of the Cage: Point of Impact

KOTC Championship mixed martial arts competition from the San Manuel Indian Bingo Casino, Highland, CA.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 8 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire: Goat Hunt NE Oregon

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 5:30 AM ET

The Opener: Itメs All About Our Youth

This week we put our focus on the youth hunters as we head out for The Opener of Pennsylvania Youth Turkey Season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 8 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 8 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 8 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 8 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire: Goat Hunt NE Oregon

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 8:30 AM ET

The Opener: Itメs All About Our Youth

This week we put our focus on the youth hunters as we head out for The Opener of Pennsylvania Youth Turkey Season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Singles Pointer Champion and a BDC Dog

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 8 @ 9:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship:

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Yorkshire, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Yorkshire, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Great Britain

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Wakefield - Superbikes

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Wednesday, October 8 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: Italy

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 3:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Barbagello, Western Australia

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 4:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealandメs most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 5:00 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship:

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Barbagello, Western Australia

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Togliatti, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Togliatti, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Darwin Hidden Valley, Austrailia

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 9:00 PM ET

Acceleration: Spain

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Togliatti, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Togliatti, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 8 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Hidden Valley ヨ TA/TFM

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 12:00 AM ET

Acceleration: Spain

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 1:00 AM ET

V8 Superboats

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 Gメs similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Billown Part 3

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Togliatti, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Togliatti, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: Matterley Basin, Great Britain

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Matterley Basin, Great Britain
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Spain

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 9 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 9 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 9 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 9 @ 8:00 AM ET

Sports Crash: Scattered Parts

The most sensational high impact moments from the world of sports. An off road wreck heats up when it explodes into flames, a superbiker gets shredded like lettuce in a high speed spill, a skier fights to survive when an avalanche buries him alive and youメll want to buckle up as we take you inside a massive rolling rally car crash.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '62 Plymouth Valiant, '38 Chevy Delivery, 2009 Jeep and a '67 Camaro compete for $500 and a chance to win $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 4/18/13 & 5/2/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 11 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, RV - Round 11 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SMT & USST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 1:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 1:30 PM ET

Inside Drag Racing: K & N Spring Fling - Bristol, TN

K & N Spring Fling bracket drag race from Bristol, TN. (the biggest bracket race in the USA)
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SMT & USST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 4:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 4:30 PM ET

Inside Drag Racing: K & N Spring Fling - Bristol, TN

K & N Spring Fling bracket drag race from Bristol, TN. (the biggest bracket race in the USA)
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Blythe, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Blythe, CA- Modified drivers battle it out in Blythe at I-10 Speedway. Event Date: 4/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Blythe, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Blythe, CA- Modified drivers battle it out in Blythe at I-10 Speedway. Event Date: 4/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Blythe, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Blythe, CA- Modified drivers battle it out in Blythe at I-10 Speedway. Event Date: 4/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 9 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 12:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 12:30 AM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 1:00 AM ET

2014 Best in the Desert - Henderson, NV

Best in the Desert- Henderson, NV- The final round of desert racing commences, as Trick Trucks and Buggies chase their final points and battle the elements in the 250 mile course through Henderson, Nevada. Event Date: 12/7/13
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SMT & USST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 11 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, RV - Round 11 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 4:00 AM ET

2014 Best in the Desert - Henderson, NV

Best in the Desert- Henderson, NV- The final round of desert racing commences, as Trick Trucks and Buggies chase their final points and battle the elements in the 250 mile course through Henderson, Nevada. Event Date: 12/7/13
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Broc Glover

Another rider from the famed "El Cajon Zone", Broc Glover made a name for himself not by his golden locks of hair and his nickname "The Golden Boy", but his golden touch to winning championships on a motocross bike. His count was six all on Yamaha's.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 10 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 10 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 10 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 10 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: Festival of Speed

Dennis heads to Orlando, FL for the Festival of Speed. Plus, heメll discuss upgrading the sound system in classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Converting a Long Bed Truck Into a Short Bed

Stacey takes a classic 1967 Chevy long bed, and shows how to cut the frame properly, so you have a safe and reliable truck when you are done.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: California - Oakland and Sonoma

This weekメs Motorhead fun includes a stop at the Sonoma Raceway for the Audi Sportscar Experience, a tour through the redwood forest on a Segway scooter, tasting a "naughty donut" at Doughnut Dolly, and visiting the Bocanova Restaurant.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: La Belle Province

Peter and Michelle visit La Belle Province for gourmet food and culture, well if you mean poutine and car culture you are right.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 10:30 AM ET

Inside Drag Racing: Western Motorcycle Drag Racing Association - Sturgess, SD

Coverage from the Western Motorcycle Drag Racing Association event from Sturgess, SD.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Terre Haute, IN

Pro Pulling Pro Street Diesel Truck Class. Pro Pulling Super Stock Diesel Truck Class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Converting a Long Bed Truck Into a Short Bed

Stacey takes a classic 1967 Chevy long bed, and shows how to cut the frame properly, so you have a safe and reliable truck when you are done.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: California - Oakland and Sonoma

This weekメs Motorhead fun includes a stop at the Sonoma Raceway for the Audi Sportscar Experience, a tour through the redwood forest on a Segway scooter, tasting a "naughty donut" at Doughnut Dolly, and visiting the Bocanova Restaurant.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Festival of Speed

Dennis heads to Orlando, FL for the Festival of Speed. Plus, heメll discuss upgrading the sound system in classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Converting a Long Bed Truck Into a Short Bed

Stacey takes a classic 1967 Chevy long bed, and shows how to cut the frame properly, so you have a safe and reliable truck when you are done.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Festival of Speed

Dennis heads to Orlando, FL for the Festival of Speed. Plus, heメll discuss upgrading the sound system in classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: RSR

League City, Texas is home to Bob Woodcock and his merry band of redneck mechanics - makers of the biggest and most badass off-road vehicles in North America. After months of negotiations, they've been hired to design and build an amphibious Recovery-Search-and-Rescue vehicle that has the fire fighting capabilities of a fire engine, the high water versatility of a rescue boat, and the go anywhere potential of a monster truck. All of this must be incorporated into a Franken-rig that can stand up to anything Mother Nature can throw at it. With a strict 30-day deadline, a tight budget, and the need to keep up with all the other business coming in the door, the stakes are high and if things go wrong, Bob stands to lose everything he has built over the past twenty years.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Converting a Long Bed Truck Into a Short Bed

Stacey takes a classic 1967 Chevy long bed, and shows how to cut the frame properly, so you have a safe and reliable truck when you are done.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Bubble Top: Part 2

Car builder Ian Roussel continues the bubble top build as the 1962 T- bird takes off in a new direction.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: RSR

League City, Texas is home to Bob Woodcock and his merry band of redneck mechanics - makers of the biggest and most badass off-road vehicles in North America. After months of negotiations, they've been hired to design and build an amphibious Recovery-Search-and-Rescue vehicle that has the fire fighting capabilities of a fire engine, the high water versatility of a rescue boat, and the go anywhere potential of a monster truck. All of this must be incorporated into a Franken-rig that can stand up to anything Mother Nature can throw at it. With a strict 30-day deadline, a tight budget, and the need to keep up with all the other business coming in the door, the stakes are high and if things go wrong, Bob stands to lose everything he has built over the past twenty years.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Bubble Top: Part 2

Car builder Ian Roussel continues the bubble top build as the 1962 T- bird takes off in a new direction.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: RSR

League City, Texas is home to Bob Woodcock and his merry band of redneck mechanics - makers of the biggest and most badass off-road vehicles in North America. After months of negotiations, they've been hired to design and build an amphibious Recovery-Search-and-Rescue vehicle that has the fire fighting capabilities of a fire engine, the high water versatility of a rescue boat, and the go anywhere potential of a monster truck. All of this must be incorporated into a Franken-rig that can stand up to anything Mother Nature can throw at it. With a strict 30-day deadline, a tight budget, and the need to keep up with all the other business coming in the door, the stakes are high and if things go wrong, Bob stands to lose everything he has built over the past twenty years.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 10 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Bubble Top: Part 2

Car builder Ian Roussel continues the bubble top build as the 1962 T- bird takes off in a new direction.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 1:00 AM ET

High Tech Rednecks: RSR

League City, Texas is home to Bob Woodcock and his merry band of redneck mechanics - makers of the biggest and most badass off-road vehicles in North America. After months of negotiations, they've been hired to design and build an amphibious Recovery-Search-and-Rescue vehicle that has the fire fighting capabilities of a fire engine, the high water versatility of a rescue boat, and the go anywhere potential of a monster truck. All of this must be incorporated into a Franken-rig that can stand up to anything Mother Nature can throw at it. With a strict 30-day deadline, a tight budget, and the need to keep up with all the other business coming in the door, the stakes are high and if things go wrong, Bob stands to lose everything he has built over the past twenty years.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Bubble Top: Part 2

Car builder Ian Roussel continues the bubble top build as the 1962 T- bird takes off in a new direction.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Antron Brown

Antron Brown is one of the most charismatic drivers in the NHRA. He talks with Dave about his transition from Pro Stock Motorcycle racing to the Top Fuel Dragster category and his quest for another championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 11 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 11 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 11 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 11 @ 8:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Boise, ID. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

Battling over 20 fast turns, A 400 Sprint Boats put the pedal to the metal and race for the fastest time on the track at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

Teams in the Super Modified Class put their fastest lap forward, all to see who can finish the fastest at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO-ᅠProᅠclasses quailify to race inᅠthe annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 11:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Boise, ID. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 12:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Sacramento, CA.

Motocross from the GoPro Hangtown Classic in Sacramento, California.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 2:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2nd Moto Coverage - Sacramento, CA.

Motocross from the GoPro Hangtown Classic in Sacramento, California.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 4:00 PM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Boise, ID. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 5:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 5:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Hidden Valley ヨ TA/TFM

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 6:30 PM ET

Inside Drag Racing: Western Motorcycle Drag Racing Association - Sturgess, SD

Coverage from the Western Motorcycle Drag Racing Association event from Sturgess, SD.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/28/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO-ᅠProᅠclasses quailify to race inᅠthe annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/28/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 11 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - SMT & USST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes including Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO-ᅠProᅠclasses quailify to race inᅠthe annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Blythe, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Blythe, CA- Modified drivers battle it out in Blythe at I-10 Speedway. Event Date: 4/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/28/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 12 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 12 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 12 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 12 @ 8:00 AM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Festival of Speed

Dennis heads to Orlando, FL for the Festival of Speed. Plus, heメll discuss upgrading the sound system in classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Converting a Long Bed Truck Into a Short Bed

Stacey takes a classic 1967 Chevy long bed, and shows how to cut the frame properly, so you have a safe and reliable truck when you are done.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 11:00 AM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage: La Belle Province

Peter and Michelle visit La Belle Province for gourmet food and culture, well if you mean poutine and car culture you are right.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Festival of Speed

Dennis heads to Orlando, FL for the Festival of Speed. Plus, heメll discuss upgrading the sound system in classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Converting a Long Bed Truck Into a Short Bed

Stacey takes a classic 1967 Chevy long bed, and shows how to cut the frame properly, so you have a safe and reliable truck when you are done.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 11 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 11 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - HRS & PM4WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Hot Rod Semis and Pro Modifed 4WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Miller - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Miller - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 11 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 11 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - HRS & PM4WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Hot Rod Semis and Pro Modifed 4WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Miller - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Miller - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Ivan Stewart

Ivan "Iron Man" Stewart is a legend in off road and desert racing. Dave talks to him about his love for racing in Mexico and his iconic video game.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Antron Brown

Antron Brown is one of the most charismatic drivers in the NHRA. He talks with Dave about his transition from Pro Stock Motorcycle racing to the Top Fuel Dragster category and his quest for another championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 9:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - HRS & PM4WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Hot Rod Semis and Pro Modifed 4WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Ivan Stewart

Ivan "Iron Man" Stewart is a legend in off road and desert racing. Dave talks to him about his love for racing in Mexico and his iconic video game.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 12 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Antron Brown

Antron Brown is one of the most charismatic drivers in the NHRA. He talks with Dave about his transition from Pro Stock Motorcycle racing to the Top Fuel Dragster category and his quest for another championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 13 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: The Ice

The expedition burns more fuel than anticipated and is forced to re-route. The hills along the coast begin to catch fire. Twenty-Five miles offshore the men get trapped by the Arctic ice with no way out.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 13 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: Meat Grinder

Greg is an outstanding head boatman on day 2 on the S. Fork of the American, but faces a personal crisis the following day. Students are expected to perform the duties of seasoned river guides.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, October 13 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Ivan Stewart

Ivan "Iron Man" Stewart is a legend in off road and desert racing. Dave talks to him about his love for racing in Mexico and his iconic video game.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 13 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Antron Brown

Antron Brown is one of the most charismatic drivers in the NHRA. He talks with Dave about his transition from Pro Stock Motorcycle racing to the Top Fuel Dragster category and his quest for another championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 13 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: The Ice

The expedition burns more fuel than anticipated and is forced to re-route. The hills along the coast begin to catch fire. Twenty-Five miles offshore the men get trapped by the Arctic ice with no way out.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 13 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: Meat Grinder

Greg is an outstanding head boatman on day 2 on the S. Fork of the American, but faces a personal crisis the following day. Students are expected to perform the duties of seasoned river guides.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, October 13 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO-ᅠProᅠclasses quailify to race inᅠthe annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 13 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 13 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 13 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 13 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 13 @ 8:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Committee

After the streetwise Detectives capture a rapist, but they are outraged when the thug is let of with a lenient court sentence.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 13 @ 9:00 AM ET

Mary Shelley's Frankenstein

Starring: Robert De Niro, Kenneth Branagh and Helena Bonham Carter (1994). Dr. Frankenstein creates a simple creature from various body parts. The creature turns into a monster when Dr. Frankenstein rejects him. Sticking close to the original novel, Kenneth Branagh guides us through the story of Frankenstein's quest for knowledge and his creature's search for his "father".
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, October 13 @ 11:30 AM ET

Vacancy

Starring: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley (2007). A young married couple becomes stranded at an isolated motel and finds hidden video cameras in their room. They realize that unless they escape, they'll be the next victims of a snuff film
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 13 @ 1:30 PM ET

The Messengers

Starring: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, Michael Dangerfield, John Corbett and William B. Davis (2007). There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomenon. They can see what adults cannot, they believe what adults deny. And they are trying to warn us. In The Messengers, a suspense thriller, the Solomon family has left big city life for a secluded farm in North Dakota. Soon after they arrive at their new home, 16 year-old Jess and her 3 year-old brother begin seeing ominous apparitions that no one else can see, and are repeatedly attacked by something from the other side. Now they must try desperately to warn the rest of the family before it's too late.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 13 @ 3:30 PM ET

Night of the Living Dead

Starring: Duane Jones, Judith O'Dea and Karl Hardman (1968). A group of people hide from bloodthirsty zombies in a farmhouse.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 13 @ 5:30 PM ET

Vacancy

Starring: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley (2007). A young married couple becomes stranded at an isolated motel and finds hidden video cameras in their room. They realize that unless they escape, they'll be the next victims of a snuff film
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 13 @ 7:30 PM ET

The Messengers

Starring: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, Michael Dangerfield, John Corbett and William B. Davis (2007). There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomenon. They can see what adults cannot, they believe what adults deny. And they are trying to warn us. In The Messengers, a suspense thriller, the Solomon family has left big city life for a secluded farm in North Dakota. Soon after they arrive at their new home, 16 year-old Jess and her 3 year-old brother begin seeing ominous apparitions that no one else can see, and are repeatedly attacked by something from the other side. Now they must try desperately to warn the rest of the family before it's too late.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 13 @ 9:30 PM ET

Night of the Living Dead

Starring: Duane Jones, Judith O'Dea and Karl Hardman (1968). A group of people hide from bloodthirsty zombies in a farmhouse.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 13 @ 11:30 PM ET

Mary Shelley's Frankenstein

Starring: Robert De Niro, Kenneth Branagh and Helena Bonham Carter (1994). Dr. Frankenstein creates a simple creature from various body parts. The creature turns into a monster when Dr. Frankenstein rejects him. Sticking close to the original novel, Kenneth Branagh guides us through the story of Frankenstein's quest for knowledge and his creature's search for his "father".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 14 @ 2:00 AM ET

Quarantine

Starring: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Columbus Short (2008). A television reporter and her cameraman are trapped inside a building quarantined by the CDC after the outbreak of a mysterious virus which turns humans into bloodthirsty killers.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 14 @ 4:00 AM ET

Quarantine

Starring: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Columbus Short (2008). A television reporter and her cameraman are trapped inside a building quarantined by the CDC after the outbreak of a mysterious virus which turns humans into bloodthirsty killers.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 14 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 14 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 14 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 14 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 14 @ 8:00 AM ET

Gung Ho!: The Story of Carlson's Makin Island Raiders

Starring: Randolph Scott, Alan Curtis and Noah Beery Jr. (1943). The true story of Carlson's Raiders and their World War II attack on Makin Island.
Duration: 2 Hours
TV Rating: N/A
Tuesday, October 14 @ 10:00 AM ET

My Outlaw Brother

Starring: Mickey Rooney, Wanda Hendrix and Robert Preston (1951). A young man travels to Mexico in search of his brother, who has become involved with a dangerous gang.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 14 @ 12:00 PM ET

Gone with the West

Starring; James Caan, Stefanie Powers, Sammy Davis Jr. (1975). A cowboy named Judd McGraw is unjustly framed for a crime he didn't commit and partners up with an ethically wronged Native American woman named Moon.
Duration: 2 Hours
TV Rating: N/A
Tuesday, October 14 @ 2:00 PM ET

The Proud Rebel

Starring: Alan Ladd, Olivia de Havilland and Dean Jagger (1958). Searching for a doctor who can help him get his son to speak again -- the boy hadn't uttered a word since he saw his mother die in the fire that burned down the family home -- a Confederate veteran finds himself facing a 30-day jail sentence when he's unfairly accused of starting a brawl in a small town. A local woman pays his fine, providing that he works it off on her ranch. He soon finds himself involved in the woman's struggle to keep her ranch from a local landowner who wants it -- and whose sons were responsible for the man being framed for the fight.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, October 14 @ 4:00 PM ET

The Deadly Companions

Starring: Maureen O'Hara, Brian Keith, Steve Cochran and Chill Wills (1961). The feature film debut of legendary director Sam Peckinpah finds ex-Union Army sergeant Yellowleg (Brian Keith) in the days following the Civil War on a manhunt for a Rebel army deserter who once tried to have his scalp as he lay dying on the battlefield. But Yellowleg ends up in an unexpected alliance -- with the outlaw he's hunting (Chill Wills), the outlaw's sidekick (Steve Cochran), and Gila City's outcast but attractive cabaret hostess, Kit Tilden (Maureen O'Hara). Peckinpah directed several films for television before getting his first break with this feature.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 14 @ 6:00 PM ET

Xtreme Bulls: Ellensburg

The PRCAメs Xtreme Bulls Tour heads to Ellensburg where PRCAメs top bull riders compete for the chance to become the 2014 Xtreme Bulls Tour Champion. Event Date:8/30/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 14 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, October 14 @ 9:00 PM ET

Xtreme Bulls: Ellensburg

The PRCAメs Xtreme Bulls Tour heads to Ellensburg where PRCAメs top bull riders compete for the chance to become the 2014 Xtreme Bulls Tour Champion. Event Date:8/30/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 14 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, October 15 @ 12:00 AM ET

King of the Cage: Point of Impact

KOTC Championship mixed martial arts competition from the San Manuel Indian Bingo Casino, Highland, CA.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 15 @ 2:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 15 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire: Nevada Elk Hunt

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 5:30 AM ET

The Opener: Itメs an Addiction

On this episode of The Opener, we join special guest Cody DメAcquisto from XOPメs Whitetail Addictions as he hunts for some giant Midwestern whitetails in Iowa and Illinois.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 15 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 15 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 15 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 15 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire: Nevada Elk Hunt

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 8:30 AM ET

The Opener: Itメs an Addiction

On this episode of The Opener, we join special guest Cody DメAcquisto from XOPメs Whitetail Addictions as he hunts for some giant Midwestern whitetails in Iowa and Illinois.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Ladies and Doubles

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 15 @ 9:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: Finland

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: FatCat, Doncaster, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Doncaster, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: France

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Wakefield - Supersport

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Wednesday, October 15 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: Spain

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 3:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Sydney, New South Wales

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 4:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealandメs most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 5:00 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Finland

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Sydney, New South Wales

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Blagovechtchensk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Blagovechtchensk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Alice Springs

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 9:00 PM ET

Acceleration: Germany

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Blagovechtchensk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Blagovechtchensk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 15 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Alice Springs

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 12:00 AM ET

Acceleration: Germany

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 1:00 AM ET

V8 Superboats: Temora

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 Gメs similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Billown Part 4

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Blagovechtchensk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Blagovechtchensk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: St John dメAngely, France

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From St John dメAngely, France
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Germany

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 16 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 16 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 16 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 16 @ 8:00 AM ET

Sports Crash: Thrill Junkies

The most sensational high impact moments from the world of sports. An explosive grand prix crash puts a driverメs career and life on the line; the best mountain bikers on the planet get crushed at Red Bullメs Rampage; incredible lacrosse hits lead to flying fists and itメs a Sports Crash in the sky when a pilot passes out during an airplane race.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '72 Jaguar, '38 Panel Van, '70 Nova, '69 Chevelle, '67 VW Bug and a '79 Capri compete for $500 and a chance to win $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 5/2/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 11 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 11 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - HRS & PM4WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Hot Rod Semis and Pro Modifed 4WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO-ᅠProᅠclasses quailify to race inᅠthe annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 1:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 1:30 PM ET

Inside Drag Racing: Western Motorcycle Drag Racing Association - Sturgess, SD

Coverage from the Western Motorcycle Drag Racing Association event from Sturgess, SD.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - HRS & PM4WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Hot Rod Semis and Pro Modifed 4WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 4:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 4:30 PM ET

Inside Drag Racing: Top Fuel Harley Motorcycle - Bristol, TN.

Top Fuel Harley Motorcycle drag racing from Bristol, TN.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeᅠin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeᅠin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 16 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 12:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 12:30 AM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 1:00 AM ET

2014 Best in the Desert - Parker 425

Best In The Desert- Parker, AZ- The legend lives on as the fastest Trick Trucks and Desert Buggies race the clock, as they take on the World Famous Parker 425. Event Date 2/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - HRS & PM4WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Hot Rod Semis and Pro Modifed 4WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 11 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 11 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 4:00 AM ET

2014 Best in the Desert - Parker 425

Best In The Desert- Parker, AZ- The legend lives on as the fastest Trick Trucks and Desert Buggies race the clock, as they take on the World Famous Parker 425. Event Date 2/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Jeff Ward

Jeff Ward started his career on the back wheel of his mini-bike in Bruce Brown's "On Any Sunday" film in 1971. This led to perhaps the longest competitive career on two-wheels winning seven national motocross and supercross championships before he began driving Indy Cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 17 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 17 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 17 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 17 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Shogun and 7 Liter Ford

Dennis is back at Jay Lenoメs checking out his latest toys. Plus, heメll check out the latest in headlamps.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: History of NASA and the Moon Buggy Race

Stacey takes a look at the amazing roots of the Space Program, and the incredible invention of the moon buggy. Then itメs out to the NASA testing grounds to see the annual Moon buggy race, that pits young engineers from schools all around the world.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Berkeley/Sonoma, California

Host Kevin Cullin travels to beautiful Northern California, where he visits the Sonoma Raceway, the Simraceway Driving School, the Sawtooth Building- a Berkeley historic landmark, and the Kitchen On Fire cooking school.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage:

In the BASF Pro Shop segment Peter takes you through the body shaping process. How the Legendary craftsmen are turning flat pieces of aluminum into a Shelby King Cobra.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 10:30 AM ET

Inside Drag Racing: Top Fuel Harley Motorcycle - Bristol, TN.

Top Fuel Harley Motorcycle drag racing from Bristol, TN.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Grantsburg, WI

Water X Pro Open Oval: Snowmobile oval racing on the water, Pro Stock Oval, Semi-Pro Oval and Semi-Pro Stock Oval.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: History of NASA and the Moon Buggy Race

Stacey takes a look at the amazing roots of the Space Program, and the incredible invention of the moon buggy. Then itメs out to the NASA testing grounds to see the annual Moon buggy race, that pits young engineers from schools all around the world.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Berkeley/Sonoma, California

Host Kevin Cullin travels to beautiful Northern California, where he visits the Sonoma Raceway, the Simraceway Driving School, the Sawtooth Building- a Berkeley historic landmark, and the Kitchen On Fire cooking school.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Shogun and 7 Liter Ford

Dennis is back at Jay Lenoメs checking out his latest toys. Plus, heメll check out the latest in headlamps.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: History of NASA and the Moon Buggy Race

Stacey takes a look at the amazing roots of the Space Program, and the incredible invention of the moon buggy. Then itメs out to the NASA testing grounds to see the annual Moon buggy race, that pits young engineers from schools all around the world.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Shogun and 7 Liter Ford

Dennis is back at Jay Lenoメs checking out his latest toys. Plus, heメll check out the latest in headlamps.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Land Crusher

Bob lands a new client looking for a rebuild of his SUV, to use for hunting and riding around the ranch. The Critter Gitter crew is given just two weeks to transform the ordinary SUV into a rough and tumble safari vehicle that's also safe enough to pack a flock of rambunctious grandkids in the back. What starts out as a simple job turns into a disaster when a series of delays and mishaps derail the build. On top of all the chaos at the shop, Bob's 20th wedding anniversary looms large and his wife, Brenda, won't let him forget it. Add to this a detail oriented job of modifying a UTV for a buddy of Bob's who wants to go on some backwoods hunting escapades, and meeting all the deadlines seems next to impossible. Can Bob and the crew meet the high expectations of the clients and still get everything done in time, or will Bob's reputation take a beating?
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: History of NASA and the Moon Buggy Race

Stacey takes a look at the amazing roots of the Space Program, and the incredible invention of the moon buggy. Then itメs out to the NASA testing grounds to see the annual Moon buggy race, that pits young engineers from schools all around the world.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Bugged Out

Car builder Ian Roussel brings his wild fabrication skills to the world of Volkswagen bugs. With his hands on a stock bug, Ian cuts it into pieces and turns out a full custom.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Land Crusher

Bob lands a new client looking for a rebuild of his SUV, to use for hunting and riding around the ranch. The Critter Gitter crew is given just two weeks to transform the ordinary SUV into a rough and tumble safari vehicle that's also safe enough to pack a flock of rambunctious grandkids in the back. What starts out as a simple job turns into a disaster when a series of delays and mishaps derail the build. On top of all the chaos at the shop, Bob's 20th wedding anniversary looms large and his wife, Brenda, won't let him forget it. Add to this a detail oriented job of modifying a UTV for a buddy of Bob's who wants to go on some backwoods hunting escapades, and meeting all the deadlines seems next to impossible. Can Bob and the crew meet the high expectations of the clients and still get everything done in time, or will Bob's reputation take a beating?
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsinメs legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Bugged Out

Car builder Ian Roussel brings his wild fabrication skills to the world of Volkswagen bugs. With his hands on a stock bug, Ian cuts it into pieces and turns out a full custom.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Land Crusher

Bob lands a new client looking for a rebuild of his SUV, to use for hunting and riding around the ranch. The Critter Gitter crew is given just two weeks to transform the ordinary SUV into a rough and tumble safari vehicle that's also safe enough to pack a flock of rambunctious grandkids in the back. What starts out as a simple job turns into a disaster when a series of delays and mishaps derail the build. On top of all the chaos at the shop, Bob's 20th wedding anniversary looms large and his wife, Brenda, won't let him forget it. Add to this a detail oriented job of modifying a UTV for a buddy of Bob's who wants to go on some backwoods hunting escapades, and meeting all the deadlines seems next to impossible. Can Bob and the crew meet the high expectations of the clients and still get everything done in time, or will Bob's reputation take a beating?
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 17 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsinメs legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Bugged Out

Car builder Ian Roussel brings his wild fabrication skills to the world of Volkswagen bugs. With his hands on a stock bug, Ian cuts it into pieces and turns out a full custom.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 1:00 AM ET

High Tech Rednecks: Land Crusher

Bob lands a new client looking for a rebuild of his SUV, to use for hunting and riding around the ranch. The Critter Gitter crew is given just two weeks to transform the ordinary SUV into a rough and tumble safari vehicle that's also safe enough to pack a flock of rambunctious grandkids in the back. What starts out as a simple job turns into a disaster when a series of delays and mishaps derail the build. On top of all the chaos at the shop, Bob's 20th wedding anniversary looms large and his wife, Brenda, won't let him forget it. Add to this a detail oriented job of modifying a UTV for a buddy of Bob's who wants to go on some backwoods hunting escapades, and meeting all the deadlines seems next to impossible. Can Bob and the crew meet the high expectations of the clients and still get everything done in time, or will Bob's reputation take a beating?
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsinメs legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Bugged Out

Car builder Ian Roussel brings his wild fabrication skills to the world of Volkswagen bugs. With his hands on a stock bug, Ian cuts it into pieces and turns out a full custom.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Ivan Stewart

Ivan "Iron Man" Stewart is a legend in off road and desert racing. Dave talks to him about his love for racing in Mexico and his iconic video game.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Antron Brown

Antron Brown is one of the most charismatic drivers in the NHRA. He talks with Dave about his transition from Pro Stock Motorcycle racing to the Top Fuel Dragster category and his quest for another championship.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 18 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 18 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 18 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 18 @ 8:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Las Vegas, NV. Event Date: 11/23/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

Teams in the Super Modified Class put their fastest lap forward, all to see who can finish the fastest at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

As the season comes to a close, the points are close and the A 400s go head-to-head, leaving only one Champion at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 09/07/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing Series: 2014 - TFH, TAF, & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydroᅠboats compete in the annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 11:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Las Vegas, NV. Event Date: 11/23/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 12:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Lakewood, CO

Motocross from the Thunder Valley National in Lakewood, Colorado.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 2:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2nd Moto Coverage - Lakewood, CO.

Motocross from the Thunder Valley National in Lakewood, Colorado.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 4:00 PM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Las Vegas, NV. Event Date: 11/23/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 5:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 5:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Alice Springs

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 6:30 PM ET

Inside Drag Racing: Top Fuel Harley Motorcycle - Bristol, TN.

Top Fuel Harley Motorcycle drag racing from Bristol, TN.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/8/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsinメs legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing Series: 2014 - TFH, TAF, & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydroᅠboats compete in the annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/8/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 18 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - HRS & PM4WD

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Hot Rod Semis and Pro Modifed 4WD trucks. Event Date: 8/3/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing Series: 2014 - TFH, TAF, & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydroᅠboats compete in the annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeᅠin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeᅠin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/8/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsinメs legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 19 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 19 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 19 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 19 @ 8:00 AM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Shogun and 7 Liter Ford

Dennis is back at Jay Lenoメs checking out his latest toys. Plus, heメll check out the latest in headlamps.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: History of NASA and the Moon Buggy Race

Stacey takes a look at the amazing roots of the Space Program, and the incredible invention of the moon buggy. Then itメs out to the NASA testing grounds to see the annual Moon buggy race, that pits young engineers from schools all around the world.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 11:00 AM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage:

In the BASF Pro Shop segment Peter takes you through the body shaping process. How the Legendary craftsmen are turning flat pieces of aluminum into a Shelby King Cobra.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Shogun and 7 Liter Ford

Dennis is back at Jay Lenoメs checking out his latest toys. Plus, heメll check out the latest in headlamps.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: History of NASA and the Moon Buggy Race

Stacey takes a look at the amazing roots of the Space Program, and the incredible invention of the moon buggy. Then itメs out to the NASA testing grounds to see the annual Moon buggy race, that pits young engineers from schools all around the world.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 12 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 12 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - LWSST & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Light Weight Super Stock Tractors and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Miller - TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Miller - TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 12 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 12 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - LWSST & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Light Weight Super Stock Tractors and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Miller - TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Miller - TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Dario Franchitti

4-time IndyCar series champion and 3-time Indianapolis 500 champion, Dario Franchitti, sits with Dave to discuss his career ending crash in 2013 and his future in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Ivan Stewart

Ivan "Iron Man" Stewart is a legend in off road and desert racing. Dave talks to him about his love for racing in Mexico and his iconic video game.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 9:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsinメs legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - LWSST & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Light Weight Super Stock Tractors and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Dario Franchitti

4-time IndyCar series champion and 3-time Indianapolis 500 champion, Dario Franchitti, sits with Dave to discuss his career ending crash in 2013 and his future in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 19 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Ivan Stewart

Ivan "Iron Man" Stewart is a legend in off road and desert racing. Dave talks to him about his love for racing in Mexico and his iconic video game.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 20 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: The White Wolf

Behind schedule the men push themselves to near exhaustion riding for over 350 miles in the dead of the Arctic night. The coast is riddled with caves and hidden coves. At twilight the men run upon an White Arctic Wolf.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 20 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: Opt Out, Eddy Out

Sara takes over as head boatman on the Upper Sacramento River. Physical and mental challenges plague the group. Several of the students face an uncertain future in the guide school.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, October 20 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Dario Franchitti

4-time IndyCar series champion and 3-time Indianapolis 500 champion, Dario Franchitti, sits with Dave to discuss his career ending crash in 2013 and his future in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 20 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Ivan Stewart

Ivan "Iron Man" Stewart is a legend in off road and desert racing. Dave talks to him about his love for racing in Mexico and his iconic video game.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 20 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: The White Wolf

Behind schedule the men push themselves to near exhaustion riding for over 350 miles in the dead of the Arctic night. The coast is riddled with caves and hidden coves. At twilight the men run upon an White Arctic Wolf.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 20 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: Opt Out, Eddy Out

Sara takes over as head boatman on the Upper Sacramento River. Physical and mental challenges plague the group. Several of the students face an uncertain future in the guide school.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, October 20 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing Series: 2014 - TFH, TAF, & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydroᅠboats compete in the annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 20 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 20 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 20 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 20 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 20 @ 8:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Velvet Jungle

An illegal immigrant witnesses the murder of a co-worker who was threatening to expose the illegal activities of crooked Immigration officials, and is forced to hide out in fear as she too is now hunted by the killer.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 20 @ 9:00 AM ET

Mary Shelley's Frankenstein

Starring: Robert De Niro, Kenneth Branagh and Helena Bonham Carter (1994). Dr. Frankenstein creates a simple creature from various body parts. The creature turns into a monster when Dr. Frankenstein rejects him. Sticking close to the original novel, Kenneth Branagh guides us through the story of Frankenstein's quest for knowledge and his creature's search for his "father".
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, October 20 @ 11:30 AM ET

Night of the Living Dead

Starring: Duane Jones, Judith O'Dea and Karl Hardman (1968). A group of people hide from bloodthirsty zombies in a farmhouse.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 20 @ 1:30 PM ET

Vacancy

Starring: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley (2007). A young married couple becomes stranded at an isolated motel and finds hidden video cameras in their room. They realize that unless they escape, they'll be the next victims of a snuff film
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 20 @ 3:30 PM ET

The Messengers

Starring: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, Michael Dangerfield, John Corbett and William B. Davis (2007). There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomenon. They can see what adults cannot, they believe what adults deny. And they are trying to warn us. In The Messengers, a suspense thriller, the Solomon family has left big city life for a secluded farm in North Dakota. Soon after they arrive at their new home, 16 year-old Jess and her 3 year-old brother begin seeing ominous apparitions that no one else can see, and are repeatedly attacked by something from the other side. Now they must try desperately to warn the rest of the family before it's too late.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 20 @ 5:30 PM ET

Night of the Living Dead

Starring: Duane Jones, Judith O'Dea and Karl Hardman (1968). A group of people hide from bloodthirsty zombies in a farmhouse.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 20 @ 7:30 PM ET

Vacancy

Starring: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley (2007). A young married couple becomes stranded at an isolated motel and finds hidden video cameras in their room. They realize that unless they escape, they'll be the next victims of a snuff film
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 20 @ 9:30 PM ET

The Messengers

Starring: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, Michael Dangerfield, John Corbett and William B. Davis (2007). There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomenon. They can see what adults cannot, they believe what adults deny. And they are trying to warn us. In The Messengers, a suspense thriller, the Solomon family has left big city life for a secluded farm in North Dakota. Soon after they arrive at their new home, 16 year-old Jess and her 3 year-old brother begin seeing ominous apparitions that no one else can see, and are repeatedly attacked by something from the other side. Now they must try desperately to warn the rest of the family before it's too late.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 20 @ 11:30 PM ET

Mary Shelley's Frankenstein

Starring: Robert De Niro, Kenneth Branagh and Helena Bonham Carter (1994). Dr. Frankenstein creates a simple creature from various body parts. The creature turns into a monster when Dr. Frankenstein rejects him. Sticking close to the original novel, Kenneth Branagh guides us through the story of Frankenstein's quest for knowledge and his creature's search for his "father".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 21 @ 2:00 AM ET

Quarantine

Starring: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Columbus Short (2008). A television reporter and her cameraman are trapped inside a building quarantined by the CDC after the outbreak of a mysterious virus which turns humans into bloodthirsty killers.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 21 @ 4:00 AM ET

Quarantine

Starring: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Columbus Short (2008). A television reporter and her cameraman are trapped inside a building quarantined by the CDC after the outbreak of a mysterious virus which turns humans into bloodthirsty killers.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 21 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 21 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 21 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 21 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 21 @ 8:00 AM ET

Mclintock

Starring John Wayne; Maureen O'Hara; Patrick Wayne; Stefanie Powers (1963). In this legendary John Wayne film, the cattle rancher McLintock puts his brand on the territory and every woman in it! The lovely Louise Warren plays a widow who moves with her two children onto McLintockメs ranch to serve as cook, while Maureen OメHara plays the estranged wife. Every great Western staple is accounted for: Cowboys, Indians, gun battles and fistfights. Plus, that pair of (now infamous) spanking scenes!
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 21 @ 10:30 AM ET

One-Eyed Jacks

Starring Marlon Brando, Karl Malden, Slim Pickens (1961). Two men carry out a bank robbery in Mexico. Dad takes the gold and lets Rio be captured. Rio however escapes years later and comes after him with revenge and gold on his mind.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 21 @ 1:30 PM ET

The Gun and the Pulpit

Starring: Marjoe Gortner, Slim Pickens and David Huddleston (1974). In the days of the "Wild West", a gunslinger, with a price on his head, discovers the body of a traveling minister who has been killed in an ambush. Fearing those who are following him, he assumes the dead minister's identity.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 21 @ 3:00 PM ET

Lawless Frontier

Starring: John Wayne, Sheila Terry and George 'Gabby' Hayes (1934). Mexican outlaw Zanti killed John Tobin's parents. John teams up with Dusty, also hurt by Zanti, to get the bad guy.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Tuesday, October 21 @ 4:00 PM ET

Angel and the Bad Man

Starring: John Wayne, Gail Russell and Harry Carey (1947). Quirt Evens an all around bad guy is nursed back to health and sought after by Penelope Worth a Quaker girl. He eventually finds himself having to choose from his world or the world from which Penelope lives by.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 21 @ 6:00 PM ET

All-American Finals

The mix of PRCA up-and-coming talent, veteran circuit cowboys and some national-level competitors makes this an action-packed championship rodeo you wonメt want to miss. Event Date: 10/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 21 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, October 21 @ 9:00 PM ET

All-American Finals

The mix of PRCA up-and-coming talent, veteran circuit cowboys and some national-level competitors makes this an action-packed championship rodeo you wonメt want to miss. Event Date: 10/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 21 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, October 22 @ 12:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 22 @ 2:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 22 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire: Antelope Hunting in Nevada

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 5:30 AM ET

The Opener: Giant Bucks and The Greatest Prank Ever!

Co-Host Nick Sampson hammers a great whitetail in Maryland and gets pranked by the Primal Instinct crew, and then Co-Hosts J.C. Hall and Jeffrey Earnhardt take down two absolute giant bucks in Central Pennsylvania.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 22 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 22 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 22 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 22 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire: Antelope Hunting in Nevada

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 8:30 AM ET

The Opener: Giant Bucks and The Greatest Prank Ever!

Co-Host Nick Sampson hammers a great whitetail in Maryland and gets pranked by the Primal Instinct crew, and then Co-Hosts J.C. Hall and Jeffrey Earnhardt take down two absolute giant bucks in Central Pennsylvania.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Doubles Pointer Action

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 22 @ 9:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: Germany

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Cusses Gorge, Wiltshire

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Drumclog, Scotland
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Spain

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Mallala ヨ Superbikes

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Wednesday, October 22 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: Great Britain

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 3:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Calder Park, Victoria

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 4:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealandメs most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 5:00 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Germany

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Calder Park, Victoria

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Assen, Netherlands

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Assen, Netherlands
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 9:00 PM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Assen, Netherlands

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Assen, Netherlands
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 22 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 12:00 AM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 1:00 AM ET

V8 Superboats: Griffith

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 Gメs similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Armoy Part 1

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Assen, Netherlands

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Assen, Netherlands
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: Maggiora, Italy

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Maggiora, Italy
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 23 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 23 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 23 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 23 @ 8:00 AM ET

Sports Crash: Crash Course

The most sensational high impact moments from the world of sports. Big time smash-ups from the World Off Road Championships, a drag race disaster spills over the guard rail and invades a cameramanメs personal space, a 12 story kayak drop results in upside down landing and a high flying FMX jump in the dunes ends in a desert disaster.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '69 Chevy Nova and a '62 VW Bug compete for $500 and a chance to win $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 4/4/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 12 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 12 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - LWSST & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Light Weight Super Stock Tractors and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing Series: 2014 - TFH, TAF, & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydroᅠboats compete in the annual Diamond Nationals for a chance at victory. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 1:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 1:30 PM ET

Inside Drag Racing: Don Schumacher and Tommy Johnson Jr

A tour of the Don Schumacher drag racing facility in Brownsburg, IN. with Funny Car Driver Tommy Johnson JR
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - LWSST & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Light Weight Super Stock Tractors and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 4:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 4:30 PM ET

Inside Drag Racing: Don Schumacher and Tommy Johnson Jr

A tour of the Don Schumacher drag racing facility in Brownsburg, IN. with Funny Car Driver Tommy Johnson JR
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 5:00 PM ET

SRL Racing Series: Irwindale, CA

Spears Southwest Tour- Irwindale, CA- Superlate Models race on the legendary Irwindale asphault in the SRL Southwest Tour series.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 7:00 PM ET

SRL Racing Series: Irwindale, CA

Spears Southwest Tour- Irwindale, CA- Superlate Models race on the legendary Irwindale asphault in the SRL Southwest Tour series.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 10:00 PM ET

SRL Racing Series: Irwindale, CA

Spears Southwest Tour- Irwindale, CA- Superlate Models race on the legendary Irwindale asphault in the SRL Southwest Tour series.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 23 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 12:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 12:30 AM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 1:00 AM ET

2014 Best In The Desert - Canidae / Tap It Silverstate 300

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - LWSST & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Light Weight Super Stock Tractors and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 12 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 12 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 4:00 AM ET

2014 Best In The Desert - Canidae / Tap It Silverstate 300

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Danny LaPorte

What's next? asked Danny LaPorte after winning motocross championships in the United States and then America's first 250cc world title in 1982. He followed those with tackling the grueling Baja 1000 and then the ultimate race...the Paris-Dakar rally.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 24 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 24 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 24 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 24 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: Gimli Beach Cruise

Dennis travels to Manitoba for the Gimli Beach Cruise. Plus, heメll look at steering component upgrades.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Putting a New Short Bed on a Classic Truck

Stacey picks up right where he left off a few weeks ago, and proceeds to install a brand new short bed on the chassis of a truck that was born a LONG BED
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Flippin Arkansas

This week, we travel to Flippin Arkansas, the hometown of Ranger Boats, where we tour the factory, fish on Bull Shoals Lake, and visit Spirit Industries to see how much time and energy goes into building a hot rod.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage:

For all of us at Dream Car Garage, having fun with cars is something we do for a living. Its part of who we are and who our friends and colleagues are. It's a wonderful life and we'd love to share the spirit of that with our viewers. We hope you enjoy the ride.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 10:30 AM ET

Inside Drag Racing: Don Schumacher and Tommy Johnson Jr

A tour of the Don Schumacher drag racing facility in Brownsburg, IN. with Funny Car Driver Tommy Johnson JR
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Attica, IN

Ultra 4 Endurance Race: 4 wheel drive vehicles compete in the ultimate race that combines long course off road racing with rock crawling.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Putting a New Short Bed on a Classic Truck

Stacey picks up right where he left off a few weeks ago, and proceeds to install a brand new short bed on the chassis of a truck that was born a LONG BED
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Flippin Arkansas

This week, we travel to Flippin Arkansas, the hometown of Ranger Boats, where we tour the factory, fish on Bull Shoals Lake, and visit Spirit Industries to see how much time and energy goes into building a hot rod.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Gimli Beach Cruise

Dennis travels to Manitoba for the Gimli Beach Cruise. Plus, heメll look at steering component upgrades.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Putting a New Short Bed on a Classic Truck

Stacey picks up right where he left off a few weeks ago, and proceeds to install a brand new short bed on the chassis of a truck that was born a LONG BED
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Gimli Beach Cruise

Dennis travels to Manitoba for the Gimli Beach Cruise. Plus, heメll look at steering component upgrades.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Mud Truck Festival

A former client calls Bob with some bad news: one of Bob's favorite builds - a badass Jeep, rock crawler upgrade - has been rear ended beyond repair. Meanwhile, Bob's friend Andy needs his beat-up Bronco revamped and decked out for one of the biggest mud festivals in Texas, General Sam's Mardi Gras in the Mud. Bob can't stand the thought of Andy one upping him, so he attempts to turn his client's wrecked Jeep into a monster machine that will rival Andy's truck in the battle for mud hole supremacy! What Andy doesn't know is that Bob is getting a little help from his friends at NASA to make his mud machine the biggest, baddest mudder this side of Saturn!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Putting a New Short Bed on a Classic Truck

Stacey picks up right where he left off a few weeks ago, and proceeds to install a brand new short bed on the chassis of a truck that was born a LONG BED
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Big Truckinメ

Car builder Ian Roussel delivers the fabrication goods as he transplants an old 1948 cab onto a modern roll-off truck, and combines them to build one モbadヤ trash truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 7:00 PM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Big Truckinメ

Car builder Ian Roussel delivers the fabrication goods as he transplants an old 1948 cab onto a modern roll-off truck, and combines them to build one モbadヤ trash truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 10:00 PM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 24 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Big Truckinメ

Car builder Ian Roussel delivers the fabrication goods as he transplants an old 1948 cab onto a modern roll-off truck, and combines them to build one モbadヤ trash truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 1:00 AM ET

High Tech Rednecks: Mud Truck Festival

A former client calls Bob with some bad news: one of Bob's favorite builds - a badass Jeep, rock crawler upgrade - has been rear ended beyond repair. Meanwhile, Bob's friend Andy needs his beat-up Bronco revamped and decked out for one of the biggest mud festivals in Texas, General Sam's Mardi Gras in the Mud. Bob can't stand the thought of Andy one upping him, so he attempts to turn his client's wrecked Jeep into a monster machine that will rival Andy's truck in the battle for mud hole supremacy! What Andy doesn't know is that Bob is getting a little help from his friends at NASA to make his mud machine the biggest, baddest mudder this side of Saturn!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 3:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Big Truckinメ

Car builder Ian Roussel delivers the fabrication goods as he transplants an old 1948 cab onto a modern roll-off truck, and combines them to build one モbadヤ trash truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Dario Franchitti

4-time IndyCar series champion and 3-time Indianapolis 500 champion, Dario Franchitti, sits with Dave to discuss his career ending crash in 2013 and his future in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Ivan Stewart

Ivan "Iron Man" Stewart is a legend in off road and desert racing. Dave talks to him about his love for racing in Mexico and his iconic video game.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 25 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 25 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 25 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, October 25 @ 8:00 AM ET

2014 Endurocross - Las Vegas, NV

Endurocross, Las Vegas, NV- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly technical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 5/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

As the season comes to a close, the points are close and the A 400s go head-to-head, leaving only one Champion at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 09/07/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

For the end of the season in the Super Modified Class, itメs all down to the fastest lap on the track at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 9/7/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Modified - Wheatland MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Pro Modified boat drivers race to the finish in the annual Diamond Drag Nationals. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 11:00 AM ET

2014 Endurocross - Las Vegas, NV

Endurocross, Las Vegas, NV- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly technical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 5/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 12:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Mt. Morris, PA

Motocross from the High Point National in Mt. Morris, Pennsylvania.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 2:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2nd Moto Coverage - Mt. Morris, PA

Motocross from the High Point National in Mt. Morris, Pennsylvania.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 4:00 PM ET

2014 Endurocross - Las Vegas, NV

Endurocross, Las Vegas, NV- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly technical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 5/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 5:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 5:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 6:30 PM ET

Inside Drag Racing: Rickie Smith

Closeup behind the scenes coverage of NHRA Pro Mod champion Rickie Smith as he particilpates in the NHRA Carolina Nationals in Charlotte, NC
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Modified - Wheatland MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Pro Modified boat drivers race to the finish in the annual Diamond Drag Nationals. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, October 25 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Indianapolis, IN - Indy Super Pull - LWSST & PST

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Hosting one of the biggest Pulling events of the year, Indianapolis State Fairgrounds puts on the Indy Super Pull with scheduled classes from the evening show including Light Weight Super Stock Tractors and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Modified - Wheatland MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Pro Modified boat drivers race to the finish in the annual Diamond Drag Nationals. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 2:00 AM ET

SRL Racing Series: Irwindale, CA

Spears Southwest Tour- Irwindale, CA- Superlate Models race on the legendary Irwindale asphault in the SRL Southwest Tour series.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 6:00 AM ET

FIA WRC from Spain - LIVE

FIA WRC from Spain - Live Event
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 26 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, October 26 @ 8:00 AM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Gimli Beach Cruise

Dennis travels to Manitoba for the Gimli Beach Cruise. Plus, heメll look at steering component upgrades.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Putting a New Short Bed on a Classic Truck

Stacey picks up right where he left off a few weeks ago, and proceeds to install a brand new short bed on the chassis of a truck that was born a LONG BED
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 11:00 AM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage:

For all of us at Dream Car Garage, having fun with cars is something we do for a living. Its part of who we are and who our friends and colleagues are. It's a wonderful life and we'd love to share the spirit of that with our viewers. We hope you enjoy the ride.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Gimli Beach Cruise

Dennis travels to Manitoba for the Gimli Beach Cruise. Plus, heメll look at steering component upgrades.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Putting a New Short Bed on a Classic Truck

Stacey picks up right where he left off a few weeks ago, and proceeds to install a brand new short bed on the chassis of a truck that was born a LONG BED
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and whatメs hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 12 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 12 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Hillsboro, WI - MR & SFT

Lucas Oil Pro Pulling League- Hillsboro, WI- Day 1 of the Hillsboro Charity Pull at Hillsboro Fireman's Park include the exciting Mini Rods and Super Farm tractors.Event Date: 8/8/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Miller - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Miller - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 12 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 12 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Hillsboro, WI - MR & SFT

Lucas Oil Pro Pulling League- Hillsboro, WI- Day 1 of the Hillsboro Charity Pull at Hillsboro Fireman's Park include the exciting Mini Rods and Super Farm tractors.Event Date: 8/8/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Miller - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Miller - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Richie Crampton

Former crew member for Morgan Lucas Racing, Richie Crampton, stepped into the driver's seat of the NHRA Top Fuel dragster. He talks to Dave about his transition to driver and his goals for the future.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Dario Franchitti

4-time IndyCar series champion and 3-time Indianapolis 500 champion, Dario Franchitti, sits with Dave to discuss his career ending crash in 2013 and his future in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 9:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 10:00 PM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Richie Crampton

Former crew member for Morgan Lucas Racing, Richie Crampton, stepped into the driver's seat of the NHRA Top Fuel dragster. He talks to Dave about his transition to driver and his goals for the future.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, October 26 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Dario Franchitti

4-time IndyCar series champion and 3-time Indianapolis 500 champion, Dario Franchitti, sits with Dave to discuss his career ending crash in 2013 and his future in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: Calculated Risk

With the coldest weather the team has run into yet they decide to overnight in a barren cove. Low on food the men resort to eating Caribou. Steven and the fuel boat leave the rest of the crew at the camp and risk a 120 mile round trip journey for supplies.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 1:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Richie Crampton

Former crew member for Morgan Lucas Racing, Richie Crampton, stepped into the driver's seat of the NHRA Top Fuel dragster. He talks to Dave about his transition to driver and his goals for the future.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Dario Franchitti

4-time IndyCar series champion and 3-time Indianapolis 500 champion, Dario Franchitti, sits with Dave to discuss his career ending crash in 2013 and his future in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: Calculated Risk

With the coldest weather the team has run into yet they decide to overnight in a barren cove. Low on food the men resort to eating Caribou. Steven and the fuel boat leave the rest of the crew at the camp and risk a 120 mile round trip journey for supplies.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 4:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Modified - Wheatland MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Pro Modified boat drivers race to the finish in the annual Diamond Drag Nationals. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 27 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 27 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 27 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, October 27 @ 8:00 AM ET

Starsky and Hutch: Long Walk Down a Short Dirt Road

The Detectives try to catch a stalker who is hounding a country singer, and will only stop if she pays him $10,000. When he turns to murder, Starsky and Hutch must figure out who the extortionist is and capture him before anyone else is killed.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, October 27 @ 9:00 AM ET

Mary Shelley's Frankenstein

Starring: Robert De Niro, Kenneth Branagh and Helena Bonham Carter (1994). Dr. Frankenstein creates a simple creature from various body parts. The creature turns into a monster when Dr. Frankenstein rejects him. Sticking close to the original novel, Kenneth Branagh guides us through the story of Frankenstein's quest for knowledge and his creature's search for his "father".
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, October 27 @ 11:30 AM ET

The Messengers

Starring: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, Michael Dangerfield, John Corbett and William B. Davis (2007). There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomenon. They can see what adults cannot, they believe what adults deny. And they are trying to warn us. In The Messengers, a suspense thriller, the Solomon family has left big city life for a secluded farm in North Dakota. Soon after they arrive at their new home, 16 year-old Jess and her 3 year-old brother begin seeing ominous apparitions that no one else can see, and are repeatedly attacked by something from the other side. Now they must try desperately to warn the rest of the family before it's too late.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 27 @ 1:30 PM ET

Night of the Living Dead

Starring: Duane Jones, Judith O'Dea and Karl Hardman (1968). A group of people hide from bloodthirsty zombies in a farmhouse.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 27 @ 3:30 PM ET

Vacancy

Starring: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley (2007). A young married couple becomes stranded at an isolated motel and finds hidden video cameras in their room. They realize that unless they escape, they'll be the next victims of a snuff film
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 27 @ 5:30 PM ET

The Messengers

Starring: Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, Michael Dangerfield, John Corbett and William B. Davis (2007). There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomenon. They can see what adults cannot, they believe what adults deny. And they are trying to warn us. In The Messengers, a suspense thriller, the Solomon family has left big city life for a secluded farm in North Dakota. Soon after they arrive at their new home, 16 year-old Jess and her 3 year-old brother begin seeing ominous apparitions that no one else can see, and are repeatedly attacked by something from the other side. Now they must try desperately to warn the rest of the family before it's too late.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 27 @ 7:30 PM ET

Night of the Living Dead

Starring: Duane Jones, Judith O'Dea and Karl Hardman (1968). A group of people hide from bloodthirsty zombies in a farmhouse.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 27 @ 9:30 PM ET

Vacancy

Starring: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley (2007). A young married couple becomes stranded at an isolated motel and finds hidden video cameras in their room. They realize that unless they escape, they'll be the next victims of a snuff film
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Monday, October 27 @ 11:30 PM ET

Mary Shelley's Frankenstein

Starring: Robert De Niro, Kenneth Branagh and Helena Bonham Carter (1994). Dr. Frankenstein creates a simple creature from various body parts. The creature turns into a monster when Dr. Frankenstein rejects him. Sticking close to the original novel, Kenneth Branagh guides us through the story of Frankenstein's quest for knowledge and his creature's search for his "father".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 28 @ 2:00 AM ET

Quarantine

Starring: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Columbus Short (2008). A television reporter and her cameraman are trapped inside a building quarantined by the CDC after the outbreak of a mysterious virus which turns humans into bloodthirsty killers.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 28 @ 4:00 AM ET

Quarantine

Starring: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Columbus Short (2008). A television reporter and her cameraman are trapped inside a building quarantined by the CDC after the outbreak of a mysterious virus which turns humans into bloodthirsty killers.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVMA
Tuesday, October 28 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 28 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 28 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 28 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, October 28 @ 8:00 AM ET

Santa Fe Trail

Starring: Ronald Regan, Errol Flynn, Olivia de Havilland and Raymond Massey (1940). The story of Jeb Stuart, his romance with Kit Carson Holiday, friendship with George Custer and battles against John Brown in the days leading up to the outbreak of the American Civil War.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 28 @ 10:30 AM ET

Vengeance Valley

Stars: Burt Lancaster, Robert Walker and Joanne Dru (1951). A cattle baron takes in an orphaned boy and raises him, causing his own son to resent the boy. As they get older the resentment festers into hatred, and eventually the real son frames his stepbrother for fathering an illegitimate child that is actually his, seeing it as an opportunity to get his half-brother out of the way so he can have his father's empire all to himself.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 28 @ 12:30 PM ET

The Proud and the Damned

Starring: Chuck Connors, Aron Kincaid and Cesar Romero (1972). A group of five Confederate mercenaries led by Sergeant Will Hansen must choose sides carefully in a small village where they find themselves trapped in the middle of a rebellion. The group is torn as to whether they should honor the powerful military dictator who forces them to spy for him or help the local village fight for its independence. Follow Sergeant Hansen and his men as they make a decision that could cost them their lives.
Duration: 2 Hours
TV Rating: N/A
Tuesday, October 28 @ 2:30 PM ET

My Outlaw Brother

Starring: Mickey Rooney, Wanda Hendrix and Robert Preston (1951). A young man travels to Mexico in search of his brother, who has become involved with a dangerous gang.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 28 @ 4:30 PM ET

'Neath the Arizona Skies

Starring; John Wayne, Sheila Terry and Shirley Jean Rickert (1934). Chris Morrell, the guardian of half-Indian girl Nina, is helping her find her missing white father. so she can cash in on her late mother's oil lease. Outlaw Sam Black is after the girl and her father as well. Besides dealing with the Black gang, Morrell has to find another robber, Jim Moore, who switches clothes with him after he finds Chris unconscious from a fight with Sam Black. Along the way, he meets a lady who's the sister of Jim Moore, another bad hombre who's in cahoots with Jim Moore, and an old friend who takes in Nina and helps Chris locate Nina's father and fight off the various desperadoes.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 28 @ 6:00 PM ET

Xtreme Bulls: Ellensburg

The PRCAメs Xtreme Bulls Tour heads to Ellensburg where PRCAメs top bull riders compete for the chance to become the 2014 Xtreme Bulls Tour Champion. Event Date:8/30/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 28 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

KOTC Championship mixed martial arts competition
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, October 28 @ 9:00 PM ET

Xtreme Bulls: Ellensburg

The PRCAメs Xtreme Bulls Tour heads to Ellensburg where PRCAメs top bull riders compete for the chance to become the 2014 Xtreme Bulls Tour Champion. Event Date:8/30/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, October 28 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

KOTC Championship mixed martial arts competition
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, October 29 @ 12:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 29 @ 2:00 AM ET

King of the Cage:

KOTC Championship mixed martial arts competition
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, October 29 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire: Elk Hunting in New Mexico and Arizona

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 5:30 AM ET

The Opener: Family in the Far North

Co-Host Nick Sampson is joined by his father, Dennis Sampson of Sampsonメs Outdoor Adventures, and good friends from Long Island, NY, at Bear Valley Outfitter in Saskatchewan, Canada in search of a Giant Canadian Whitetail.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 29 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 29 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 29 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 29 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire: Elk Hunting in New Mexico and Arizona

Extreme Desire is about the true pursuit of hunting big game, with a focus on REAL back country adventures.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 8:30 AM ET

The Opener: Family in the Far North

Co-Host Nick Sampson is joined by his father, Dennis Sampson of Sampsonメs Outdoor Adventures, and good friends from Long Island, NY, at Bear Valley Outfitter in Saskatchewan, Canada in search of a Giant Canadian Whitetail.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Ladies and Doubles

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, October 29 @ 9:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: Sweden

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Foxhill, Swindon, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Oxfordshire, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Australia

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Mallala ヨ Supersport

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Wednesday, October 29 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: France

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 3:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Mallala, South Australia

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 4:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealandメs most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 5:00 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Sweden

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Mallala, South Australia

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Alice Springs

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 9:00 PM ET

Acceleration: Spain

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, October 29 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: Alice Springs

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 12:00 AM ET

Acceleration: Spain

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 1:00 AM ET

V8 Superboats

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 Gメs similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Armoy Part 2

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Teutschenthal, Germany
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Spain

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 30 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 30 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 30 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, October 30 @ 8:00 AM ET

Sports Crash: Adrenaline Surge

The most sensational high impact moments from the world of sports. A rally car gets mangled in a high-speed collision, itメs a rodeo reality check for one cowboy when he gets blasted by a bull, a rollerblading head bang you wonメt believe and extreme skiers get rocked in New Zealand when big air goes bad.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '63 NOVA against a '73 Duster, plus 2 winners return for a chance to win $500 and get one step closer to $50,000. Loser's vehicle is banned for life.Event Date: 4/18/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 12 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 12 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Hillsboro, WI - MR & SFT

Lucas Oil Pro Pulling League- Hillsboro, WI- Day 1 of the Hillsboro Charity Pull at Hillsboro Fireman's Park include the exciting Mini Rods and Super Farm tractors.Event Date: 8/8/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Modified - Wheatland MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Pro Modified boat drivers race to the finish in the annual Diamond Drag Nationals. Event Date: 8/31/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 1:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 1:30 PM ET

Inside Drag Racing: Rickie Smith

Closeup behind the scenes coverage of NHRA Pro Mod champion Rickie Smith as he particilpates in the NHRA Carolina Nationals in Charlotte, NC
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Hillsboro, WI - MR & SFT

Lucas Oil Pro Pulling League- Hillsboro, WI- Day 1 of the Hillsboro Charity Pull at Hillsboro Fireman's Park include the exciting Mini Rods and Super Farm tractors.Event Date: 8/8/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 4:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 4:30 PM ET

Inside Drag Racing: Rickie Smith

Closeup behind the scenes coverage of NHRA Pro Mod champion Rickie Smith as he particilpates in the NHRA Carolina Nationals in Charlotte, NC
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Whiskey City 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Lawrenceburg, IN- The Late Model Series continues their points chase as they head towards the river in the Whiskey City 50 lap race. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Whiskey City 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Lawrenceburg, IN- The Late Model Series continues their points chase as they head towards the river in the Whiskey City 50 lap race. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, October 30 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 12:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 12:30 AM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 1:00 AM ET

2014 Best In The Desert - General Tire Vegas to Reno

Best in the Desert- Las Vegas, NV- Desert Trick Trucks and Buggies fight to the finish as they embark on the longest off road race in America from Las Vegas to Reno, Nevada. Event Date: 8/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - Hillsboro, WI - MR & SFT

Lucas Oil Pro Pulling League- Hillsboro, WI- Day 1 of the Hillsboro Charity Pull at Hillsboro Fireman's Park include the exciting Mini Rods and Super Farm tractors.Event Date: 8/8/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 12 - Sparks, NV

Lucas Oil Off Road Racing Series - Sparks, NV - Round 12 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing from Wild West Off Road Park. Event Date: 8/23/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 4:00 AM ET

2014 Best In The Desert - General Tire Vegas to Reno

Best in the Desert- Las Vegas, NV- Desert Trick Trucks and Buggies fight to the finish as they embark on the longest off road race in America from Las Vegas to Reno, Nevada. Event Date: 8/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Jim Pomeroy

The first American is what Jim Pomeroy has been called because of his stunning win at the 1973 250cc Grand Prix in Barcelona Spain...a first for a US rider. His outgoing spirit and friendly personality made him a fan favorite on his beloved Bultaco motorcycle.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 31 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 31 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 31 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, October 31 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: Continental Mark IIメs

Dennis travels to Ocala, FL to check out a collection of rare Continentals. Plus, heメll take a look at the latest high tech car care.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: The V8 Interceptor Paint and Assembly

The V8 Interceptor is BACK and wearing a striking coat of glossy black paint! Stacey walks you through the process and shows off the incredible paint and body work that was done by the Hot Rod Institute.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Eureka Springs, Arkansas

We hit the blacktop on motorcycles with the mayor of Eureka Springs, Arkansas and visit the Turpentine Creek Wildlife Refuge, the Mud Street Caf�, and meet with local artist Jim Nelson. We even check out something from Ripley's Believe It Or Not!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: Modern Dream Car Double Header

The craftsmen at Legendary continue the metal work on the King Cobra while Peter joins Michelle at Toronto Motorsport Park for a Modern Dream Car double header.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Picking the Path

Dan meets three teams who intent to restore, upgrade, and customize three unique show projects. AMD, Wyotech, and Magnaflow all select the challenges they intend to face.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 10:30 AM ET

Inside Drag Racing: NOPI Nationals - Commerce GA

Extreme Outlaw Pro Mod action from the NOPI Nationals in Commerce GA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Joliet, IL

Team Demolition Derby (rd 1. 7/28) : Teams must complete 5 laps in order to go rounds. The crushers will do anything in order to stop them.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: The V8 Interceptor Paint and Assembly

The V8 Interceptor is BACK and wearing a striking coat of glossy black paint! Stacey walks you through the process and shows off the incredible paint and body work that was done by the Hot Rod Institute.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Eureka Springs, Arkansas

We hit the blacktop on motorcycles with the mayor of Eureka Springs, Arkansas and visit the Turpentine Creek Wildlife Refuge, the Mud Street Caf�, and meet with local artist Jim Nelson. We even check out something from Ripley's Believe It Or Not!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Picking the Path

Dan meets three teams who intent to restore, upgrade, and customize three unique show projects. AMD, Wyotech, and Magnaflow all select the challenges they intend to face.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Continental Mark IIメs

Dennis travels to Ocala, FL to check out a collection of rare Continentals. Plus, heメll take a look at the latest high tech car care.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Join Eric Saltrick as he tours the USA looking for some of Americas best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage: Exhausting Technology

While Kevin and Willie swap out performance headers on a Z51 Corvette, showing how not all headers are alike.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: The V8 Interceptor Paint and Assembly

The V8 Interceptor is BACK and wearing a striking coat of glossy black paint! Stacey walks you through the process and shows off the incredible paint and body work that was done by the Hot Rod Institute.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Continental Mark IIメs

Dennis travels to Ocala, FL to check out a collection of rare Continentals. Plus, heメll take a look at the latest high tech car care.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Picking the Path

Dan meets three teams who intent to restore, upgrade, and customize three unique show projects. AMD, Wyotech, and Magnaflow all select the challenges they intend to face.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Kelsey Kennel Rig

A meddling rancher from South Texas asks Bob Woodcock and his team of redneck mechanics to fabricate a fully loaded state of the art hunting vehicle, in time for hunting season only four weeks away. With more than a few reservations, Bob takes the job putting everything else in the shop on hold to tackle the transformation of an ordinary pick up truck into one of the biggest builds of the season. The plans for this luxury-hunting rig include high seating for eight, kennels for seven dogs, and the biggest quail seats the shop has ever attempted to hang off the front of a truck. When the rancher issues last minute requests and changes the design, Bob's ability to make good on the delivery falls short, threatening the shop's amazing reputation with the hunting royalty of Texas.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage: Exhausting Technology

While Kevin and Willie swap out performance headers on a Z51 Corvette, showing how not all headers are alike.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: The V8 Interceptor Paint and Assembly

The V8 Interceptor is BACK and wearing a striking coat of glossy black paint! Stacey walks you through the process and shows off the incredible paint and body work that was done by the Hot Rod Institute.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Chopper Trike

Car builder Ian Roussel enters the motorcycle world as he turns a childhood dream into reality by building a 60メs inspired chopper trike from the ground up.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 7:00 PM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Sebring International Raceway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the iconic Sebring International Raceway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Chopper Trike

Car builder Ian Roussel enters the motorcycle world as he turns a childhood dream into reality by building a 60メs inspired chopper trike from the ground up.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 10:00 PM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, October 31 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Sebring International Raceway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the iconic Sebring International Raceway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG