Please see the programming schedule below for more information on all your MAVTV shows.

The air schedule is shown in Eastern Time and is subject to change without notice.

Wednesday, August 20 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Wednesday, August 20 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire

Extreme Desire
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 5:30 AM ET

The Opener

On this episode of The Opener, we join special guest Cody DメAcquisto from XOPメs Whitetail Addictions as he hunts for some giant Midwestern whitetails in Iowa and Illinois.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 20 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 20 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 20 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 20 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire

Extreme Desire
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 8:30 AM ET

The Opener

On this episode of The Opener, we join special guest Cody DメAcquisto from XOPメs Whitetail Addictions as he hunts for some giant Midwestern whitetails in Iowa and Illinois.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Ladies and Doubles

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 20 @ 9:30 AM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Yorkshire, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Yorkshire, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Great Britain

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 1:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 2:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 3:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Mallala ヨ Supersport

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Wednesday, August 20 @ 4:00 PM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick! This week we profile the McLaren team.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealandメs most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 5:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: France

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Sydney, New South Wales

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 7:00 PM ET

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 7:30 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 8:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 9:00 PM ET

FIA European Drag Racing Championship

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 10:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 10:30 PM ET

P1 Superstock Powerboats - USA - Superstock - Jacksonville, FL

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 20 @ 11:00 PM ET

V8 Superboats

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 Gメs similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 12:30 AM ET

Acceleration: Germany

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 1:30 AM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Sydney, New South Wales

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick! This week we profile the McLaren team.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: Hyvinkaa, Finland

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Hyvinkaa, Finland
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Germany

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, August 21 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, August 21 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, August 21 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, August 21 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '70 DART vs a '63 NOVA and 2 winners return, DOM's '71 Vega vs Thomas '67 Camaro. Winner gets $500 and a chance to continue on for a chance at $50,000. Loser's vehicle is banned. Event Date: 5/2/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 7

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 7 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT and USST - Greenville OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH- Day 1 at Darke County Fairgrounds hosts the Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors as they compete. Event Date: 6/20/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydo, Top Alcohol Flat, Top Alcohol Hydroᅠcompetitors run elimination rounds in the John Haas Memorial. Event Date: 6/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 1:00 PM ET

Superbike Shootout: Dynojet Pro Sportbike - Round 3/Series Finale

Round Three/Series Finale, Dynojet Pro Sportbike from Arai Mountain Nationals at Miller Motorsports Park, Tooele, UT. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Utah. Event Date: 5/25/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT and USST - Greenville OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH- Day 1 at Darke County Fairgrounds hosts the Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors as they compete. Event Date: 6/20/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 4:00 PM ET

Superbike Shootout: Dynojet Pro Sportbike - Round 3/Series Finale

Round Three/Series Finale, Dynojet Pro Sportbike from Arai Mountain Nationals at Miller Motorsports Park, Tooele, UT. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Utah. Event Date: 5/25/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Blythe, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Blythe, CA- Modified drivers battle it out in Blythe at I-10 Speedway. Event Date: 4/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Battle at the Beach 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Columbus, MS- Late Model drivers race a grueling 100 laps at the historic Magnolia Motor Speedway. Event Date: 6/14/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 7:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 7:30 PM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

Battling over 20 fast turns, A 400 Sprint Boats put the pedal to the metal and race for the fastest time on the track at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Battle at the Beach 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Pontoon Beach, IL- The points chase continues as Late Model drivers race their way through 50 Laps at Tri City Speedway. Event Date: 7/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 10:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 10:30 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 21 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 12:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

Battling over 20 fast turns, A 400 Sprint Boats put the pedal to the metal and race for the fastest time on the track at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 12:30 AM ET

Gresham Motorsports Racing Series

Gresham Motorsports Racing Series
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 1:30 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 7

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 7 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 2:30 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Blythe, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Blythe, CA- Modified drivers battle it out in Blythe at I-10 Speedway. Event Date: 4/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 3:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 4:00 AM ET

2014 Best In The Desert - Canidae / Tap It Silverstate 300

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 5:00 AM ET

Grass Roots Racing TV: WORCS Championship Series #2

We're back with part two of our two part look at the WORCS World Off-Road Motorcycle Championship Series. The track is Racetown 395. The course is a mash-up of motocross and natural terrain and whenever the WORCS Off-Road Championship Series comes to town, they come in drovesナto the tune of 1200 entries to be exact.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Torsten Hallman

The 4-time World Champion was a pioneer for the sport in many ways. From helping bring the European sport of motocross to America, to developing and importing to the US speciality MX Riding gear, Torsten Hallman was one of the most influential riders of all time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, August 22 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, August 22 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, August 22 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, August 22 @ 8:00 AM ET

Gear Heads: The New Guy

Nick & Rick deal with a demanding customer about his Dodge Challenger, while Fastlaneメs resident モtuner,ヤ consistently shows up late for work causing more setbacks and the new guy, Andrew, struggles to earn the respect of the other mechanics.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Hot Rodding a Station Wagon

Stacey shows how much fun a wagon can be when it has an LS engine under the hood, and two four barrel carburetors sitting on it.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Steam Cars

Dennis meets up with Jay Leno to have some fun with steam cars. Plus, heメll talk collector car insurance.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: Chrysler Proving Grounds

Lady Luck was on our side as the Legendary Team made its way to the Chrysler Proving Grounds in Chelsea, Michigan.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 10:30 AM ET

First Crush

Host Willie B challenges four contestants to save their first car from the salvage yard crusher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Albuquerque, NM

Top Fuel Sand Drag Racing: Dig in the dirt and sand and kick up rooster tails on an exceptionally fast 300 foot course. Quick 8 Quad Sand Drag Racing. Top Eliminator Sand Drag Racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Hot Rodding a Station Wagon

Stacey shows how much fun a wagon can be when it has an LS engine under the hood, and two four barrel carburetors sitting on it.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Steam Cars

Dennis meets up with Jay Leno to have some fun with steam cars. Plus, heメll talk collector car insurance.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 1:00 PM ET

Gear Heads: The New Guy

Nick & Rick deal with a demanding customer about his Dodge Challenger, while Fastlaneメs resident モtuner,ヤ consistently shows up late for work causing more setbacks and the new guy, Andrew, struggles to earn the respect of the other mechanics.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 1:30 PM ET

Dream Car Garage: Preview of the Super Cuda

Dream Car Garage kicks previews of our most ambitious project ever. The Super Cuda, a 1500 horse power, twin turbo V10, 200 mph 1970 Cuda. This baby is meant to go fast but also to handle and brake like a million dollar supercar.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage: C5 Part 1

Kevin and Willie take the engine out of a C5 Corvette, tear it down, and get it ready for a performance rebuild.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Hot Rodding a Station Wagon

Stacey shows how much fun a wagon can be when it has an LS engine under the hood, and two four barrel carburetors sitting on it.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Steam Cars

Dennis meets up with Jay Leno to have some fun with steam cars. Plus, heメll talk collector car insurance.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Land Crusher

Bob lands a new client looking for a rebuild of his SUV, to use for hunting and riding around the ranch. The Critter Gitter crew is given just two weeks to transform the ordinary SUV into a rough and tumble safari vehicle that's also safe enough to pack a flock of rambunctious grandkids in the back. What starts out as a simple job turns into a disaster when a series of delays and mishaps derail the build. On top of all the chaos at the shop, Bob's 20th wedding anniversary looms large and his wife, Brenda, won't let him forget it. Add to this a detail oriented job of modifying a UTV for a buddy of Bob's who wants to go on some backwoods hunting escapades, and meeting all the deadlines seems next to impossible. Can Bob and the crew meet the high expectations of the clients and still get everything done in time, or will Bob's reputation take a beating?
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage: C5 Part 1

Kevin and Willie take the engine out of a C5 Corvette, tear it down, and get it ready for a performance rebuild.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Hot Rodding a Station Wagon

Stacey shows how much fun a wagon can be when it has an LS engine under the hood, and two four barrel carburetors sitting on it.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Chopper Trike

Car builder Ian Roussel enters the motorcycle world as he turns a childhood dream into reality by building a 60メs inspired chopper trike from the ground up.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Land Crusher

Bob lands a new client looking for a rebuild of his SUV, to use for hunting and riding around the ranch. The Critter Gitter crew is given just two weeks to transform the ordinary SUV into a rough and tumble safari vehicle that's also safe enough to pack a flock of rambunctious grandkids in the back. What starts out as a simple job turns into a disaster when a series of delays and mishaps derail the build. On top of all the chaos at the shop, Bob's 20th wedding anniversary looms large and his wife, Brenda, won't let him forget it. Add to this a detail oriented job of modifying a UTV for a buddy of Bob's who wants to go on some backwoods hunting escapades, and meeting all the deadlines seems next to impossible. Can Bob and the crew meet the high expectations of the clients and still get everything done in time, or will Bob's reputation take a beating?
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Chopper Trike

Car builder Ian Roussel enters the motorcycle world as he turns a childhood dream into reality by building a 60メs inspired chopper trike from the ground up.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Land Crusher

Bob lands a new client looking for a rebuild of his SUV, to use for hunting and riding around the ranch. The Critter Gitter crew is given just two weeks to transform the ordinary SUV into a rough and tumble safari vehicle that's also safe enough to pack a flock of rambunctious grandkids in the back. What starts out as a simple job turns into a disaster when a series of delays and mishaps derail the build. On top of all the chaos at the shop, Bob's 20th wedding anniversary looms large and his wife, Brenda, won't let him forget it. Add to this a detail oriented job of modifying a UTV for a buddy of Bob's who wants to go on some backwoods hunting escapades, and meeting all the deadlines seems next to impossible. Can Bob and the crew meet the high expectations of the clients and still get everything done in time, or will Bob's reputation take a beating?
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 22 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 12:00 AM ET

Multiplicity

Starring Michael Keaton, Andie MacDowell, Zack Duhame (1996). A man who never has enough time for the things he wants to do is offered the opportunity to have himself duplicated.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TV14
Saturday, August 23 @ 2:30 AM ET

Multiplicity

Starring Michael Keaton, Andie MacDowell, Zack Duhame (1996). A man who never has enough time for the things he wants to do is offered the opportunity to have himself duplicated.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TV14
Saturday, August 23 @ 5:00 AM ET

Full Custom Garage: Chopper Trike

Car builder Ian Roussel enters the motorcycle world as he turns a childhood dream into reality by building a 60メs inspired chopper trike from the ground up.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, August 23 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, August 23 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, August 23 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, August 23 @ 8:00 AM ET

Pirelli World Challenge: Toronto - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Toronto - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

Battling over 20 fast turns, A 400 Sprint Boats put the pedal to the metal and race for the fastest time on the track at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

Teams in the Super Modified Class put their fastest lap forward, all to see who can finish the fastest at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT and USST - Greenville OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH- Day 1 at Darke County Fairgrounds hosts the Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors as they compete. Event Date: 6/20/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 11:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Denver, CO. Event Date: 10/12/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 12:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/8/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 1:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 2:00 PM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Denver, CO. Event Date: 10/12/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 3:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Tooele, UT - LIVE

Motocross from the Utah National in Tooele, Utah. Live Event
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 5:00 PM ET

ATV Pro MX: Spring Creek Mx ヨ Millville MN

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 5:30 PM ET

ATV Pro MX: Unadilla ヨ New Berlin NY

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 6:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Tooele, UT

Motocross from the Utah National in Tooele, Utah. Previously Recorded
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & TAH - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Chander, AZ -ᅠTop Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydroᅠboats compete through elimination rounds, leaving all glory to the fastest boats on the water. Event Date: 4/13/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/8/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 23 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT and USST - Greenville OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH- Day 1 at Darke County Fairgrounds hosts the Super Modified Tractors and Unlimited Super Stock Tractors as they compete. Event Date: 6/20/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 7

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 7 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Battle at the Beach 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Pontoon Beach, IL- The points chase continues as Late Model drivers race their way through 50 Laps at Tri City Speedway. Event Date: 7/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Blythe, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Blythe, CA- Modified drivers battle it out in Blythe at I-10 Speedway. Event Date: 4/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Battle at the Beach 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Pontoon Beach, IL- The points chase continues as Late Model drivers race their way through 50 Laps at Tri City Speedway. Event Date: 7/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/8/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Daytona International Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around the legendary Daytona International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 6:00 AM ET

FIA WRC from Germany - Sunday Coverage - LIVE

FIA WRC from Germany - Sunday Coverage - Live Event
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, August 24 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, August 24 @ 8:00 AM ET

FIA WRC from Germany - Sunday Coverage

FIA WRC from Germany - Sunday Coverage - Previously Recorded
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Steam Cars

Dennis meets up with Jay Leno to have some fun with steam cars. Plus, heメll talk collector car insurance.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Hot Rodding a Station Wagon

Stacey shows how much fun a wagon can be when it has an LS engine under the hood, and two four barrel carburetors sitting on it.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage: C5 Part 1

Kevin and Willie take the engine out of a C5 Corvette, tear it down, and get it ready for a performance rebuild.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 11:00 AM ET

The Dave Despain Show - Clint Bowyer

Clint Bowyer is one of the most interesting personalities in NASCAR racing, an outgoing and fun-loving guy who has also been a serious contender for the championship. Dave Despain talks with Clint about NASCAR and his passion for dirt track racing and the Late Model Dirt series team he owns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage: Preview of the Super Cuda

Dream Car Garage kicks previews of our most ambitious project ever. The Super Cuda, a 1500 horse power, twin turbo V10, 200 mph 1970 Cuda. This baby is meant to go fast but also to handle and brake like a million dollar supercar.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Jay Lenoメs Steam Cars

Dennis meets up with Jay Leno to have some fun with steam cars. Plus, heメll talk collector car insurance.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Hot Rodding a Station Wagon

Stacey shows how much fun a wagon can be when it has an LS engine under the hood, and two four barrel carburetors sitting on it.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage: C5 Part 1

Kevin and Willie take the engine out of a C5 Corvette, tear it down, and get it ready for a performance rebuild.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 8 - Tooele, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 8 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT, USST, and PST - Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League - Greenville, OH - Darke County Fairgrounds hosts Super Modified Tractor, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractor classes for a second day of high-powered action. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Toronto - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Toronto - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 8 - Tooele, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 8 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT, USST, and PST - Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League - Greenville, OH - Darke County Fairgrounds hosts Super Modified Tractor, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractor classes for a second day of high-powered action. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Toronto - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Toronto - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show - Clint Bowyer

Clint Bowyer is one of the most interesting personalities in NASCAR racing, an outgoing and fun-loving guy who has also been a serious contender for the championship. Dave Despain talks with Clint about NASCAR and his passion for dirt track racing and the Late Model Dirt series team he owns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT, USST, and PST - Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League - Greenville, OH - Darke County Fairgrounds hosts Super Modified Tractor, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractor classes for a second day of high-powered action. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 10:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing 2014 - Sweden

FIA World Rally Championship Racing 2014 - Sweden
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 24 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show - Clint Bowyer

Clint Bowyer is one of the most interesting personalities in NASCAR racing, an outgoing and fun-loving guy who has also been a serious contender for the championship. Dave Despain talks with Clint about NASCAR and his passion for dirt track racing and the Late Model Dirt series team he owns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: Superstitions

Stevenメs watercraft continues to sink. The expedition takes refuge on a deserted, frozen beach. Itメs seal for lunch! The Whaling boat captain gets a funny feeling and changes everything for the expedition.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: Hellメs Corner

Amanda leads the group as they run the Upper Klamath River for the second day. Breaking through the Bermuda Triangle and barely escaping the deadly clutches of the Dragon, the students make their way through Hellメs Corner.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, August 25 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show - Clint Bowyer

Clint Bowyer is one of the most interesting personalities in NASCAR racing, an outgoing and fun-loving guy who has also been a serious contender for the championship. Dave Despain talks with Clint about NASCAR and his passion for dirt track racing and the Late Model Dirt series team he owns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: Superstitions

Stevenメs watercraft continues to sink. The expedition takes refuge on a deserted, frozen beach. Itメs seal for lunch! The Whaling boat captain gets a funny feeling and changes everything for the expedition.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: Hellメs Corner

Amanda leads the group as they run the Upper Klamath River for the second day. Breaking through the Bermuda Triangle and barely escaping the deadly clutches of the Dragon, the students make their way through Hellメs Corner.
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Monday, August 25 @ 5:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Denver, CO. Event Date: 10/12/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, August 25 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, August 25 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, August 25 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, August 25 @ 8:00 AM ET

Bonanza: Blood on the Land

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 9:00 AM ET

Bonanza: Desert Justice

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 10:00 AM ET

Starsky and Hutch: Little Girl Lost

Responding to a call of petty shop-lifting, the pair meet Molly, a twelve-year-old tomboy, who lives with her father, a recently released convict turned alcoholic.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 11:00 AM ET

Starsky and Hutch: Bloodbath

As the verdict is being handed down in the trial of murderous cult leader, Simon Marcus, his followers kidnap Starsky.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 12:00 PM ET

Groundhog Day

Starring: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott (1993). A weatherman finds himself living the same day over and over again.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 2:00 PM ET

The Cable Guy

Starring: Diane Baker, Matthew Broderick, Jim Carrey, Andy Dick, Janeane Garofalo, Leslie Mann, Eric Roberts, George Segal, Ben Stiller, Jack Black (1996). Jim Carrey is Chip Douglas, cable installer. Raised on television sitcoms, he wants life to look just like My Three Sons. And when he meets single guy Steven Kovacs (Matthew Broderick), he sees his chance for some serious male bonding. But Chip's idea of friendship - which includes physical assault, a game of 'Porno Password' and a medieval joust - may be hazardous to Steven's health. In Chip's own immortal words, "I can be your best friend... or your worst enemy." Directed by Ben Stiller (Reality Bites).
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Monday, August 25 @ 4:00 PM ET

Multiplicity

Starring Michael Keaton, Andie MacDowell, Zack Duhame (1996). A man who never has enough time for the things he wants to do is offered the opportunity to have himself duplicated.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TV14
Monday, August 25 @ 6:30 PM ET

Vertical Limit

Starring: Scott Glenn, Chris O'Donnell, Bill Paxton (2000). A climber must rescue his sister on top of K2, one of the world's biggest mountains.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 9:00 PM ET

Groundhog Day

Starring: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott (1993). A weatherman finds himself living the same day over and over again.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, August 25 @ 11:00 PM ET

The Cable Guy

Starring: Diane Baker, Matthew Broderick, Jim Carrey, Andy Dick, Janeane Garofalo, Leslie Mann, Eric Roberts, George Segal, Ben Stiller, Jack Black (1996). Jim Carrey is Chip Douglas, cable installer. Raised on television sitcoms, he wants life to look just like My Three Sons. And when he meets single guy Steven Kovacs (Matthew Broderick), he sees his chance for some serious male bonding. But Chip's idea of friendship - which includes physical assault, a game of 'Porno Password' and a medieval joust - may be hazardous to Steven's health. In Chip's own immortal words, "I can be your best friend... or your worst enemy." Directed by Ben Stiller (Reality Bites).
Duration:
TV Rating: TV14
Tuesday, August 26 @ 1:00 AM ET

Multiplicity

Starring Michael Keaton, Andie MacDowell, Zack Duhame (1996). A man who never has enough time for the things he wants to do is offered the opportunity to have himself duplicated.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TV14
Tuesday, August 26 @ 3:30 AM ET

Vertical Limit

Starring: Scott Glenn, Chris O'Donnell, Bill Paxton (2000). A climber must rescue his sister on top of K2, one of the world's biggest mountains.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, August 26 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, August 26 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, August 26 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, August 26 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, August 26 @ 8:00 AM ET

'Neath the Arizona Skies

Starring; John Wayne, Sheila Terry and Shirley Jean Rickert (1934). Chris Morrell, the guardian of half-Indian girl Nina, is helping her find her missing white father. so she can cash in on her late mother's oil lease. Outlaw Sam Black is after the girl and her father as well. Besides dealing with the Black gang, Morrell has to find another robber, Jim Moore, who switches clothes with him after he finds Chris unconscious from a fight with Sam Black. Along the way, he meets a lady who's the sister of Jim Moore, another bad hombre who's in cahoots with Jim Moore, and an old friend who takes in Nina and helps Chris locate Nina's father and fight off the various desperadoes.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, August 26 @ 9:30 AM ET

Grand Canyon Trail

Starring: Roy Rogers, Trigger and Jane Frazee (1948). Sintown is just a deserted ghost town until Vanerpool starts looking for silver. Cookie and Roy's partners put $20,000 into the business only to find that the mine is worthless and Vanerpool is bankrupt. Carol comes out to look for silver to save the company, but does not know that their engineer, named Regan, is crooked and wants all the silver for himself. But only Old Ed knows where the mother lode is located.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, August 26 @ 11:00 AM ET

Mclintock

Starring John Wayne; Maureen O'Hara; Patrick Wayne; Stefanie Powers (1963). In this legendary John Wayne film, the cattle rancher McLintock puts his brand on the territory and every woman in it! The lovely Louise Warren plays a widow who moves with her two children onto McLintockメs ranch to serve as cook, while Maureen OメHara plays the estranged wife. Every great Western staple is accounted for: Cowboys, Indians, gun battles and fistfights. Plus, that pair of (now infamous) spanking scenes!
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, August 26 @ 1:30 PM ET

The Gun and the Pulpit

Starring: Marjoe Gortner, Slim Pickens and David Huddleston (1974). In the days of the "Wild West", a gunslinger, with a price on his head, discovers the body of a traveling minister who has been killed in an ambush. Fearing those who are following him, he assumes the dead minister's identity.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, August 26 @ 3:00 PM ET

Riders of Destiny

Starring: John Wayne, Cecilia Parker and Forrest Taylor (1933). Land baron James Kincade controls the area's water supply and is about to force the ranchers into contracts at exorbitant rates. Government Agent Saunders has a plan that will open up the lost river and dry up Kincade's supply, so he gets the ranchers to insist on a clause that Kincade's land will revert to the public if he fails to deliver water.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, August 26 @ 4:00 PM ET

Facing Ali

Starring: George Chuvalo, Henry Cooper, George Foreman (2009). Ten of Muhammad Ali's former rivals pay tribute to the three-time world heavyweight champion.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, August 26 @ 6:00 PM ET

RAM National Circuit Finals Rodeo

24 qualifiers go head-to-head in a tournament-style competition in two preliminary rounds. From Guthrie, OK. Event Date: 4/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, August 26 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, August 26 @ 9:00 PM ET

RAM National Circuit Finals Rodeo

24 qualifiers go head-to-head in a tournament-style competition in two preliminary rounds. From Guthrie, OK. Event Date: 4/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, August 26 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, August 27 @ 12:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, August 27 @ 2:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, August 27 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire

Extreme Desire
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 5:30 AM ET

The Opener

Co-Host Nick Sampson is joined by his father, Dennis Sampson of Sampsonメs Outdoor Adventures, and good friends from Long Island, NY, at Bear Valley Outfitter in Saskatchewan, Canada in search of a Giant Canadian Whitetail.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 27 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 27 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 27 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 27 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire

Extreme Desire
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 8:30 AM ET

The Opener

Co-Host Nick Sampson is joined by his father, Dennis Sampson of Sampsonメs Outdoor Adventures, and good friends from Long Island, NY, at Bear Valley Outfitter in Saskatchewan, Canada in search of a Giant Canadian Whitetail.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Doubles and Wrap Up

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, August 27 @ 9:30 AM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Oxfordshire, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britainメs best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Oxfordshire, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: France

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 1:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 2:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Krasnogorsk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. Krasnogorsk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 3:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Queensland ヨ Superbikes

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: N/A
Wednesday, August 27 @ 4:00 PM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick! This week we take a look at the Ferrari F1 team.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealandメs most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 5:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: Barcelona, Spain

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Calder Park, Victoria

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 7:00 PM ET

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 7:30 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 8:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Krasnogorsk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. Krasnogorsk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 9:00 PM ET

FIA European Drag Racing Championship

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 10:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 10:30 PM ET

P1 Superstock Powerboats - USA - Superstock - Tampa, FL

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 11:00 PM ET

V8 Superboats

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 Gメs similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, August 27 @ 11:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 12:30 AM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 1:30 AM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Calder Park, Victoria

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prixメs national series and Hi-Tec Oilメs Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Krasnogorsk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. Krasnogorsk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick! This week we take a look at the Ferrari F1 team.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: Loket, Czech Republic

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Loket, Czech Republic
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, August 28 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, August 28 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, August 28 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, August 28 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '70 Gran Sport, a '68 Charger, a '56 Bel Air, and a '72 Nova race for a chance to win $500 and get one step closer to $50,000. Loser's vehicle is banned for life.Event Date: 7/18/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 8 - Tooele, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 8 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT, USST, and PST - Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League - Greenville, OH - Darke County Fairgrounds hosts Super Modified Tractor, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractor classes for a second day of high-powered action. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & TAH - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Chander, AZ -ᅠTop Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Top Alcohol Hydroᅠboats compete through elimination rounds, leaving all glory to the fastest boats on the water. Event Date: 4/13/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 1:00 PM ET

Superbike Shootout: RaceFuelZ Pro Superbike - Round 1

Superbike Shootout GEICO Motorcycle Road Racing, Round 1, RaceFuelZ Pro Superbike from Yamaha SoCal Nationals at Fontana, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Fontana. Event Date: 4/27/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT, USST, and PST - Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League - Greenville, OH - Darke County Fairgrounds hosts Super Modified Tractor, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractor classes for a second day of high-powered action. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 4:00 PM ET

Superbike Shootout: RaceFuelZ Pro Superbike - Round 1

Superbike Shootout GEICO Motorcycle Road Racing, Round 1, RaceFuelZ Pro Superbike from Yamaha SoCal Nationals at Fontana, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Fontana. Event Date: 4/27/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Pontoon Beach, IL- The points chase continues as Late Model drivers race their way through 50 Laps at Tri City Speedway. Event Date: 7/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 7:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 7:30 PM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

Teams in the Super Modified Class put their fastest lap forward, all to see who can finish the fastest at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 10:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 10:30 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, August 28 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 12:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

Teams in the Super Modified Class put their fastest lap forward, all to see who can finish the fastest at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 12:30 AM ET

2013 Best in the Desert - Alamo, NV

Best In The Desert - Alamo, NV - Cross Country Desert racing featuring Trophy Trucks, Buggies and Motorcycles. Event Date: 5/5/13
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 1:30 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 8 - Tooele, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 8 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 2:30 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 3:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 4:00 AM ET

2013 Best in the Desert - Alamo, NV

Best In The Desert - Alamo, NV - Cross Country Desert racing featuring Trophy Trucks, Buggies and Motorcycles. Event Date: 5/5/13
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 5:00 AM ET

Grass Roots Racing TV: NHRA OメReilly Auto Parts Jr. Drag Racing

In this episode the GRR-Tv crew is in Palmdale CA for the NHRA, OメReilly Auto Parts, Jr. Drag Racing West Coast opener. The GRR-Kids came from all over the state, and even from of a few surrounding states, just to dig in and get a jump on the points standings. Weメve got big burnouts, some really sick photo finishes, and the fastest kids on four wheels!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Johnny O'Mara

The "O-Show" as he was called, Johnny O'Mara was part of the historic 1981 Motocross des Nations team and went on to become a 2-time National Champion on the powerful Honda team in the 1980's. His ride at the 1986 Motocross des Nations event in Italy is perhaps one of the best ever.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, August 29 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, August 29 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, August 29 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, August 29 @ 8:00 AM ET

Gear Heads: Milestones

The employees throw Nick a pizza party for his 40th. Things get worse as Nick rushes one a mechanic to the ER for a head injury, and Paul, a top customer, wrecks his car causing Nick and Rick to find a replacement for the Texas Mile.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Lifting a Caddy ヨ Predator Monster Truck

Stacey takes the Cadillac Escalade of Country Artist Jason Sturgeon, and put a 3 ᄑヤ lift on it. Now you have no reason not to go hunting or fishing in style!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: British Cars in Nova Scotia

Dennis heads to Nova Scotia to check out some British classics. Plus, heメll learn a few things behind the R&D of weatherstripping.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: Preview of the Super Cuda

Dream Car Garage kicks previews of our most ambitious project ever. The Super Cuda, a 1500 horse power, twin turbo V10, 200 mph 1970 Cuda. This baby is meant to go fast but also to handle and brake like a million dollar supercar.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 10:30 AM ET

First Crush

Host Willie B challenges four contestants to save their first car from the salvage yard crusher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Terre Haute, IN

Pro Pulling Airdog 2.6 Diesel Truck Class. Pro Pulling Super Farm Tractors.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Lifting a Caddy ヨ Predator Monster Truck

Stacey takes the Cadillac Escalade of Country Artist Jason Sturgeon, and put a 3 ᄑヤ lift on it. Now you have no reason not to go hunting or fishing in style!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: British Cars in Nova Scotia

Dennis heads to Nova Scotia to check out some British classics. Plus, heメll learn a few things behind the R&D of weatherstripping.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 1:00 PM ET

Gear Heads: Milestones

The employees throw Nick a pizza party for his 40th. Things get worse as Nick rushes one a mechanic to the ER for a head injury, and Paul, a top customer, wrecks his car causing Nick and Rick to find a replacement for the Texas Mile.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 1:30 PM ET

Dream Car Garage

Peter journeys to the Far East, of Canada that is and forgets to bring co-host Michelle. Just off the Trans Canada Highway Peter finds a great collection of fifties classics and sixties muscle cars in Swift Current, pop. 400.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage: Exhausting Technology

While Kevin and Willie swap out performance headers on a Z51 Corvette, showing how not all headers are alike.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Lifting a Caddy ヨ Predator Monster Truck

Stacey takes the Cadillac Escalade of Country Artist Jason Sturgeon, and put a 3 ᄑヤ lift on it. Now you have no reason not to go hunting or fishing in style!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: British Cars in Nova Scotia

Dennis heads to Nova Scotia to check out some British classics. Plus, heメll learn a few things behind the R&D of weatherstripping.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Mud Truck Festival

A former client calls Bob with some bad news: one of Bob's favorite builds - a badass Jeep, rock crawler upgrade - has been rear ended beyond repair. Meanwhile, Bob's friend Andy needs his beat-up Bronco revamped and decked out for one of the biggest mud festivals in Texas, General Sam's Mardi Gras in the Mud. Bob can't stand the thought of Andy one upping him, so he attempts to turn his client's wrecked Jeep into a monster machine that will rival Andy's truck in the battle for mud hole supremacy! What Andy doesn't know is that Bob is getting a little help from his friends at NASA to make his mud machine the biggest, baddest mudder this side of Saturn!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage: Exhausting Technology

While Kevin and Willie swap out performance headers on a Z51 Corvette, showing how not all headers are alike.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Lifting a Caddy ヨ Predator Monster Truck

Stacey takes the Cadillac Escalade of Country Artist Jason Sturgeon, and put a 3 ᄑヤ lift on it. Now you have no reason not to go hunting or fishing in style!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Hot Rod

Car builder Ian Roussel transforms an old 1931 Ford jalopy into a street burning hot rod and attempts to bring back one of his wildest creations.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Mud Truck Festival

A former client calls Bob with some bad news: one of Bob's favorite builds - a badass Jeep, rock crawler upgrade - has been rear ended beyond repair. Meanwhile, Bob's friend Andy needs his beat-up Bronco revamped and decked out for one of the biggest mud festivals in Texas, General Sam's Mardi Gras in the Mud. Bob can't stand the thought of Andy one upping him, so he attempts to turn his client's wrecked Jeep into a monster machine that will rival Andy's truck in the battle for mud hole supremacy! What Andy doesn't know is that Bob is getting a little help from his friends at NASA to make his mud machine the biggest, baddest mudder this side of Saturn!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Californiaメs Auto Club Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Californiaメs Auto Club Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Hot Rod

Car builder Ian Roussel transforms an old 1931 Ford jalopy into a street burning hot rod and attempts to bring back one of his wildest creations.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Mud Truck Festival

A former client calls Bob with some bad news: one of Bob's favorite builds - a badass Jeep, rock crawler upgrade - has been rear ended beyond repair. Meanwhile, Bob's friend Andy needs his beat-up Bronco revamped and decked out for one of the biggest mud festivals in Texas, General Sam's Mardi Gras in the Mud. Bob can't stand the thought of Andy one upping him, so he attempts to turn his client's wrecked Jeep into a monster machine that will rival Andy's truck in the battle for mud hole supremacy! What Andy doesn't know is that Bob is getting a little help from his friends at NASA to make his mud machine the biggest, baddest mudder this side of Saturn!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, August 29 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Californiaメs Auto Club Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Californiaメs Auto Club Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 12:00 AM ET

Groundhog Day

Starring: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott (1993). A weatherman finds himself living the same day over and over again.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 2:00 AM ET

Groundhog Day

Starring: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott (1993). A weatherman finds himself living the same day over and over again.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Hot Rod

Car builder Ian Roussel transforms an old 1931 Ford jalopy into a street burning hot rod and attempts to bring back one of his wildest creations.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show - Clint Bowyer

Clint Bowyer is one of the most interesting personalities in NASCAR racing, an outgoing and fun-loving guy who has also been a serious contender for the championship. Dave Despain talks with Clint about NASCAR and his passion for dirt track racing and the Late Model Dirt series team he owns.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, August 30 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, August 30 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, August 30 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, August 30 @ 8:00 AM ET

Pirelli World Challenge: Mid Ohio - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Mid Ohio - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

Teams in the Super Modified Class put their fastest lap forward, all to see who can finish the fastest at Webbメs Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

As the season comes to a close, the points are close and the A 400s go head-to-head, leaving only one Champion at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 09/07/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT, USST, and PST - Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League - Greenville, OH - Darke County Fairgrounds hosts Super Modified Tractor, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractor classes for a second day of high-powered action. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 11:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Everett, WA. Event Date: 10/26/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 12:00 PM ET

ATV Pro MX: Unadilla ヨ New Berlin NY

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 12:30 PM ET

ATV Pro MX: Redbud ヨ Buchannan MI

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - New Berlin, NY

Motocross from the Red Bull Unadilla National in New Berlin, New York. Previously Recorded
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 3:00 PM ET

ATV Pro MX: Unadilla ヨ New Berlin NY

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 3:30 PM ET

ATV Pro MX: Redbud ヨ Buchannan MI

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - New Berlin, NY

Motocross from the Red Bull Unadilla National in New Berlin, New York. Previously Recorded
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Modified - Chandler AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Chandler, AZ-ᅠPro Modified boats compete through elimination rounds, leaving all glory to the fastest boats on the water. Event Date: 4/13/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Californiaメs Auto Club Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Californiaメs Auto Club Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Modified - Chandler AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Chandler, AZ-ᅠPro Modified boats compete through elimination rounds, leaving all glory to the fastest boats on the water. Event Date: 4/13/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, August 30 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League - SMT, USST, and PST - Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League - Greenville, OH - Darke County Fairgrounds hosts Super Modified Tractor, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractor classes for a second day of high-powered action. Event Date: 6/21/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro Lite and Pro 2 - Rd 8 - Tooele, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 8 Pro Lite and ᅠPro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Yuma, AZ - Sprint Car Racing from Cocopah Speedway. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Californiaメs Auto Club Speedway

More than 70 of the nationメs finest custom performance cars are driven to their limits around Californiaメs Auto Club Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? Itメs American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, August 31 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, August 31 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, August 31 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, August 31 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: British Cars in Nova Scotia

Dennis heads to Nova Scotia to check out some British classics. Plus, heメll learn a few things behind the R&D of weatherstripping.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Lifting a Caddy ヨ Predator Monster Truck

Stacey takes the Cadillac Escalade of Country Artist Jason Sturgeon, and put a 3 ᄑヤ lift on it. Now you have no reason not to go hunting or fishing in style!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage: Exhausting Technology

While Kevin and Willie swap out performance headers on a Z51 Corvette, showing how not all headers are alike.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 11:00 AM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage

Peter journeys to the Far East, of Canada that is and forgets to bring co-host Michelle. Just off the Trans Canada Highway Peter finds a great collection of fifties classics and sixties muscle cars in Swift Current, pop. 400.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: British Cars in Nova Scotia

Dennis heads to Nova Scotia to check out some British classics. Plus, heメll learn a few things behind the R&D of weatherstripping.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If youメre a hard-core gear-head, youメre on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Lifting a Caddy ヨ Predator Monster Truck

Stacey takes the Cadillac Escalade of Country Artist Jason Sturgeon, and put a 3 ᄑヤ lift on it. Now you have no reason not to go hunting or fishing in style!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage: Exhausting Technology

While Kevin and Willie swap out performance headers on a Z51 Corvette, showing how not all headers are alike.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 8 - Tooele, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 8 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: SMT, USST, and PST - Greenville, OH - Day 2

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH- Day 2 at Darke County Faigrounds brings Super Modified Tractors, Unlimited Super Stock Tractors, and Pro Stock Tractors out for a full day of competition. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Mid Ohio - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Mid Ohio - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series - Pro 4 and Pro Buggy - Rd 8 - Tooele, UT

Lucas Oil Off Road Racing Series - Tooele, UT - Round 8 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Miller Motorsports Park. Event Date: 6/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: SMT, USST, and PST - Greenville, OH - Day 2

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH- Day 2 at Darke County Faigrounds brings Super Modified Tractors, Unlimited Super Stock Tractors, and Pro Stock Tractors out for a full day of competition. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Mid Ohio - GT, GTA, GTS

Pirelli World Challenge: Mid Ohio - GT, GTA, GTS
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: SMT, USST, and PST - Greenville, OH - Day 2

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH- Day 2 at Darke County Faigrounds brings Super Modified Tractors, Unlimited Super Stock Tractors, and Pro Stock Tractors out for a full day of competition. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 10:00 PM ET

FIA World Rally Championship Racing 2014 - Guanajuato, Mexico

FIA World Rally Championship Racing 2014 - Guanajuato, Mexico
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, August 31 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: Abandoned

The Whalers refuse to haul the expeditions fuel any further North. The men must calculate if they have enough fuel and food to make it. The ocean begins to freeze right beneath the men?s watercraft.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: Run-Off

Emotions reach a breaking point as the strain of expedition travel starts to take its toll on the students. Linsey is the head boatman and must guide the group down the Scott River as they face off against their leader, each other, and themselves.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: Abandoned

The Whalers refuse to haul the expeditions fuel any further North. The men must calculate if they have enough fuel and food to make it. The ocean begins to freeze right beneath the men?s watercraft.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: Run-Off

Emotions reach a breaking point as the strain of expedition travel starts to take its toll on the students. Linsey is the head boatman and must guide the group down the Scott River as they face off against their leader, each other, and themselves.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 5:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Everett, WA. Event Date: 10/26/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 1 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 1 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 1 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 1 @ 8:00 AM ET

Bonanza: Desert Justice

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 9:00 AM ET

Bonanza: The Stranger

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 10:00 AM ET

Starsky and Hutch: Bloodbath

As the verdict is being handed down in the trial of murderous cult leader, Simon Marcus, his followers kidnap Starsky.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 11:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Psychic

Two streetwise cops bust criminals in their red-and-white Ford Torino with the help of police snitch called Huggy Bear.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 12:00 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 1 @ 2:30 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 4:30 PM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Monday, September 1 @ 6:00 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 1 @ 9:00 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 1 @ 11:30 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 2 @ 1:30 AM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Tuesday, September 2 @ 3:00 AM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 2 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 2 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 2 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 2 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 2 @ 8:00 AM ET

The Proud and the Damned

Starring: Chuck Connors, Aron Kincaid and Cesar Romero (1972). A group of five Confederate mercenaries led by Sergeant Will Hansen must choose sides carefully in a small village where they find themselves trapped in the middle of a rebellion. The group is torn as to whether they should honor the powerful military dictator who forces them to spy for him or help the local village fight for its independence. Follow Sergeant Hansen and his men as they make a decision that could cost them their lives.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 2 @ 10:00 AM ET

The Deadly Companions

Starring: Maureen O'Hara, Brian Keith, Steve Cochran and Chill Wills (1961). The feature film debut of legendary director Sam Peckinpah finds ex-Union Army sergeant Yellowleg (Brian Keith) in the days following the Civil War on a manhunt for a Rebel army deserter who once tried to have his scalp as he lay dying on the battlefield. But Yellowleg ends up in an unexpected alliance -- with the outlaw he's hunting (Chill Wills), the outlaw's sidekick (Steve Cochran), and Gila City's outcast but attractive cabaret hostess, Kit Tilden (Maureen O'Hara). Peckinpah directed several films for television before getting his first break with this feature.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 2 @ 12:00 PM ET

My Outlaw Brother

Starring: Mickey Rooney, Wanda Hendrix and Robert Preston (1951). A young man travels to Mexico in search of his brother, who has become involved with a dangerous gang.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 2 @ 2:00 PM ET

The Proud Rebel

Starring: Alan Ladd, Olivia de Havilland and Dean Jagger (1958). Searching for a doctor who can help him get his son to speak again -- the boy hadn't uttered a word since he saw his mother die in the fire that burned down the family home -- a Confederate veteran finds himself facing a 30-day jail sentence when he's unfairly accused of starting a brawl in a small town. A local woman pays his fine, providing that he works it off on her ranch. He soon finds himself involved in the woman's struggle to keep her ranch from a local landowner who wants it -- and whose sons were responsible for the man being framed for the fight.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 2 @ 4:00 PM ET

Gung Ho!: The Story of Carlson's Makin Island Raiders

Starring: Randolph Scott, Alan Curtis and Noah Beery Jr. (1943). The true story of Carlson's Raiders and their World War II attack on Makin Island.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 2 @ 6:00 PM ET

Xtreme Bulls: Lovington

The PRCA Xtreme Bulls Tour heads to New Mexico where PRCA?s top bull riders compete at the Lea county fair grounds. Event Date: 8/5/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 2 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 2 @ 9:00 PM ET

Xtreme Bulls: Lovington

The PRCA Xtreme Bulls Tour heads to New Mexico where PRCA?s top bull riders compete at the Lea county fair grounds. Event Date: 8/5/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 2 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, September 3 @ 12:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 3 @ 2:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 3 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire

Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 5:30 AM ET

The Opener:

The season of memories...The Opener captures the emotion, the feeling and the memories of the opening of the season. It's those special few days each year where anything can happen. Bonds are made and tradition is passed on. This is the epic journey of two men sharing their opening days. Sometimes they hunt and sometimes they are following others, but it always comes back to one common ground, "The Opener".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 3 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 3 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 3 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 3 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire

Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 8:30 AM ET

The Opener:

The season of memories...The Opener captures the emotion, the feeling and the memories of the opening of the season. It's those special few days each year where anything can happen. Bonds are made and tradition is passed on. This is the epic journey of two men sharing their opening days. Sometimes they hunt and sometimes they are following others, but it always comes back to one common ground, "The Opener".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Let's Get Started

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 9:30 AM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Cornwall, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain?s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Cornwall, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Spain

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 1:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 2:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Togliatti, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Togliatti, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 3:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Queensland ? Supersport

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 4:00 PM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick! This week we profile the Williams team.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealand?s most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 5:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: Italy

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Mallala, South Australia

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prix?s national series and Hi-Tec Oil?s Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 7:00 PM ET

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 7:30 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 8:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Togliatti, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Togliatti, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 9:00 PM ET

FIA European Drag Racing Championship:

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 9:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Finland

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 10:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 10:30 PM ET

P1 Superstock Powerboats - USA - Aquacross - Tampa, FL

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 11:00 PM ET

V8 Superboats: Temora

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 G?s similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 3 @ 11:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 12:30 AM ET

Acceleration: Portugal

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Cookstown Part 1

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Togliatti, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Togliatti, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick! This week we profile the Williams team.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Bastogne, Belgium
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Portugal

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 4 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 4 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 4 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 4 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '71 Nova, an '89 Mustang, a '67 Camaro SS, and a '42 Ford Truck race for a chance to win $500 and get one step closer to $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 7/18/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 9 Pro Lite and リPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH at the Darke County Faigrounds for a full day of competition. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Modified - Chandler AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Chandler, AZ-リPro Modified boats compete through elimination rounds, leaving all glory to the fastest boats on the water. Event Date: 4/13/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 1:00 PM ET

Superbike Shootout: Dynojet Pro Sportbike - Round 1

Round One, Dynojet Pro Sportbike from Yamaha SoCal Nationals at Fontana, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Fontana. Event Date: 4/27/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH at the Darke County Faigrounds for a full day of competition. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 4:00 PM ET

Superbike Shootout: Dynojet Pro Sportbike - Round 1

Round One, Dynojet Pro Sportbike from Yamaha SoCal Nationals at Fontana, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Fontana. Event Date: 4/27/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Battle at the Beach 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Pontoon Beach, IL- The points chase continues as Late Model drivers race their way through 50 Laps at Tri City Speedway. Event Date: 7/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 7:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 7:30 PM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

As the season comes to a close, the points are close and the A 400s go head-to-head, leaving only one Champion at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 09/07/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Battle at the Beach 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Pontoon Beach, IL- The points chase continues as Late Model drivers race their way through 50 Laps at Tri City Speedway. Event Date: 7/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 10:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 10:30 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 4 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 1:00 AM ET

2013 Best in the Desert - Parker, AZ

Best In The Desert - Parker, AZ - Cross Country Desert racing featuring Trophy Trucks, Buggies and Motorcycles. Event Date: 10/13/13
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH at the Darke County Faigrounds for a full day of competition. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 4:00 AM ET

2013 Best in the Desert - Parker, AZ

Best In The Desert - Parker, AZ - Cross Country Desert racing featuring Trophy Trucks, Buggies and Motorcycles. Event Date: 10/13/13
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: John DeSoto

The Flyin' Hawaiian brought more to the motocross track than Hawaiian hospitality. His on track toughness was legendary including the epic "bike vs. truck" race against Parnelli Jones in the 1968 Baja 1000 event captured for ABC's Wide World of Sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 5 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 5 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 5 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 5 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: Texas Lightweights

Dennis fires up a couple of lightweight drag cars. Plus, he?ll take a look at a mobile paint blasting business.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Heavy Metal Suspension and Junk

Stacey rolls Heavy Metal back into the shop and begins to lay out some of the incredible modifications that he is going to be doing on this old junk yard ?69 International Cabover truck.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Houma, Louisiana

This week we travel to Houma, Louisiana, where we visit Greenwood Gator Farms and get up close and personal with some alligators, eat at Big Al's Seafood Restaurant and take a ride on an airboat on the Atchafalaya Basin.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: Mercedes GLK Build

We introduce the 2010 Mercedes GLK build, a mobile terrain park and the ultimate boarder vehicle. Over the next five episodes we take a brand new GLK and transform it into a truly functional show vehicle for Mercedes Benz to take to SEMA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 10:30 AM ET

First Crush:

Host Willie B challenges four contestants to save their first car from the salvage yard crusher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Indianapolis, IN

Class 5 Mud Drags: Compete at the biggest 4 Wheel Drive event of the year. Tough Trucks 1. Class 4 Mud Drags.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Heavy Metal Suspension and Junk

Stacey rolls Heavy Metal back into the shop and begins to lay out some of the incredible modifications that he is going to be doing on this old junk yard ?69 International Cabover truck.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Houma, Louisiana

This week we travel to Houma, Louisiana, where we visit Greenwood Gator Farms and get up close and personal with some alligators, eat at Big Al's Seafood Restaurant and take a ride on an airboat on the Atchafalaya Basin.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Texas Lightweights

Dennis fires up a couple of lightweight drag cars. Plus, he?ll take a look at a mobile paint blasting business.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 1:30 PM ET

Dream Car Garage: Mercedes GLK Build

We introduce the 2010 Mercedes GLK build, a mobile terrain park and the ultimate boarder vehicle. Over the next five episodes we take a brand new GLK and transform it into a truly functional show vehicle for Mercedes Benz to take to SEMA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage: You Like My Cuda?

Willie shows off the new engine in his ?67 Barracuda and gets Kevin to help upgrade his wiring and brakes.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Heavy Metal Suspension and Junk

Stacey rolls Heavy Metal back into the shop and begins to lay out some of the incredible modifications that he is going to be doing on this old junk yard ?69 International Cabover truck.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Texas Lightweights

Dennis fires up a couple of lightweight drag cars. Plus, he?ll take a look at a mobile paint blasting business.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Kelsey Kennel Rig

A meddling rancher from South Texas asks Bob Woodcock and his team of redneck mechanics to fabricate a fully loaded state of the art hunting vehicle, in time for hunting season only four weeks away. With more than a few reservations