Please see the programming schedule below for more information on all your MAVTV shows.

The air schedule is shown in Eastern Time and is subject to change without notice.

Duration: 1 Hour - TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 1:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

EVO Domination is upon us! One last try for his trip to Vegas for Texan Mike Dusold.
Monday, June 27 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Season Review

The Dave Despain Show Fan Favorites, Guest Recap
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Grant Langston

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview former Motocross World Champion Grant Langston
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 3:00 AM ET

My Classic Car: Jay Leno’s Cord and Premier

Dennis checks out Jay Leno’s Cord and Premier. Plus, he’ll take a look at specialized restoration tools.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 3:30 AM ET

My Classic Car: Porsche Parade

Dennis makes his way to French Lick, IN for the Porsche Parade. Plus, he’ll check out complete steering systems.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 4:00 AM ET

TITAN American Built: Machine Your Way to Victory

Off-road champion Carl Renezeder calls on Titan to produce an assembly that will give him the edge against the competition. Titan entrusts his son, Tyson, to deliver the parts on time and to the Titan America standard of excellence.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at Wild Horse Pass Motorsports Park compete through elimination rounds. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, June 27 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, June 27 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, June 27 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, June 27 @ 8:00 AM ET

TITAN American Built: Machine Your Way to Victory

Off-road champion Carl Renezeder calls on Titan to produce an assembly that will give him the edge against the competition. Titan entrusts his son, Tyson, to deliver the parts on time and to the Titan America standard of excellence.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 9:00 AM ET

King of the Cage: New Era II

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, June 27 @ 11:00 AM ET

King of the Cage: Total Devastation

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, June 27 @ 1:00 PM ET

King of the Cage: New Era II

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, June 27 @ 3:00 PM ET

King of the Cage: Total Devastation

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, June 27 @ 5:00 PM ET

King of the Cage: New Era II

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, June 27 @ 7:00 PM ET

King of the Cage: Total Devastation

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, June 27 @ 9:00 PM ET

TITAN American Built: Back to the Rock

Team Titan takes on a challenge to produce a one of a kind axel assembly for a 1934 Roadster. Titan delivers the parts to Maui and then goes on an epic rock crawling adventure in paradise.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, June 27 @ 10:00 PM ET

Dangerous Waters: Success!

Steven’s trip to New Delhi is successful and the expedition is able to claim their Jet Skis. Under the watchful eye of security forces the men are instructed to take their machines 150 miles out of Mumbai to launch. On the beach the crew gets a greeting they will never forget.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 12:00 AM ET

TITAN American Built: Back to the Rock

Team Titan takes on a challenge to produce a one of a kind axel assembly for a 1934 Roadster. Titan delivers the parts to Maui and then goes on an epic rock crawling adventure in paradise.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 1:00 AM ET

Dangerous Waters: Success!

Steven’s trip to New Delhi is successful and the expedition is able to claim their Jet Skis. Under the watchful eye of security forces the men are instructed to take their machines 150 miles out of Mumbai to launch. On the beach the crew gets a greeting they will never forget.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

EVO Domination is upon us! One last try for his trip to Vegas for Texan Mike Dusold.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 3:00 AM ET

Stacey David's GearZ: New AC for an Old Chevy

Summer’s here and it’s time to cool down that classic truck of yours. Stacey shows just how easy it is to install a complete AC system on an LMC Truck. He covers headers, intakes, and the ins and outs of turbos and super-chargers. Don’t miss out!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 3:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Down to the Wire

If you’re a hard-core gear-head, you’re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 4:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Viva Las SEMA

If you’re a hard-core gear-head, you’re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 4:30 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

EVO Domination is upon us! One last try for his trip to Vegas for Texan Mike Dusold.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, June 28 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, June 28 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, June 28 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, June 28 @ 8:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series: 2015 - Qualifying - St. John, WA

American Sprint Boat Racing - St. John, WA - Sprint Boats hit the water, as they qualify to make the cut in their class. Event Date: 8/29/15
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 8:30 AM ET

Ford Formula 4: 2015 - Part 2 - Silverstone

Ford Formula 4
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 9:00 AM ET

Dirty 30: 2016 - Must See Sprint Cars - Hickory Motor Speedway

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 9:30 AM ET

WORCS Warriors: Primm, NV

From practice to race prep, spend a day with the WORCS Warriors drivers and see what it really takes to be a world class competitor. Then visit with Eric Galaviz, #808, and explore his life as a DJ and music producer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 10:00 AM ET

Australian Offshore Superboats: 2015

Offshore Superboats race for National titles over three classes and held at various locations on the eastern Australian coastline. The Superboat categories include classes for 1000 horsepower, 600 HP and 400 HP.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at Wild Horse Pass Motorsports Park compete through elimination rounds. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 12:00 PM ET

Ford Formula 4: 2015 - Part 2 - Silverstone

Ford Formula 4
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 12:30 PM ET

WORCS Warriors: Primm, NV

From practice to race prep, spend a day with the WORCS Warriors drivers and see what it really takes to be a world class competitor. Then visit with Eric Galaviz, #808, and explore his life as a DJ and music producer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 1:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Day 2. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 2:00 PM ET

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 2

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Irwindale, CA. Event Date: 4/30/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 4:00 PM ET

Madera Racing: Jr. Late Model Series - Race 1

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 5:00 PM ET

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 2

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 6:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Argentina

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Argentina
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Tuesday, June 28 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA- Round 4 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 8:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Day 2. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 9:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Argentina

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Argentina
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Tuesday, June 28 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA- Round 4 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, June 28 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Day 2. Event Date: 5/28/16
Duration:
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 1:00 AM ET

NHRA Pro Mod: Charlotte, NC

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 1:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Waco, TX

American Sprint Car Series - Waco, TX Sprint Cars take the green flag at the Heart O' Texas Speedway. Event Date: 3/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 4:00 AM ET

NHRA Pro Mod: Charlotte, NC

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 4:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Waco, TX

American Sprint Car Series - Waco, TX Sprint Cars take the green flag at the Heart O' Texas Speedway. Event Date: 3/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, June 29 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, June 29 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, June 29 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, June 29 @ 8:00 AM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Calder Park - Sportsmans

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 9:00 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Krasnogorsk

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: 2015 - Hawkestone Park, Shropshire

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain’s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Cornwall, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar: Brands Hatch 1

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 12:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Calder Park - Sportsmans

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: 2016

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - Barcelona

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 3:00 PM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 4:00 PM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 7 - Deschambault, QC - 250 Class - MX2

Round 7 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Deschambault, QC for the Deschambault Motocross Nationals featuring the MX2 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 4:30 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - Barcelona

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 6:00 PM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Krasnogorsk

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Calder Park - Sportsmans

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 9:00 PM ET

Ginetta Supercup: 2016

The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is a two-class race series which features Ginetta G55 GT4 sports cars. Starting with the 2015 season the field has been split into a Pro-Am format. The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is Ginetta’s flagship championship featuring the Ginetta G55 GT4 car. Offering unrivalled exposure for drivers, teams and sponsors, the series is now entering its third year as a BRDC qualifying championship, with a number of drivers both past and present having already been named Rising Stars and SuperStars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 9:30 PM ET

Renault Clio Cup: 2016

The Renault UK Clio Cup is a multi-event, one make motor racing championship. It features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers competing in the Clio Renault sport 200 Turbo EDC that conform to the technical regulations for the championship. It forms part of the extensive program of support categories built up around the BTCC.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Krasnogorsk

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, June 29 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Calder Park - Sportsmans

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 12:00 AM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 1:00 AM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 7 - Deschambault, QC - 250 Class - MX2

Round 7 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Deschambault, QC for the Deschambault Motocross Nationals featuring the MX2 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 1:30 AM ET

Australian Sprintcar: 2016 - World Series Sprintcars

The Australian Sprintcar Championship is a dirt track racing championship held each year to determine the Australian National Champion. The Australian Sprint Car title is only open to Australian drivers and is run and sanctioned by the SCCA.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Krasnogorsk

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 4:00 AM ET

P1 Superstock Powerboats: 2015 - UK - Aquacross - Scarborough

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 4:30 AM ET

Dirty 30: 2015 - Best Drivers from 2015

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 5:00 AM ET

Dirty 30: 2016 - Must See Sprint Cars - Hickory Motor Speedway

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 5:30 AM ET

P1 Superstock Powerboats: 2015 - UK - Aquacross - Scarborough

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, June 30 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, June 30 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, June 30 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, June 30 @ 8:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 8:30 AM ET

Dirty 30: 2016

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 9:00 AM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 9:30 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Day 2. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 10:30 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA- Round 4 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 11:30 AM ET

Summer Shootout Series: 2016

The Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 12:00 PM ET

Dirty 30: 2016

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 12:30 PM ET

NHRA Pro Mod: St. Louis, MO

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 1:00 PM ET

FIA WRC LIVE: 2016 from Poland - Thursday Coverage

FIA WRC LIVE: 2016 from Poland - Thursday Coverage
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Day 2. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 3:00 PM ET

Dirty 30: 2016

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 3:30 PM ET

NHRA Pro Mod: St. Louis, MO

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 4:00 PM ET

SPEED SPORT: Red Bluff Outlaws Winter Series Perpetual Trophy Classic

We head to the Pauline Davis Pavilion at the Tehama County Fairgrounds in Red Bluff, California for the Red Bluff Outlaws Winter Series Perpetual Trophy Classic.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Thursday, June 30 @ 5:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - East Bay

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 7:00 PM ET

SPEED SPORT: Red Bluff Outlaws Winter Series Perpetual Trophy Classic

We head to the Pauline Davis Pavilion at the Tehama County Fairgrounds in Red Bluff, California for the Red Bluff Outlaws Winter Series Perpetual Trophy Classic.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Thursday, June 30 @ 8:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - East Bay

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Bakersfield, CA

Lucas Oil Modified Racing Series - Bakersfield, CA - Modifieds race their way to the checkered flag at the Kern County Raceway. Event Date: 2/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, June 30 @ 11:00 PM ET

Northeast Modifieds: Late Summer Championship

Rush Hour on DIRT brings you all the action of the "Fast Track" Rolling Wheels Raceway Park, as the Northeast Modifieds battle for 100 laps and $7500 to win on September 3rd. Also on the card are the GRIT Sportsman $1,000 to win 20 lap feature.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Bakersfield, CA

Lucas Oil Modified Racing Series - Bakersfield, CA - Modifieds race their way to the checkered flag at the Kern County Raceway. Event Date: 2/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 2:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Henderson "250"

Best in the Desert- Henderson, NV- The final round of desert racing commences, as Trick Trucks and Buggies chase their final points and battle the elements in the 250 mile course through Henderson, Nevada. Event Date: 12/7/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Day 2. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA- Round 4 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Henderson "250"

Best in the Desert- Henderson, NV- The final round of desert racing commences, as Trick Trucks and Buggies chase their final points and battle the elements in the 250 mile course through Henderson, Nevada. Event Date: 12/7/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 1 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 1 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 1 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 1 @ 8:00 AM ET

Stacey David's GearZ: New AC for an Old Chevy

Summer’s here and it’s time to cool down that classic truck of yours. Stacey shows just how easy it is to install a complete AC system on an LMC Truck. He covers headers, intakes, and the ins and outs of turbos and super-chargers. Don’t miss out!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Better Tool

Stacey and the GearZ crew head to the Cornwell forges to watch molten steel transformed into America’s best ratchet. While back in the garage, Stacey talks maximizing boost and the role of intercoolers when it comes to super-chargers and turbos.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 9:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 9:30 AM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Begin The Beguine

Two new builds begin their restoration journey to SEMA
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 10:30 AM ET

My Classic Car: 70’s Fords

Dennis heads to Ocala, FL to go for a spin in a couple of 70’s Fords. Plus, he’ll take a look at weather stripping for vent windows.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Better Tool

Stacey and the GearZ crew head to the Cornwell forges to watch molten steel transformed into America’s best ratchet. While back in the garage, Stacey talks maximizing boost and the role of intercoolers when it comes to super-chargers and turbos.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 12:00 PM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Begin The Beguine

Two new builds begin their restoration journey to SEMA
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: 70’s Fords

Dennis heads to Ocala, FL to go for a spin in a couple of 70’s Fords. Plus, he’ll take a look at weather stripping for vent windows.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Building a Better Tool

Stacey and the GearZ crew head to the Cornwell forges to watch molten steel transformed into America’s best ratchet. While back in the garage, Stacey talks maximizing boost and the role of intercoolers when it comes to super-chargers and turbos.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: 70’s Fords

Dennis heads to Ocala, FL to go for a spin in a couple of 70’s Fords. Plus, he’ll take a look at weather stripping for vent windows.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Begin The Beguine

Two new builds begin their restoration journey to SEMA
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 4:00 PM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 4:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 5:30 PM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 1 @ 7:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 1 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: EVO Domination

Ken Thwaits turns in the keys to his Camaro for an EVO. Buckles in to see what EVO Domination is all about.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 1 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 1 @ 10:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 1 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: EVO Domination

Ken Thwaits turns in the keys to his Camaro for an EVO. Buckles in to see what EVO Domination is all about.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 2 @ 1:00 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 1:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Begin The Beguine

Two new builds begin their restoration journey to SEMA
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Auto Club Speedway

How bad do you want it is the theme in Fontana. last chance to race your way to Sin City
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 3:00 AM ET

TITAN American Built: Back to the Rock

Team Titan takes on a challenge to produce a one of a kind axel assembly for a 1934 Roadster. Titan delivers the parts to Maui and then goes on an epic rock crawling adventure in paradise.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 2 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Season Review

The Dave Despain Show Fan Favorites, Guest Recap
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Grant Langston

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview former Motocross World Champion Grant Langston
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 2 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 2 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 2 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 2 @ 8:00 AM ET

3 Gun Nation: 3GN: All Access

Watch this introspective look into 3-Gun Nation as a competition body, media company and grassroots membership organization.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 8:30 AM ET

On the Edge: Sand Drags

On the Edge: Sand Drags (TF,BA,TE,A-Fuel, Pro-Mod, Pro and Motorcycle). Event Date 10/4/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 9:00 AM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 9:30 AM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 1

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/3/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 11:00 AM ET

3 Gun Nation: 3GN: All Access

Watch this introspective look into 3-Gun Nation as a competition body, media company and grassroots membership organization.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 11:30 AM ET

On the Edge: Sand Drags

On the Edge: Sand Drags (TF,BA,TE,A-Fuel, Pro-Mod, Pro and Motorcycle). Event Date 10/4/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 12:00 PM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 12:30 PM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2016 - 1st Moto Coverage - RedBud

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 3:00 PM ET

Dirty 30: 2016

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 3:30 PM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2016 - 1st Moto Coverage - RedBud

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 6:00 PM ET

NHRA Pro Mod: Charlotte, NC

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 6:30 PM ET

NHRA Pro Mod: St. Louis, MO

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 1

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/3/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: EVO Domination

Ken Thwaits turns in the keys to his Camaro for an EVO. Buckles in to see what EVO Domination is all about.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at the Colorado River. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 1

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/3/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 2 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Day 2. Event Date: 5/28/16
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at the Colorado River. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 1:00 AM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Portugal

FIA World Championship Racing: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 3 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 1

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/3/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 3:00 AM ET

FIA WRC LIVE: 2016 from Poland - Stage 2

FIA WRC LIVE: 2016 from Poland - Sunday Coverage
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - East Bay

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Henderson "250"

Best in the Desert- Henderson, NV- The final round of desert racing commences, as Trick Trucks and Buggies chase their final points and battle the elements in the 250 mile course through Henderson, Nevada. Event Date: 12/7/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 6:00 AM ET

FIA WRC LIVE: 2016 from Poland - Sunday Coverage

FIA WRC LIVE: 2016 from Poland - Sunday Coverage
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 3 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 3 @ 8:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 8:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: 70’s Fords

Dennis heads to Ocala, FL to go for a spin in a couple of 70’s Fords. Plus, he’ll take a look at weather stripping for vent windows.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Begin The Beguine

Two new builds begin their restoration journey to SEMA
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: New AC for an Old Chevy

Summer’s here and it’s time to cool down that classic truck of yours. Stacey shows just how easy it is to install a complete AC system on an LMC Truck. He covers headers, intakes, and the ins and outs of turbos and super-chargers. Don’t miss out!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 10:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Better Tool

Stacey and the GearZ crew head to the Cornwell forges to watch molten steel transformed into America’s best ratchet. While back in the garage, Stacey talks maximizing boost and the role of intercoolers when it comes to super-chargers and turbos.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 11:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: 70’s Fords

Dennis heads to Ocala, FL to go for a spin in a couple of 70’s Fords. Plus, he’ll take a look at weather stripping for vent windows.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Begin The Beguine

Two new builds begin their restoration journey to SEMA
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 1:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 3 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA - Round 4 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at the Colorado River. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 4:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 2 - Day 2. Event Date: 5/28/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA - Round 4 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at the Colorado River. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 2 - Day 2. Event Date: 5/28/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Grant Langston

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview former Motocross World Champion Grant Langston
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Tony Schumacher

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview 8 Time NHRA Champion Tony Schumacher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 3 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: EVO Domination

Ken Thwaits turns in the keys to his Camaro for an EVO. Buckles in to see what EVO Domination is all about.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Grant Langston

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview former Motocross World Champion Grant Langston
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 3 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Tony Schumacher

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview 8 Time NHRA Champion Tony Schumacher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, July 4 @ 1:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Auto Club Speedway

How bad do you want it is the theme in Fontana. last chance to race your way to Sin City
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Grant Langston

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview former Motocross World Champion Grant Langston
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Tony Schumacher

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview 8 Time NHRA Champion Tony Schumacher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 3:00 AM ET

My Classic Car: Porsche Parade

Dennis makes his way to French Lick, IN for the Porsche Parade. Plus, he’ll check out complete steering systems.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 3:30 AM ET

My Classic Car: 70’s Fords

Dennis heads to Ocala, FL to go for a spin in a couple of 70’s Fords. Plus, he’ll take a look at weather stripping for vent windows.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 4:00 AM ET

TITAN American Built: Back to the Rock

Team Titan takes on a challenge to produce a one of a kind axel assembly for a 1934 Roadster. Titan delivers the parts to Maui and then goes on an epic rock crawling adventure in paradise.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at the Colorado River. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 4 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 4 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 4 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 4 @ 8:00 AM ET

TITAN American Built: Back to the Rock

Team Titan takes on a challenge to produce a one of a kind axel assembly for a 1934 Roadster. Titan delivers the parts to Maui and then goes on an epic rock crawling adventure in paradise.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 9:00 AM ET

King of the Cage: Total Devastation

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 4 @ 11:00 AM ET

King of the Cage: Part 1 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 4 @ 1:00 PM ET

King of the Cage: Total Devastation

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 4 @ 3:00 PM ET

King of the Cage: Part 1 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 4 @ 5:00 PM ET

King of the Cage: Total Devastation

KOTC Championship mixed martial arts competition.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 4 @ 7:00 PM ET

King of the Cage: Part 1 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 4 @ 9:00 PM ET

3 Gun Nation: 2016 - Full Throttle

The 2016 3GN Pro Series kicks off at Virginia International Raceway, with the fastest shooters in the world racing in Event #1.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 9:30 PM ET

3 Gun Nation: 3GN: All Access

Watch this introspective look into 3-Gun Nation as a competition body, media company and grassroots membership organization.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 10:00 PM ET

TITAN American Built: Something From Nothing

Titan partners with the legendary motocross manufacturer Nihilo Concepts to produce a one-piece titanium foot peg—a first for the industry. Titan continues to focus on education by visiting Lincoln Tech college to share his passion for his industry.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 4 @ 11:00 PM ET

Dangerous Waters: The Hidden Coast of India

With Jet Ski on the beach, local police try to stop the men from departing. The men discover the coast of India different from anywhere else they’ve been. A horse and cart deliver fuel to the crew.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 12:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Full Throttle

The 2016 3GN Pro Series kicks off at Virginia International Raceway, with the fastest shooters in the world racing in Event #1.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 12:30 AM ET

3 Gun Nation: 3GN: All Access

Watch this introspective look into 3-Gun Nation as a competition body, media company and grassroots membership organization.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 1:00 AM ET

TITAN American Built: Something From Nothing

Titan partners with the legendary motocross manufacturer Nihilo Concepts to produce a one-piece titanium foot peg—a first for the industry. Titan continues to focus on education by visiting Lincoln Tech college to share his passion for his industry.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 2:00 AM ET

Dangerous Waters: The Hidden Coast of India

With Jet Ski on the beach, local police try to stop the men from departing. The men discover the coast of India different from anywhere else they’ve been. A horse and cart deliver fuel to the crew.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 3:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Better Tool

Stacey and the GearZ crew head to the Cornwell forges to watch molten steel transformed into America’s best ratchet. While back in the garage, Stacey talks maximizing boost and the role of intercoolers when it comes to super-chargers and turbos.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 3:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Viva Las SEMA

If you’re a hard-core gear-head, you’re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 4:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Begin The Beguine

Two new builds begin their restoration journey to SEMA
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 4:30 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Auto Club Speedway

How bad do you want it is the theme in Fontana. last chance to race your way to Sin City
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 5 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 5 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 5 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 5 @ 8:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series: 2015 - 400 - St. John, WA

American Sprint Boat Racing - St John, WA - The "400" Sprint Boats take on the turns as they race the clock to be the fastest on the water. Event Date: 8/29/15
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 8:30 AM ET

F4 British Championship

The F4 British Championship is a multi-event, Formula 4 open wheel motor racing Championship held at multiple venues in the United Kingdom. The Championship features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers, competing in F4 cars that conform to the technical regulations for Formula 4 as specified by the FIA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 9:00 AM ET

Dirty 30: 2016

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 9:30 AM ET

WORCS Warriors: Las Vegas, NV

WORCS Warriors
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 10:00 AM ET

British Rally Cross: 2016

Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at the Colorado River. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 12:00 PM ET

F4 British Championship

The F4 British Championship is a multi-event, Formula 4 open wheel motor racing Championship held at multiple venues in the United Kingdom. The Championship features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers, competing in F4 cars that conform to the technical regulations for Formula 4 as specified by the FIA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 12:30 PM ET

WORCS Warriors: Las Vegas, NV

WORCS Warriors
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 1:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 2 - Day 2. Event Date: 5/28/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 2:00 PM ET

US Modified Touring Series: King of America

More than 80 of the best dirt modified drivers in the country gather at legendary Humboldt Speedway in Humboldt, Kansas to duke it out for the prestigious King of America Crown and a $10,000 paycheck!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Bakersfield, CA

Lucas Oil Modified Racing Series - Bakersfield, CA - Modifieds race their way to the checkered flag at the Kern County Raceway. Event Date: 2/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 4:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 5:00 PM ET

US Modified Touring Series: King of America

More than 80 of the best dirt modified drivers in the country gather at legendary Humboldt Speedway in Humboldt, Kansas to duke it out for the prestigious King of America Crown and a $10,000 paycheck!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 6:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Portugal

FIA World Championship Racing: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Tuesday, July 5 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA - Round 4 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 8:00 PM ET

Real World 4x4: The Georgia Bounty Runners

Join Mike Jag, Doug Wooten, and four of the Georgia Bounty Runners: Jay Bird, Chris Love, and The Wicklunds, as upkeep on the most treacherous trail at Beasley Knob turns into a calamity-filled night of breakdowns on a narrow trail with 200-ft drops.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 8:30 PM ET

On the Edge: Joliet Figure and Rocky Mountain Train Race

On the Edge: Joliet Figure (2) and Rocky Mountain Train Race. Event Date: 9/26/2016
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 2 - Day 2. Event Date: 5/28/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA - Round 4 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 11:00 PM ET

Real World 4x4: The Georgia Bounty Runners

Join Mike Jag, Doug Wooten, and four of the Georgia Bounty Runners: Jay Bird, Chris Love, and The Wicklunds, as upkeep on the most treacherous trail at Beasley Knob turns into a calamity-filled night of breakdowns on a narrow trail with 200-ft drops.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 5 @ 11:30 PM ET

On the Edge: Sand Drags

On the Edge: Sand Drags (TF,BA,TE,A-Fuel, Pro-Mod, Pro and Motorcycle). Event Date 10/4/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - East Bay

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 1:00 AM ET

NHRA Pro Mod: St. Louis, MO

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 1:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 1

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/3/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - East Bay

The Lucas Oil Late Model Dirt Series is the premier national touring sanctioning body for dirt super late models. These Lucas Oil Late Model Dirt racecars are on the cutting edge of technology in construction and are powered by 800 horsepower V-8 engines based on the Chevy, Ford and Mopar power plants.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 4:00 AM ET

NHRA Pro Mod: St. Louis, MO

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 4:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 1

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/3/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 6 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 6 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 6 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 6 @ 8:00 AM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Steel City Raceway

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 9:00 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Almaty, Kazakgstan

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: 2015 - Blaxhall Circuit, Woodbridge

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain’s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Cornwall, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 11:30 AM ET

World MX GP

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 6 @ 12:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Steel City Raceway

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: 2016

Round 1 of the 2016 Australasian Superbike series season featuring the Formula Xtreme C & D, Formula Oz, Pro Twins/Naked Bikes and Ninja 300 classes from Sydney Motorsports Park.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - Austria

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 3:00 PM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 4:00 PM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 8 - Moncton, NB - 450 Class - MX1

Round 8 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Moncton, NB for the River Glade MX Park Nationals featuring the MX1 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 4:30 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - Austria

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 6:00 PM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Almaty, Kazakgstan

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Steel City Raceway

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 9:00 PM ET

Ginetta Supercup: 2016

The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is a two-class race series which features Ginetta G55 GT4 sports cars. Starting with the 2015 season the field has been split into a Pro-Am format. The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is Ginetta’s flagship championship featuring the Ginetta G55 GT4 car. Offering unrivalled exposure for drivers, teams and sponsors, the series is now entering its third year as a BRDC qualifying championship, with a number of drivers both past and present having already been named Rising Stars and SuperStars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 9:30 PM ET

Renault Clio Cup: 2016

The Renault UK Clio Cup is a multi-event, one make motor racing championship. It features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers competing in the Clio Renault sport 200 Turbo EDC that conform to the technical regulations for the championship. It forms part of the extensive program of support categories built up around the BTCC.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Almaty, Kazakgstan

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 6 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Steel City Raceway

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 12:00 AM ET

British Rally Cross: 2016

Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 1:00 AM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 8 - Moncton, NB - 450 Class - MX1

Round 8 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Moncton, NB for the River Glade MX Park Nationals featuring the MX1 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 1:30 AM ET

Australian Sprintcar: 2016 - World Series Sprintcars

The Australian Sprintcar Championship is a dirt track racing championship held each year to determine the Australian National Champion. The Australian Sprint Car title is only open to Australian drivers and is run and sanctioned by the SCCA.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Almaty, Kazakgstan

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 4:00 AM ET

P1 Superstock Powerboats: 2015 - UK - Scarborough

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 4:30 AM ET

Dirty 30: 2016 - Must See Sprint Cars - Hickory Motor Speedway

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 5:00 AM ET

Dirty 30: 2016

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 5:30 AM ET

World MX GP

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 7 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 7 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 7 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 7 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 7 @ 8:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 8:30 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Tony Hulman/Jim Hurtubise Classic

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 9:00 AM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 9:30 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 2 - Day 2. Event Date: 5/28/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 10:30 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA - Round 4 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 11:30 AM ET

Summer Shootout Series: 2016

The Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 12:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Tony Hulman/Jim Hurtubise Classic

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 12:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Las Vegas, NV

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 1:00 PM ET

On the Edge: Joliet Figure and Rocky Mountain Train Race

On the Edge: Joliet Figure (2) and Rocky Mountain Train Race. Event Date: 9/26/2016
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 1:30 PM ET

On the Edge: Sand Drags

On the Edge: Sand Drags (TF,BA,TE,A-Fuel, Pro-Mod, Pro and Motorcycle). Event Date 10/4/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 2 - Day 2. Event Date: 5/28/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 3:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Tony Hulman/Jim Hurtubise Classic

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 3:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Las Vegas, NV

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 4:00 PM ET

SPEED SPORT: 2016 - DIRTcar Swamp King Champ

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 5:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 1 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event for the Cowboy Classic at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 7:00 PM ET

SPEED SPORT: 2016 - DIRTcar Swamp King Champ

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 8:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 1 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event for the Cowboy Classic at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Lake Havasu, AZ

Lucas Oil Modified Racing Series - Lake Havasu, AZ - Modifieds race their way to the checkered flag at the Havasu 95 Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 7 @ 11:00 PM ET

Northeast Modifieds: Ashley Lynn Opening Night at the Wheels

Northeast Modifieds Rush Hour on Dirt features action from the Ashley Lynn Winery Opening Night at the Wheels from Rolling Wheels Raceway Park in Elbridge, NY on July 1, 2015. The biggest Northeast big block modified stars battle for a $5,000 top prize in the Ashley Lynn Winery 50, plus the Canadian Off Road Racing Series Presented by Epic Racewear.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Lake Havasu, AZ

Lucas Oil Modified Racing Series - Lake Havasu, AZ - Modifieds race their way to the checkered flag at the Havasu 95 Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 2:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Parker "425"

Best In The Desert- Parker, AZ- The legend lives on as the fastest Trick Trucks and Desert Buggies race the clock, as they take on the World Famous Parker 425. Event Date 2/7/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 2 - Day 2. Event Date: 5/28/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 4 - Lake Elsinore

Lucas Oil Off Road Racing Series - Lake Elsinore, CA - Round 4 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Lucas Oil Off Road Park. Event Date: 4/24/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Parker "425"

Best In The Desert- Parker, AZ- The legend lives on as the fastest Trick Trucks and Desert Buggies race the clock, as they take on the World Famous Parker 425. Event Date 2/7/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 8 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 8 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 8 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 8 @ 8:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Better Tool

Stacey and the GearZ crew head to the Cornwell forges to watch molten steel transformed into America’s best ratchet. While back in the garage, Stacey talks maximizing boost and the role of intercoolers when it comes to super-chargers and turbos.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 9:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 9:30 AM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Blast the Past

Two build teams address their concepts and their corrosion
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 10:30 AM ET

My Classic Car: Newport Hill Climb

Dennis travels to Newport, IN for their annual hill climb. Plus, he’ll learn about the latest restoration techniques.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 12:00 PM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Blast the Past

Two build teams address their concepts and their corrosion
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Newport Hill Climb

Dennis travels to Newport, IN for their annual hill climb. Plus, he’ll learn about the latest restoration techniques.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Newport Hill Climb

Dennis travels to Newport, IN for their annual hill climb. Plus, he’ll learn about the latest restoration techniques.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Blast the Past

Two build teams address their concepts and their corrosion
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 4:00 PM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 4:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 5:30 PM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 8 @ 7:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Space Junkie

Ian Roussel continues the journey with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 8 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Pikes Peak

After some tender love and car, Mike Dusold's 67 Camaro returns to the track hungry for the Vegas invite
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 8 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 8 @ 10:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Space Junkie

Ian Roussel continues the journey with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 8 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Pikes Peak

After some tender love and car, Mike Dusold's 67 Camaro returns to the track hungry for the Vegas invite
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Space Junkie

Ian Roussel continues the journey with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 9 @ 1:00 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 1:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Blast the Past

Two build teams address their concepts and their corrosion
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: SEMA Highlights

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 3:00 AM ET

TITAN American Built: Something From Nothing

Titan partners with the legendary motocross manufacturer Nihilo Concepts to produce a one-piece titanium foot peg—a first for the industry. Titan continues to focus on education by visiting Lincoln Tech college to share his passion for his industry.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 2

Ian Roussel looks back on the best of Season 2.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 9 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Grant Langston

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview former Motocross World Champion Grant Langston
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Tony Schumacher

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview 8 Time NHRA Champion Tony Schumacher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 9 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 9 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 9 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 9 @ 8:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Full Throttle

The 2016 3GN Pro Series kicks off at Virginia International Raceway, with the fastest shooters in the world racing in Event #1.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 8:30 AM ET

On the Edge: AMA Flat Track 1

On the Edge: Flat Track Motorcycle Racing. Event Date: 11/14/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 9:00 AM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 9:30 AM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Mesquite, TX

American Sprint Car Series - Mesquite, TX Sprint Cars take the green flag at The Devil's Bowl Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 11:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Full Throttle

The 2016 3GN Pro Series kicks off at Virginia International Raceway, with the fastest shooters in the world racing in Event #1.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 11:30 AM ET

On the Edge: AMA Flat Track 1

On the Edge: Flat Track Motorcycle Racing. Event Date: 11/14/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 12:00 PM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 12:30 PM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2016 - 1st Moto Coverage - Southwick National

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 3:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Tony Hulman/Jim Hurtubise Classic

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 3:30 PM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2016 - 1st Moto Coverage - Southwick National

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 6:00 PM ET

NHRA Pro Mod: St. Louis, MO

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 6:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Las Vegas, NV

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Mesquite, TX

American Sprint Car Series - Mesquite, TX Sprint Cars take the green flag at The Devil's Bowl Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Pikes Peak

After some tender love and car, Mike Dusold's 67 Camaro returns to the track hungry for the Vegas invite
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Mesquite, TX

American Sprint Car Series - Mesquite, TX Sprint Cars take the green flag at The Devil's Bowl Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 9 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 2 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 2 - Day 2. Event Date: 5/28/2016
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 1:00 AM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Monte Carlo

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Monte Carlo
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Mesquite, TX

American Sprint Car Series - Mesquite, TX Sprint Cars take the green flag at The Devil's Bowl Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 1 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event for the Cowboy Classic at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Parker "425"

Best In The Desert- Parker, AZ- The legend lives on as the fastest Trick Trucks and Desert Buggies race the clock, as they take on the World Famous Parker 425. Event Date 2/7/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 10 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 10 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 10 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 10 @ 8:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 8:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Newport Hill Climb

Dennis travels to Newport, IN for their annual hill climb. Plus, he’ll learn about the latest restoration techniques.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Blast the Past

Two build teams address their concepts and their corrosion
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Better Tool

Stacey and the GearZ crew head to the Cornwell forges to watch molten steel transformed into America’s best ratchet. While back in the garage, Stacey talks maximizing boost and the role of intercoolers when it comes to super-chargers and turbos.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 10:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 11:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Newport Hill Climb

Dennis travels to Newport, IN for their annual hill climb. Plus, he’ll learn about the latest restoration techniques.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Blast the Past

Two build teams address their concepts and their corrosion
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 1:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Space Junkie

Ian Roussel continues the journey with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 10 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 4:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 1 - Day 1. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 1 - Day 1. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Tony Schumacher

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview 8 Time NHRA Champion Tony Schumacher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Brian Deegan

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross Freestyle Rider turned Off Road Racer and Founder of Metal Mulisha Brian Deegan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Space Junkie

Ian Roussel continues the journey with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 10 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Pikes Peak

After some tender love and car, Mike Dusold's 67 Camaro returns to the track hungry for the Vegas invite
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Tony Schumacher

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview 8 Time NHRA Champion Tony Schumacher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 10 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Brian Deegan

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross Freestyle Rider turned Off Road Racer and Founder of Metal Mulisha Brian Deegan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Space Junkie

Ian Roussel continues the journey with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, July 11 @ 1:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: SEMA Highlights

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Tony Schumacher

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview 8 Time NHRA Champion Tony Schumacher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Brian Deegan

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross Freestyle Rider turned Off Road Racer and Founder of Metal Mulisha Brian Deegan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 3:00 AM ET

My Classic Car: 70’s Fords

Dennis heads to Ocala, FL to go for a spin in a couple of 70’s Fords. Plus, he’ll take a look at weather stripping for vent windows.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 3:30 AM ET

My Classic Car: Newport Hill Climb

Dennis travels to Newport, IN for their annual hill climb. Plus, he’ll learn about the latest restoration techniques.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 4:00 AM ET

TITAN American Built: Something From Nothing

Titan partners with the legendary motocross manufacturer Nihilo Concepts to produce a one-piece titanium foot peg—a first for the industry. Titan continues to focus on education by visiting Lincoln Tech college to share his passion for his industry.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 11 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 11 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 11 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 11 @ 8:00 AM ET

TITAN American Built: Machine Your Way to Victory

Off-road champion Carl Renezeder calls on Titan to produce an assembly that will give him the edge against the competition. Titan entrusts his son, Tyson, to deliver the parts on time and to the Titan America standard of excellence.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 9:00 AM ET

King of the Cage: Part 1 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 11 @ 11:00 AM ET

King of the Cage: Part 2 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 11 @ 1:00 PM ET

King of the Cage: Part 1 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 11 @ 3:00 PM ET

King of the Cage: Part 2 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 11 @ 5:00 PM ET

King of the Cage: Part 1 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 11 @ 7:00 PM ET

King of the Cage: Part 2 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 11 @ 9:00 PM ET

3 Gun Nation: 2016 - Veterans vs. Rookies

Event #2 features an even mix of veteran competitors and fresh-faced rookies - and one big surprise finalist.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 9:30 PM ET

3 Gun Nation: 2016 - Full Throttle

The 2016 3GN Pro Series kicks off at Virginia International Raceway, with the fastest shooters in the world racing in Event #1.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 10:00 PM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 11 @ 11:00 PM ET

Dangerous Waters: Bad Decisions

Rough ocean conditions become the new normal. Coastal Fishermen are suspicious of the expedition. The crew make an unexpected stop that changes everything. Indian government authorities flip flop.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 12:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Veterans vs. Rookies

Event #2 features an even mix of veteran competitors and fresh-faced rookies - and one big surprise finalist.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 12:30 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Full Throttle

The 2016 3GN Pro Series kicks off at Virginia International Raceway, with the fastest shooters in the world racing in Event #1.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 1:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 2:00 AM ET

Dangerous Waters: Bad Decisions

Rough ocean conditions become the new normal. Coastal Fishermen are suspicious of the expedition. The crew make an unexpected stop that changes everything. Indian government authorities flip flop.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 3:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 3:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Begin The Beguine

Two new builds begin their restoration journey to SEMA
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 4:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Blast the Past

Two build teams address their concepts and their corrosion
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 4:30 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: SEMA Highlights

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 12 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 12 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 12 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 12 @ 8:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series: 2015 - Modified - St. John, WA

American Sprint Boat Racing - St. John, WA - The Modified Sprint Boat class hits the water, looking for glory as they race against time and each. Event Date: 8/29/15
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 8:30 AM ET

F4 British Championship

The F4 British Championship is a multi-event, Formula 4 open wheel motor racing Championship held at multiple venues in the United Kingdom. The Championship features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers, competing in F4 cars that conform to the technical regulations for Formula 4 as specified by the FIA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 9:00 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Tony Hulman/Jim Hurtubise Classic

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 9:30 AM ET

WORCS Warriors: Lake Havasu, AZ

WORCS Warriors
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 10:00 AM ET

British Rally Cross: 2016

Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Chandler, AZ - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 3/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 12:00 PM ET

F4 British Championship

The F4 British Championship is a multi-event, Formula 4 open wheel motor racing Championship held at multiple venues in the United Kingdom. The Championship features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers, competing in F4 cars that conform to the technical regulations for Formula 4 as specified by the FIA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 12:30 PM ET

WORCS Warriors: Lake Havasu, AZ

WORCS Warriors
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 1:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 1 - Day 1. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 2:00 PM ET

US Modified Touring Series: World Modified Championship

The United States Modified Touring Series (USMTS) is the fastest growing and most popular open-wheel dirt modified touring series in the world. Attracting some of the most talented and professional drivers in North America. With no less than 20,000 men and women competing nationwide on any given weekend, the modified is by far the most popular and most widely-used type of race car circling America’s dirt tracks today. When it comes to a touring series that features the Best of the Best in dirt modified racing, the USMTS has no equal.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Lake Havasu, AZ

Lucas Oil Modified Racing Series - Lake Havasu, AZ - Modifieds race their way to the checkered flag at the Havasu 95 Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 4:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 5:00 PM ET

US Modified Touring Series: World Modified Championship

The United States Modified Touring Series (USMTS) is the fastest growing and most popular open-wheel dirt modified touring series in the world. Attracting some of the most talented and professional drivers in North America. With no less than 20,000 men and women competing nationwide on any given weekend, the modified is by far the most popular and most widely-used type of race car circling America’s dirt tracks today. When it comes to a touring series that features the Best of the Best in dirt modified racing, the USMTS has no equal.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 6:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Monte Carlo

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Monte Carlo
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 8:00 PM ET

Real World 4x4: Mud 4 Blood

The Georgia Bounty Runners and other off-road clubs organize an annual blood drive. The club with the most donors gets to ride on the Yellow and Bubble Bee, however the rugged slopes and mudslides prove too much and the winches are forced to save the day.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 8:30 PM ET

On the Edge: Sand Drags

On the Edge: Sand Drags (TF,BA,TE,A-Fuel, Pro-Mod, Pro and Motorcycle). Event Date 10/4/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 1 - Day 1. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 11:00 PM ET

Real World 4x4: Mud 4 Blood

The Georgia Bounty Runners and other off-road clubs organize an annual blood drive. The club with the most donors gets to ride on the Yellow and Bubble Bee, however the rugged slopes and mudslides prove too much and the winches are forced to save the day.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 12 @ 11:30 PM ET

On the Edge: AMA Flat Track 1

On the Edge: Flat Track Motorcycle Racing. Event Date: 11/14/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 1 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event for the Cowboy Classic at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 1:00 AM ET

NHRA Pro Mod: Las Vegas, NV

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 1:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Mesquite, TX

American Sprint Car Series - Mesquite, TX Sprint Cars take the green flag at The Devil's Bowl Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 1 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event for the Cowboy Classic at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/26/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 4:00 AM ET

NHRA Pro Mod: Las Vegas, NV

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 4:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Mesquite, TX

American Sprint Car Series - Mesquite, TX Sprint Cars take the green flag at The Devil's Bowl Speedway. Event Date: 3/19/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 13 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 13 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 13 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 13 @ 8:00 AM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Adelaide - Group 1

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 9:00 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Berlin, Germany

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2016

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: 2016

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain’s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Cornwall, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 11:30 AM ET

World MX GP

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 13 @ 12:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Adelaide - Group 1

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: 2016

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - France

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 3:00 PM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 4:00 PM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 8 - Moncton, NB - 250 Class - MX2

Round 8 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Moncton, NB for the River Glade MX Park Nationals featuring the MX2 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 4:30 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - France

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2016

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 6:00 PM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Berlin, Germany

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Adelaide - Group 1

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 9:00 PM ET

Ginetta Supercup: 2016

The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is a two-class race series which features Ginetta G55 GT4 sports cars. Starting with the 2015 season the field has been split into a Pro-Am format. The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is Ginetta’s flagship championship featuring the Ginetta G55 GT4 car. Offering unrivalled exposure for drivers, teams and sponsors, the series is now entering its third year as a BRDC qualifying championship, with a number of drivers both past and present having already been named Rising Stars and SuperStars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 9:30 PM ET

Renault Clio Cup: 2016

The Renault UK Clio Cup is a multi-event, one make motor racing championship. It features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers competing in the Clio Renault sport 200 Turbo EDC that conform to the technical regulations for the championship. It forms part of the extensive program of support categories built up around the BTCC.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Berlin, Germany

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 13 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association: 2016 - Adelaide - Group 1

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 12:00 AM ET

British Rally Cross: 2016

Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 1:00 AM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 8 - Moncton, NB - 250 Class - MX2

Round 8 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Moncton, NB for the River Glade MX Park Nationals featuring the MX2 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 1:30 AM ET

Australian Sprintcar: 2016 - World Series Sprintcars

The Australian Sprintcar Championship is a dirt track racing championship held each year to determine the Australian National Champion. The Australian Sprint Car title is only open to Australian drivers and is run and sanctioned by the SCCA.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Berlin, Germany

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 4:00 AM ET

P1 Superstock Powerboats: 2015 - UK - Scarborough

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 4:30 AM ET

Dirty 30: 2016

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 5:00 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Tony Hulman/Jim Hurtubise Classic

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 5:30 AM ET

World MX GP

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 14 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 14 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 14 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 14 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 14 @ 8:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream: 410 Nationals Week 1

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 8:30 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC/MSCS "Haubstadt Hustler" race

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 9:00 AM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 9:30 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 1 - Day 1. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 10:30 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 11:30 AM ET

Summer Shootout Series: 2016

The Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 12:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC/MSCS "Haubstadt Hustler" race

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 12:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Gainesville, FL

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 1:00 PM ET

On the Edge: Sand Drags

On the Edge: Sand Drags (TF,BA,TE,A-Fuel, Pro-Mod, Pro and Motorcycle). Event Date 10/4/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 1:30 PM ET

On the Edge: AMA Flat Track 1

On the Edge: Flat Track Motorcycle Racing. Event Date: 11/14/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 1 - Day 1. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 3:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC/MSCS "Haubstadt Hustler" race

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 3:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Gainesville, FL

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 4:00 PM ET

SPEED SPORT: 2016 - Jack Murphy Memorial

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 5:00 PM ET

Madera Racing: Season Opener

Held at the LoanMart Madera Speedway in Central California, this event features the “Season Opener”, a 100 lap race with a $5,000 prize and attracts the top late model drivers from all over the Western United States. Event Date: 3/12/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 7:00 PM ET

SPEED SPORT: 2016 - Jack Murphy Memorial

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 8:00 PM ET

Madera Racing: Season Opener

Held at the LoanMart Madera Speedway in Central California, this event features the “Season Opener”, a 100 lap race with a $5,000 prize and attracts the top late model drivers from all over the Western United States. Event Date: 3/12/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Las Vegas, NV

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Las Vegas, NV. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 14 @ 11:00 PM ET

Northeast Modifieds: Page Trucking Armed Forces Appreciation Night

Northeast Modifieds Rush Hour on Dirt from Rolling Wheels Raceway Park in Elbridge, NY honor Servicemen and Women by hosting a huge night of racing. Big Block Modifieds headline the show in the $5,000 to win Page Trucking 50. Also on the card are the Patriot Sprint Tour in the A-Verdi Storage Containers 25, and the Sportsman Modifieds in the TugEdge 20. Event Date: 7/23/15
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Las Vegas, NV

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Las Vegas, NV. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 2:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Canidae / Tap It Silverstate "300"

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/2/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 1 - Day 1. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro Lite and Pro 2 Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Canidae / Tap It Silverstate "300"

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/2/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 15 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 15 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 15 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 15 @ 8:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 9:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 9:30 AM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Makes No Differential

The LMC Truck team begins to build. The Cuda team tears in and tears up.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 10:30 AM ET

My Classic Car: Chevy Resto Mods

Dennis heads to South Dakota to take a looks at a couple of Chevy Resto Mods. Plus, he’ll check out collapsible steering columns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 12:00 PM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Makes No Differential

The LMC Truck team begins to build. The Cuda team tears in and tears up.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Chevy Resto Mods

Dennis heads to South Dakota to take a looks at a couple of Chevy Resto Mods. Plus, he’ll check out collapsible steering columns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Chevy Resto Mods

Dennis heads to South Dakota to take a looks at a couple of Chevy Resto Mods. Plus, he’ll check out collapsible steering columns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Makes No Differential

The LMC Truck team begins to build. The Cuda team tears in and tears up.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 4:00 PM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 4:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 5:30 PM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Space Junkie

Ian Roussel continues the journey with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 15 @ 7:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 15 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

EVO Domination is upon us! One last try for his trip to Vegas for Texan Mike Dusold.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 15 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Space Junkie

Ian Roussel continues the journey with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 15 @ 10:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 15 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

EVO Domination is upon us! One last try for his trip to Vegas for Texan Mike Dusold.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 16 @ 1:00 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 1:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Makes No Differential

The LMC Truck team begins to build. The Cuda team tears in and tears up.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: 2015 - Part 1 - Las Vegas Finale

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 3:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Lead Sled Challenge

Ian Roussel takes on a wild 50's kustom.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 16 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Tony Schumacher

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview 8 Time NHRA Champion Tony Schumacher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Brian Deegan

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross Freestyle Rider turned Off Road Racer and Founder of Metal Mulisha Brian Deegan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 16 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 16 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 16 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 16 @ 8:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Veterans vs. Rookies

Event #2 features an even mix of veteran competitors and fresh-faced rookies - and one big surprise finalist.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 8:30 AM ET

On the Edge: Night of Thrills 2 - RV Demo, Flag Pole, & Female Demo

On the Edge: Night of Thrills 2 (RV Demo, Flag Pole, Female Demo). Event Date: 10/24/2016
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 9:00 AM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 9:30 AM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 2

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/4/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 11:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Veterans vs. Rookies

Event #2 features an even mix of veteran competitors and fresh-faced rookies - and one big surprise finalist.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 11:30 AM ET

On the Edge: Night of Thrills 2 - RV Demo, Flag Pole, & Female Demo

On the Edge: Night of Thrills 2 (RV Demo, Flag Pole, Female Demo). Event Date: 10/24/2016
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 12:00 PM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 12:30 PM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 1:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC/MSCS "Haubstadt Hustler" race

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 1:30 PM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 2:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2016 - 1st Moto Coverage - Spring Creek

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 4:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - France

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 5:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2016 - 1st Moto Coverage - Spring Creek

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 2

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/4/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

EVO Domination is upon us! One last try for his trip to Vegas for Texan Mike Dusold.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 1 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydro boats at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 2

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/4/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 16 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League from Saluda, SC - Part 1 - Day 1. Event Date: 5/27/16
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 1 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydro boats at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 1:00 AM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Sweden

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Sweden
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 2

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/4/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 1 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydro boats at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2015 - Canidae / Tap It Silverstate "300"

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/2/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 17 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 17 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 17 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 17 @ 8:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 8:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Chevy Resto Mods

Dennis heads to South Dakota to take a looks at a couple of Chevy Resto Mods. Plus, he’ll check out collapsible steering columns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Makes No Differential

The LMC Truck team begins to build. The Cuda team tears in and tears up.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 10:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 11:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Chevy Resto Mods

Dennis heads to South Dakota to take a looks at a couple of Chevy Resto Mods. Plus, he’ll check out collapsible steering columns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: Makes No Differential

The LMC Truck team begins to build. The Cuda team tears in and tears up.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 1:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 17 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 1 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydro boats at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 4:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 1 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydro boats at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Brian Deegan

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross Freestyle Rider turned Off Road Racer and Founder of Metal Mulisha Brian Deegan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Ryan Dungey and Roger DeCoster

The legendary motorsports host Dave Despain sits down to interview motocross and Supercross Racer Ryan Dungee and Former World Champion Motocross Racer turned Team Manager Roger Decoster
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 17 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

EVO Domination is upon us! One last try for his trip to Vegas for Texan Mike Dusold.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Brian Deegan

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross Freestyle Rider turned Off Road Racer and Founder of Metal Mulisha Brian Deegan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 17 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Ryan Dungey and Roger DeCoster

The legendary motorsports host Dave Despain sits down to interview motocross and Supercross Racer Ryan Dungee and Former World Champion Motocross Racer turned Team Manager Roger Decoster
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, July 18 @ 1:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: 2015 - Part 1 - Las Vegas Finale

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Brian Deegan

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross Freestyle Rider turned Off Road Racer and Founder of Metal Mulisha Brian Deegan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Ryan Dungey and Roger DeCoster

The legendary motorsports host Dave Despain sits down to interview motocross and Supercross Racer Ryan Dungee and Former World Champion Motocross Racer turned Team Manager Roger Decoster
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 3:00 AM ET

My Classic Car: Newport Hill Climb

Dennis travels to Newport, IN for their annual hill climb. Plus, he’ll learn about the latest restoration techniques.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 3:30 AM ET

My Classic Car: Chevy Resto Mods

Dennis heads to South Dakota to take a looks at a couple of Chevy Resto Mods. Plus, he’ll check out collapsible steering columns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 4:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 1 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydro boats at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 18 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 18 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 18 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 18 @ 8:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 9:00 AM ET

King of the Cage: Part 2 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 18 @ 11:00 AM ET

King of the Cage: Battle Zone

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 18 @ 1:00 PM ET

King of the Cage: Part 2 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 18 @ 3:00 PM ET

King of the Cage: Battle Zone

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 18 @ 5:00 PM ET

King of the Cage: Part 2 - Future Legends 32

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 18 @ 7:00 PM ET

King of the Cage: Battle Zone

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 18 @ 9:00 PM ET

3 Gun Nation: 2016 - Caution Flag

Penalties and costly mental errors challenge the field during the pressure cooker of Event #3 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 9:30 PM ET

3 Gun Nation: 2016 - Veterans vs. Rookies

Event #2 features an even mix of veteran competitors and fresh-faced rookies - and one big surprise finalist.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 10:00 PM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 18 @ 11:00 PM ET

Dangerous Waters: Security Threat

The crew is told they are a threat to the National Security of India. In just 72 hours all members of the expedition will be arrested. A sanctuary country must be located.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 12:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Caution Flag

Penalties and costly mental errors challenge the field during the pressure cooker of Event #3 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 12:30 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Veterans vs. Rookies

Event #2 features an even mix of veteran competitors and fresh-faced rookies - and one big surprise finalist.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 1:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 2:00 AM ET

Dangerous Waters: Security Threat

The crew is told they are a threat to the National Security of India. In just 72 hours all members of the expedition will be arrested. A sanctuary country must be located.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 3:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 3:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Blast the Past

Two build teams address their concepts and their corrosion
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 4:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: Makes No Differential

The LMC Truck team begins to build. The Cuda team tears in and tears up.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 4:30 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: 2015 - Part 1 - Las Vegas Finale

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 19 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 19 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 19 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 19 @ 8:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series: 2015 - Qualifying - St. John, WA

The American Sprint Boat Racing features the high energy excitement of the super Boat, A 400, and Super Modified drivers and navigators as they’re tasked with learning a 30+ turn layout right before the competition begins. Event Date: 6/20/15
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 8:30 AM ET

F4 British Championship

The F4 British Championship is a multi-event, Formula 4 open wheel motor racing Championship held at multiple venues in the United Kingdom. The Championship features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers, competing in F4 cars that conform to the technical regulations for Formula 4 as specified by the FIA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 9:00 AM ET

Real World 4x4: Lost at Coppinger Cove

The trails of Coppinger Cove are a combination of deep water, huge rocks and expansive caves. A new group follows Doug and Mike and despite 120-years of combined experience, a detour causes the four-wheelers to become hopelessly lost on the trails.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 9:30 AM ET

WORCS Warriors: Hurricane, UT

WORCS Warriors
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 10:00 AM ET

British Rally Cross: 2016

Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 1 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydro boats at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 12:00 PM ET

Real World 4x4: Lost at Coppinger Cove

The trails of Coppinger Cove are a combination of deep water, huge rocks and expansive caves. A new group follows Doug and Mike and despite 120-years of combined experience, a detour causes the four-wheelers to become hopelessly lost on the trails.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 12:30 PM ET

WORCS Warriors: Hurricane, UT

WORCS Warriors
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 1:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 2:00 PM ET

US Modified Touring Series: Fall Jamboree 1

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 1
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Las Vegas, NV

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Las Vegas, NV. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 4:00 PM ET

Madera Racing: Season Opener

Held at the LoanMart Madera Speedway in Central California, this event features the “Season Opener”, a 100 lap race with a $5,000 prize and attracts the top late model drivers from all over the Western United States. Event Date: 3/12/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 5:00 PM ET

US Modified Touring Series: Fall Jamboree 1

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 1
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 6:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Sweden

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Sweden
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 8:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 9:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Mexico

The first gravel event of the 2016 WRC season is upon us as we head to round 3 in Mexico.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Tuesday, July 19 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 19 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration:
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 1:00 AM ET

NHRA Pro Mod: Gainesville, FL

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 1:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2016

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 2

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/4/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 2 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO-Late Models race through a 40 lap main event at Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 4:00 AM ET

NHRA Pro Mod: Gainesville, FL

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 4:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2016

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2015 - Grays Harbor Raceway - Elma, WA - Part 2

American Sprint Car Series - Elma, WA - Sprint Cars take the green flag at, The GEICO Summer Thunder Nationals Presented By E3 Spark Plugs, looking to take home the checkers. Event Date: 7/4/15
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 20 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 20 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 20 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 20 @ 8:00 AM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 9:00 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Assen, Netherlands

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: 2016

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain’s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Cornwall, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 11:30 AM ET

World MX GP

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 20 @ 12:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: 2016

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 3:00 PM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 4:00 PM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 9 - Ulverton, QC - MX1

Round 9 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Ulverton, QC for the Motocross Ulverton Nationals featuring the MX1 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 4:30 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 6:00 PM ET

Shannons Nationals

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Assen, Netherlands

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 9:00 PM ET

Ginetta Supercup: 2016

The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is a two-class race series which features Ginetta G55 GT4 sports cars. Starting with the 2015 season the field has been split into a Pro-Am format. The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is Ginetta’s flagship championship featuring the Ginetta G55 GT4 car. Offering unrivalled exposure for drivers, teams and sponsors, the series is now entering its third year as a BRDC qualifying championship, with a number of drivers both past and present having already been named Rising Stars and SuperStars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 9:30 PM ET

Renault Clio Cup: 2016

The Renault UK Clio Cup is a multi-event, one make motor racing championship. It features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers competing in the Clio Renault sport 200 Turbo EDC that conform to the technical regulations for the championship. It forms part of the extensive program of support categories built up around the BTCC.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Assen, Netherlands

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 20 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 12:00 AM ET

British Rally Cross: 2016

Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 1:00 AM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 9 - Ulverton, QC - MX1

Round 9 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Ulverton, QC for the Motocross Ulverton Nationals featuring the MX1 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 1:30 AM ET

Australian Sprintcar: 2016 - World Series Sprintcars

The Australian Sprintcar Championship is a dirt track racing championship held each year to determine the Australian National Champion. The Australian Sprint Car title is only open to Australian drivers and is run and sanctioned by the SCCA.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Assen, Netherlands

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 4:00 AM ET

P1 Superstock Powerboats: 2015 - USA - Jacksonville, FL

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 4:30 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC/MSCS "Haubstadt Hustler" race

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 5:00 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Tony Hulman/Jim Hurtubise Classic

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 5:30 AM ET

World MX GP

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 21 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 21 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 21 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 21 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 21 @ 8:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 8:30 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC/MSCS "Haubstadt Hustler" race

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 9:00 AM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 9:30 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 10:30 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 11:30 AM ET

Summer Shootout Series: 2016

The Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 12:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Fall Nationals

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 12:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Houston, TX

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 1:00 PM ET

On the Edge: AMA Flat Track 1

On the Edge: Flat Track Motorcycle Racing. Event Date: 11/14/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 1:30 PM ET

On the Edge: Night of Thrills 2 - RV Demo, Flag Pole, & Female Demo

On the Edge: Night of Thrills 2 (RV Demo, Flag Pole, Female Demo). Event Date: 10/24/2016
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 3:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Fall Nationals

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 3:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Houston, TX

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 4:00 PM ET

SPEED SPORT: 2016 - Tony Elliott Tribute

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 5:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 3 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO "Show-Me 100" Late Model Dirt Racing Action from Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 7:00 PM ET

SPEED SPORT: 2016 - Tony Elliott Tribute

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 8:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 3 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO "Show-Me 100" Late Model Dirt Racing Action from Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Tucson, AZ

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Tucson, AZ. Event Date: 4/9/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 21 @ 11:00 PM ET

Northeast Modifieds: Late Summer Championship

Rush Hour on DIRT brings you all the action of the "Fast Track" Rolling Wheels Raceway Park, as the Northeast Modifieds battle for 100 laps and $7500 to win on September 3rd. Also on the card are the GRIT Sportsman $1,000 to win 20 lap feature.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Tucson, AZ

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Tucson, AZ. Event Date: 4/9/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 2:00 AM ET

Best in the Desert: 2016 - Parker, AZ

Best in the Desert: 2016 - Parker, AZ. Event Date: 2/4/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 5 – Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Toole, UT - Round 5 Pro 4 and Pro Buggy Off Road Racing Action from Miller Motorsports Park. Event Date: 5/21/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2016 - Parker, AZ

Best in the Desert: 2016 - Parker, AZ. Event Date: 2/4/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 22 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 22 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 22 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 22 @ 8:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 9:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 9:30 AM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: 500 Miles To Home

Dan brings some expertise to the Cuda project. The LMC Truck team takes a brake.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 10:30 AM ET

My Classic Car: 45th Yellowstone Rod Run

Dennis travels to West Yellowstone, MT for the Yellowstone Rod Run. Plus, he’ll talk about maintaining classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 12:00 PM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: 500 Miles To Home

Dan brings some expertise to the Cuda project. The LMC Truck team takes a brake.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: 45th Yellowstone Rod Run

Dennis travels to West Yellowstone, MT for the Yellowstone Rod Run. Plus, he’ll talk about maintaining classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: 45th Yellowstone Rod Run

Dennis travels to West Yellowstone, MT for the Yellowstone Rod Run. Plus, he’ll talk about maintaining classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: 500 Miles To Home

Dan brings some expertise to the Cuda project. The LMC Truck team takes a brake.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 4:00 PM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 4:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 5:30 PM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 22 @ 7:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 22 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Auto Club Speedway

How bad do you want it is the theme in Fontana. last chance to race your way to Sin City
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 22 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Part 3 - Space Junkie

Ian Roussel attempts to complete the build of his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 22 @ 10:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 22 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Auto Club Speedway

How bad do you want it is the theme in Fontana. last chance to race your way to Sin City
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 23 @ 1:00 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 1:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: 500 Miles To Home

Dan brings some expertise to the Cuda project. The LMC Truck team takes a brake.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: 2015 - Part 2 - Las Vegas Finale

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 3:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 2 - Lead Sled Challenge

Ian Roussel continues on a wild 50's kustom.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 23 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Brian Deegan

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross Freestyle Rider turned Off Road Racer and Founder of Metal Mulisha Brian Deegan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Ryan Dungey and Roger DeCoster

The legendary motorsports host Dave Despain sits down to interview motocross and Supercross Racer Ryan Dungee and Former World Champion Motocross Racer turned Team Manager Roger Decoster
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 23 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 23 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 23 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 23 @ 8:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Caution Flag

Penalties and costly mental errors challenge the field during the pressure cooker of Event #3 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 8:30 AM ET

On the Edge: Swamp Buggy Racing (PM, Little, Int, Big Feature)

On the Edge: Swamp Buggy Racing (PM, Little, Int, Big Feature).
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 9:00 AM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 9:30 AM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 10:00 AM ET

Knoxville 410 Nationals

54th Annual Knoxville 410 Nationals- Knoxville, IA - 54 Years of Greatness brings legendary drivers from all over the country to display guts and win glory as they take the checkers in the historic Knoxville 410 Sprint Car Nationals
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 11:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Caution Flag

Penalties and costly mental errors challenge the field during the pressure cooker of Event #3 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 11:30 AM ET

On the Edge: Swamp Buggy Racing (PM, Little, Int, Big Feature)

On the Edge: Swamp Buggy Racing (PM, Little, Int, Big Feature).
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 12:00 PM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 12:30 PM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 1:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Fall Nationals

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 1:30 PM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 2:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 2:30 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 3:00 PM ET

NHRA Pro Mod: Gainesville, FL

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 3:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Houston, TX

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2016 - 1st Moto Coverage - Washougal

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 6:00 PM ET

NHRA Pro Mod: Gainesville, FL

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 6:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Houston, TX

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 7:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 2016 - 1st Moto Coverage - Washougal

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 10:00 PM ET

Knoxville 410 Nationals

54th Annual Knoxville 410 Nationals- Knoxville, IA - 54 Years of Greatness brings legendary drivers from all over the country to display guts and win glory as they take the checkers in the historic Knoxville 410 Sprint Car Nationals
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 23 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Day 1 - Saluda, SC. Event Date: 5/27/16
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 1:00 AM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Mexico

The first gravel event of the 2016 WRC season is upon us as we head to round 3 in Mexico.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 24 @ 2:00 AM ET

Knoxville 410 Nationals

54th Annual Knoxville 410 Nationals- Knoxville, IA - 54 Years of Greatness brings legendary drivers from all over the country to display guts and win glory as they take the checkers in the historic Knoxville 410 Sprint Car Nationals
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 3 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO "Show-Me 100" Late Model Dirt Racing Action from Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2016 - Parker, AZ

Best in the Desert: 2016 - Parker, AZ. Event Date: 2/4/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 24 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 24 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 24 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 24 @ 8:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 8:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: 45th Yellowstone Rod Run

Dennis travels to West Yellowstone, MT for the Yellowstone Rod Run. Plus, he’ll talk about maintaining classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: 500 Miles To Home

Dan brings some expertise to the Cuda project. The LMC Truck team takes a brake.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 10:30 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 11:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: 45th Yellowstone Rod Run

Dennis travels to West Yellowstone, MT for the Yellowstone Rod Run. Plus, he’ll talk about maintaining classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: 500 Miles To Home

Dan brings some expertise to the Cuda project. The LMC Truck team takes a brake.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 1:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 24 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT. Event Date: 5/22/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 4:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT. Event Date: 5/22/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Ryan Dungey and Roger DeCoster

The legendary motorsports host Dave Despain sits down to interview motocross and Supercross Racer Ryan Dungee and Former World Champion Motocross Racer turned Team Manager Roger Decoster
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jeff Ward

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross, IndyCar and Off Road Racer Jeff Ward
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 24 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Auto Club Speedway

How bad do you want it is the theme in Fontana. last chance to race your way to Sin City
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Ryan Dungey and Roger DeCoster

The legendary motorsports host Dave Despain sits down to interview motocross and Supercross Racer Ryan Dungee and Former World Champion Motocross Racer turned Team Manager Roger Decoster
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 24 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jeff Ward

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross, IndyCar and Off Road Racer Jeff Ward
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, July 25 @ 1:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: 2015 - Part 2 - Las Vegas Finale

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Ryan Dungey and Roger DeCoster

The legendary motorsports host Dave Despain sits down to interview motocross and Supercross Racer Ryan Dungee and Former World Champion Motocross Racer turned Team Manager Roger Decoster
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Jeff Ward

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross, IndyCar and Off Road Racer Jeff Ward
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 3:00 AM ET

My Classic Car: Chevy Resto Mods

Dennis heads to South Dakota to take a looks at a couple of Chevy Resto Mods. Plus, he’ll check out collapsible steering columns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 3:30 AM ET

My Classic Car: 45th Yellowstone Rod Run

Dennis travels to West Yellowstone, MT for the Yellowstone Rod Run. Plus, he’ll talk about maintaining classic cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 4:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 25 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 25 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 25 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, July 25 @ 8:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 9:00 AM ET

King of the Cage: Battle Zone

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 25 @ 11:00 AM ET

King of the Cage: Counter Punch

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 25 @ 1:00 PM ET

King of the Cage: Battle Zone

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 25 @ 3:00 PM ET

King of the Cage: Counter Punch

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 25 @ 5:00 PM ET

King of the Cage: Battle Zone

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 25 @ 7:00 PM ET

King of the Cage: Counter Punch

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, July 25 @ 9:00 PM ET

3 Gun Nation: 2016 - Upset Special

A couple of 3GN Championship favorites fall in shocking upsets during Event #4 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 9:30 PM ET

3 Gun Nation: 2016 - Caution Flag

Penalties and costly mental errors challenge the field during the pressure cooker of Event #3 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 10:00 PM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, July 25 @ 11:00 PM ET

Dangerous Waters: Changing Course

The crew lay low in Thailand waiting for their Jet Ski. Steven struggles to keep the men focused. Securing their equipment, the expedition head out in the South China Sea for points unknown.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 12:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Upset Special

A couple of 3GN Championship favorites fall in shocking upsets during Event #4 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 12:30 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Caution Flag

Penalties and costly mental errors challenge the field during the pressure cooker of Event #3 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 1:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 2:00 AM ET

Dangerous Waters: Changing Course

The crew lay low in Thailand waiting for their Jet Ski. Steven struggles to keep the men focused. Securing their equipment, the expedition head out in the South China Sea for points unknown.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 3:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 3:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: Makes No Differential

The LMC Truck team begins to build. The Cuda team tears in and tears up.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 4:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: 500 Miles To Home

Dan brings some expertise to the Cuda project. The LMC Truck team takes a brake.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 4:30 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: 2015 - Part 2 - Las Vegas Finale

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 26 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 26 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 26 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, July 26 @ 8:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series: 2015 - 400 - St. John, WA

The American Sprint Boat Racing features the high energy excitement of the super Boat, A 400, and Super Modified drivers and navigators as they’re tasked with learning a 30+ turn layout right before the competition begins. Event Date: 6/20/15
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 8:30 AM ET

F4 British Championship

The F4 British Championship is a multi-event, Formula 4 open wheel motor racing Championship held at multiple venues in the United Kingdom. The Championship features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers, competing in F4 cars that conform to the technical regulations for Formula 4 as specified by the FIA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 9:00 AM ET

Real World 4x4

Real World 4x4
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 9:30 AM ET

WORCS Warriors: Cedar City, UT

WORCS Warriors
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 10:00 AM ET

British Rally Cross: 2016

British Rally Cross: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Eliminations 2 - Parker, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Parker, AZ - Pro Modified and Pro Outlaw at the Colorado River compete through elimination rounds. Event Date: 4/17/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 12:00 PM ET

Real World 4x4

Real World 4x4
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 12:30 PM ET

WORCS Warriors: Cedar City, UT

WORCS Warriors
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 1:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 2:00 PM ET

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 2

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Tucson, AZ

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Tucson, AZ. Event Date: 4/9/2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 4:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 5:00 PM ET

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 2

US Modified Touring Series - Fall Jamboree 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 6:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Argentina

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Argentina
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Tuesday, July 26 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT. Event Date: 5/22/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 8:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 9:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Argentina

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Argentina
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Tuesday, July 26 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT. Event Date: 5/22/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, July 26 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration:
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 3 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO "Show-Me 100" Late Model Dirt Racing Action from Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 1:00 AM ET

NHRA Pro Mod: Houston, TX

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 1:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 2:00 AM ET

Knoxville 410 Nationals

54th Annual Knoxville 410 Nationals- Knoxville, IA - 54 Years of Greatness brings legendary drivers from all over the country to display guts and win glory as they take the checkers in the historic Knoxville 410 Sprint Car Nationals
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Part 3 - Wheatland, MO

Lucas Oil Late Model Dirt Racing - Wheatland, MO "Show-Me 100" Late Model Dirt Racing Action from Lucas Oil Speedway. Event Date: 5/28/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 4:00 AM ET

NHRA Pro Mod: Houston, TX

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 4:30 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2015

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 5:00 AM ET

Knoxville 410 Nationals

54th Annual Knoxville 410 Nationals- Knoxville, IA - 54 Years of Greatness brings legendary drivers from all over the country to display guts and win glory as they take the checkers in the historic Knoxville 410 Sprint Car Nationals
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 27 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 27 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 27 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 27 @ 8:00 AM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 9:00 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Inzell, Germany

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 10:00 AM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2016

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: 2015 - Blaxhall Circuit, Woodbridge

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain’s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Cornwall, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 11:30 AM ET

World MX GP

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, July 27 @ 12:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 1:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: 2016

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 2:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - Sheffield

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 3:00 PM ET

Shannons Nationals: 2015 Australian Motor Racing Nationals - Rd 5

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 4:00 PM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 9 - Ulverton, QC - MX2

Round 9 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Ulverton, QC for the Motocross Ulverton Nationals featuring the MX2 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 4:30 PM ET

FIM X - Trial World Championship: 2016 - Sheffield

The FIM X-Trial World Championship is an event held in an indoor arena. The riders have to demonstrate exceptional skills and consistency to be successful. The riders have to prove their dexterity by negotiating artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section. A time limit is also set for each section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 5:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: 2016

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 6:00 PM ET

Shannons Nationals: 2015 Australian Motor Racing Nationals - Rd 5

The Shannons National is the home for Australia’s most prestigious domestic motorsports championships, with 14 different classes of racing from one make series to open wheel, sedans to radicals – all part of 9 action packed race weekends from around Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 7:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Inzell, Germany

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 8:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 9:00 PM ET

Ginetta Supercup: 2016

The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is a two-class race series which features Ginetta G55 GT4 sports cars. Starting with the 2015 season the field has been split into a Pro-Am format. The Michelin Ginetta GT4 SuperCup is Ginetta’s flagship championship featuring the Ginetta G55 GT4 car. Offering unrivalled exposure for drivers, teams and sponsors, the series is now entering its third year as a BRDC qualifying championship, with a number of drivers both past and present having already been named Rising Stars and SuperStars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 9:30 PM ET

Renault Clio Cup: 2016

The Renault UK Clio Cup is a multi-event, one make motor racing championship. It features a mix of professional motor racing teams and privately funded drivers competing in the Clio Renault sport 200 Turbo EDC that conform to the technical regulations for the championship. It forms part of the extensive program of support categories built up around the BTCC.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 10:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Inzell, Germany

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, July 27 @ 11:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 12:00 AM ET

British Rally Cross: 2016

British Rally Cross: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 1:00 AM ET

Canadian MX Nationals: 2015 - Round 9 - Ulverton, QC - MX2

Round 9 of the Canadian Rockstar Energy Motocross Nationals takes us to Ulverton, QC for the Motocross Ulverton Nationals featuring the MX2 class.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 1:30 AM ET

Australian Sprintcar: 2016 - World Series Sprintcars

The Australian Sprintcar Championship is a dirt track racing championship held each year to determine the Australian National Champion. The Australian Sprint Car title is only open to Australian drivers and is run and sanctioned by the SCCA.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: 2016 - Inzell, Germany

Cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 4:00 AM ET

P1 Superstock Powerboats: 2015 - USA - Jacksonville, FL

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 4:30 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Fall Nationals

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 5:00 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Fall Nationals

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 5:30 AM ET

World MX GP

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 28 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 28 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 28 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 28 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, July 28 @ 8:00 AM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 8:30 AM ET

Dirty 30: 2015 - USAC/MSCS "Haubstadt Hustler" race

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 9:00 AM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 9:30 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 10:30 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT. Event Date: 5/22/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 11:30 AM ET

Summer Shootout Series: 2016

The Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 12:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - USAC Fall Nationals

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 12:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Atlanta, GA

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 1:00 PM ET

On the Edge: Night of Thrills 2 - RV Demo, Flag Pole, & Female Demo

On the Edge: Night of Thrills 2 (RV Demo, Flag Pole, Female Demo). Event Date: 10/24/2016
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 1:30 PM ET

On the Edge: Swamp Buggy Racing (PM, Little, Int, Big Feature)

On the Edge: Swamp Buggy Racing (PM, Little, Int, Big Feature).
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 3:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - 3rd annual Jason Leffler Memorial presented by Great Clips

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 3:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Atlanta, GA

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 4:00 PM ET

SPEED SPORT: 2016 - Boston Louie Memorial

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 5:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Columbus, MS

Lucas Oil Late Model Dirt Series-Columbus, MS-teams compete in a 100 lap main event at the Clash at the Mag. Event Date: 6/18/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 7:00 PM ET

SPEED SPORT: 2016 - Boston Louie Memorial

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 8:00 PM ET

Madera Racing

Sports, Auto, Racing. Action packed racing from Winged Sprint Cars to Super Late Models competing in Madera, California showcasing big talent from the Western United States.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Columbus, MS

Lucas Oil Late Model Dirt Series-Columbus, MS-teams compete in a 100 lap main event at the Clash at the Mag. Event Date: 6/18/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Irwindale, CA. Event Date: 4/30/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, July 28 @ 11:00 PM ET

Northeast Modifieds: Ashley Lynn Opening Night at the Wheels

Northeast Modifieds Rush Hour on Dirt features action from the Ashley Lynn Winery Opening Night at the Wheels from Rolling Wheels Raceway Park in Elbridge, NY on July 1, 2015. The biggest Northeast big block modified stars battle for a $5,000 top prize in the Ashley Lynn Winery 50, plus the Canadian Off Road Racing Series Presented by Epic Racewear.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Series: 2016 - Irwindale, CA. Event Date: 4/30/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 2:00 AM ET

Best in the Desert: 2016 - Laughlin, AZ

Best in the Desert: 2016 - Laughlin, AZ. Event Date: 5/7/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro Lite/Pro 2 - Rd 6 - Toole, UT. Event Date: 5/22/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2016 - Laughlin, AZ

Best in the Desert: 2016 - Laughlin, AZ. Event Date: 5/7/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 29 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 29 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 29 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, July 29 @ 8:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: New AC for an Old Chevy

Summer’s here and it’s time to cool down that classic truck of yours. Stacey shows just how easy it is to install a complete AC system on an LMC Truck. He covers headers, intakes, and the ins and outs of turbos and super-chargers. Don’t miss out!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 9:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 9:30 AM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild: On The Right Tracker

Tracker delivers a CNC plasma table to the Cuda team. LMC stainless steals their lines. Dan defies his son in-law.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 10:30 AM ET

My Classic Car: Auto Museum – Fairbanks, AK

Dennis makes his was to Fairbanks, AK to check out the Fountainhead Antique Auto Museum. Plus, he’ll look at some restoration tools.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: New AC for an Old Chevy

Summer’s here and it’s time to cool down that classic truck of yours. Stacey shows just how easy it is to install a complete AC system on an LMC Truck. He covers headers, intakes, and the ins and outs of turbos and super-chargers. Don’t miss out!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 12:00 PM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: On The Right Tracker

Tracker delivers a CNC plasma table to the Cuda team. LMC stainless steals their lines. Dan defies his son in-law.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Auto Museum – Fairbanks, AK

Dennis makes his was to Fairbanks, AK to check out the Fountainhead Antique Auto Museum. Plus, he’ll look at some restoration tools.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 1:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: New AC for an Old Chevy

Summer’s here and it’s time to cool down that classic truck of yours. Stacey shows just how easy it is to install a complete AC system on an LMC Truck. He covers headers, intakes, and the ins and outs of turbos and super-chargers. Don’t miss out!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Auto Museum – Fairbanks, AK

Dennis makes his was to Fairbanks, AK to check out the Fountainhead Antique Auto Museum. Plus, he’ll look at some restoration tools.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: On The Right Tracker

Tracker delivers a CNC plasma table to the Cuda team. LMC stainless steals their lines. Dan defies his son in-law.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 4:00 PM ET

Performance TV

Performance TV with NHRA Pro Funny Car star Tommy Johnson Jr. and NHRA Sportsman driver Kathy Fisher will be covering the Performance Racing Industry Show from Indianapolis, Indiana, giving viewers an inside look at some of the new products available for the racing and performance industry.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 4:30 PM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 5:30 PM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 29 @ 7:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 2

Ian Roussel looks back on the best of Season 2.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 29 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: SEMA Highlights

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, July 29 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 1

Ian Roussel looks back on the best of Season 1.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 29 @ 10:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 2

Ian Roussel looks back on the best of Season 2.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Friday, July 29 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: SEMA Highlights

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 12:00 AM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 2

Ian Roussel looks back on the best of Season 2.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 30 @ 1:00 AM ET

Dream Ridez

Dream Ridez tours the USA looking for some of America's best collector cars including Street Rods, Muscle Cars, Classic Cars, and more.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 1:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: On The Right Tracker

Tracker delivers a CNC plasma table to the Cuda team. LMC stainless steals their lines. Dan defies his son in-law.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Thunderhill Raceway

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 3:00 AM ET

TITAN American Built

American manufacturing is the greatest industry on Earth, but is on the edge of extinction. Taking on the toughest projects with cutting edge technology - Titan and his team FIGHT FOR AMERICA, and show the world what it takes to be American Built.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Part 1 - Space Junkie

Ian Roussel does the unthinkable with his wild show car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Saturday, July 30 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Ryan Dungey and Roger DeCoster

The legendary motorsports host Dave Despain sits down to interview motocross and Supercross Racer Ryan Dungee and Former World Champion Motocross Racer turned Team Manager Roger Decoster
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Jeff Ward

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross, IndyCar and Off Road Racer Jeff Ward
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 30 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 30 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 30 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, July 30 @ 8:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Upset Special

A couple of 3GN Championship favorites fall in shocking upsets during Event #4 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 8:30 AM ET

On the Edge: Night of Thrills 3 & Joliet Figure 8

On the Edge: Night of Thrills 3 (skid plate) & Joliet Figure 8. Event Date: 10/24/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 9:00 AM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 9:30 AM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Amarillo, TX

American Sprint Car Series - Amarillo, TX - Sprint Cars take the green flag at Route 66 Motor Speedway. Event Date: 6/11/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 11:00 AM ET

3 Gun Nation: 2016 - Upset Special

A couple of 3GN Championship favorites fall in shocking upsets during Event #4 on the 2016 3GN Pro Series at VIR.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 11:30 AM ET

On the Edge: Night of Thrills 3 & Joliet Figure 8

On the Edge: Night of Thrills 3 (skid plate) & Joliet Figure 8. Event Date: 10/24/2015
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 12:00 PM ET

Raceline

Weekly update on NASCAR News with highlights from the past week’s race, previews of upcoming events and one-on-one interviews and features with drivers and crew chiefs.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 12:30 PM ET

MRN's Winged Nation

A weekly talk show featuring the biggest names in Winged Sprint Car racing from around the country.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 3:00 PM ET

Dirty 30: 2015 - 3rd annual Jason Leffler Memorial presented by Great Clips

Dirty 30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 3:30 PM ET

ATV Pro MX: 2016

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship

Motocross is the original extreme action sport, and the Lucas Oil Pro Motocross Championship is where the world’s fastest outdoor racers battle it out, on the roughest and most technical tracks in the world. It’s the pinnacle of pure motocross!
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 6:00 PM ET

NHRA Pro Mod: Houston, TX

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 6:30 PM ET

NHRA Pro Mod: Atlanta, GA

In a drag racing world of generic sameness, NHRA’s Pro Modified is the Maverick class. With three different engine set-ups (nitrous, blower, turbo), and wildly distinctive body styles, Pro Mod is the last bastion of the rebel racer.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Amarillo, TX

American Sprint Car Series - Amarillo, TX - Sprint Cars take the green flag at Route 66 Motor Speedway. Event Date: 6/11/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: SEMA Highlights

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Wheatland, MO - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Lake Lucas for the Diamond Nationals. Event Date: 6/12/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Amarillo, TX

American Sprint Car Series - Amarillo, TX - Sprint Cars take the green flag at Route 66 Motor Speedway. Event Date: 6/11/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, July 30 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 1 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Wheatland, MO - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Lake Lucas for the Diamond Nationals. Event Date: 6/12/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 1:00 AM ET

FIA World Rally Championship Racing: 2016 - Portugal

FIA World Championship Racing: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 31 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil ASCS: 2016 - Amarillo, TX

American Sprint Car Series - Amarillo, TX - Sprint Cars take the green flag at Route 66 Motor Speedway. Event Date: 6/11/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Wheatland, MO - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Lake Lucas for the Diamond Nationals. Event Date: 6/12/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series: 2016 - Columbus, MS

Lucas Oil Late Model Dirt Series-Columbus, MS-teams compete in a 100 lap main event at the Clash at the Mag. Event Date: 6/18/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 5:00 AM ET

Best in the Desert: 2016 - Laughlin, AZ

Best in the Desert: 2016 - Laughlin, AZ. Event Date: 5/7/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 31 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 31 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 31 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, July 31 @ 8:00 AM ET

Sam's Garage

Each week we will go inside “Sam’s Garage” to teach proper techniques and effective ways to help the viewing audience find and repair problems on their vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 8:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Auto Museum – Fairbanks, AK

Dennis makes his was to Fairbanks, AK to check out the Fountainhead Antique Auto Museum. Plus, he’ll look at some restoration tools.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild: On The Right Tracker

Tracker delivers a CNC plasma table to the Cuda team. LMC stainless steals their lines. Dan defies his son in-law.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ

Stacey David’s Gearz® is a high-octane automotive program that covers all things mechanical and is designed to appeal to the gear head in everybody. The show includes vehicle make-overs and transformations, and builds of trend-setting custom vehicles.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 10:30 AM ET

Stacey David's GearZ: New AC for an Old Chevy

Summer’s here and it’s time to cool down that classic truck of yours. Stacey shows just how easy it is to install a complete AC system on an LMC Truck. He covers headers, intakes, and the ins and outs of turbos and super-chargers. Don’t miss out!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 11:00 AM ET

Lokar Car Show

Hot rods and cool rides are the climate for the Lokar Car Show, where some of the most eye-catching custom vehicles in the country step into the limelight. From coast to coast, both foreign and domestic models are highlighted with the owners telling the unique stories of the creation of their machines. Whether it’s a retro ride or a muscle car monster, the Lokar lenses uncover the latest styles and popular trends in the always evolving world of custom cars.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 11:30 AM ET

Two Guys Garage:

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what’s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Auto Museum – Fairbanks, AK

Dennis makes his was to Fairbanks, AK to check out the Fountainhead Antique Auto Museum. Plus, he’ll look at some restoration tools.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild: On The Right Tracker

Tracker delivers a CNC plasma table to the Cuda team. LMC stainless steals their lines. Dan defies his son in-law.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 1:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 2

Ian Roussel looks back on the best of Season 2.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 31 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 6 - Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 6 - Toole, UT. Event Date: 5/22/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Wheatland, MO - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Lake Lucas for the Diamond Nationals. Event Date: 6/12/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 4:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 6 - Toole, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series: 2016 - Pro 4/Pro Buggy - Rd 6 - Toole, UT. Event Date: 5/22/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing: 2016 - Pro Qualifying - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series - Wheatland, MO - Pro classes qualify to make the elimination brackets at Lake Lucas for the Diamond Nationals. Event Date: 6/12/16
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016 - Part 2 - Henry, IL

Lucas Oil Pro Pulling League: 2016
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Jeff Ward

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross, IndyCar and Off Road Racer Jeff Ward
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jack Beckman

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview NHRA Funny Car Driver Jack Beckman
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Best Builds of Season 2

Ian Roussel looks back on the best of Season 2.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Sunday, July 31 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: SEMA Highlights

OPTIMA Batteries is looking for the best street-legal performance car in America. They have traveled to the nation’s most iconic tracks and opened the gates to all makes and models. It all ends in Las Vegas, where OPTIMA Batteries will crown the year's Ultimate Street Car.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Jeff Ward

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview Motocross, IndyCar and Off Road Racer Jeff Ward
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, July 31 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jack Beckman

The Legendary Motorsports Host Dave Despain sits down to interview NHRA Funny Car Driver Jack Beckman
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG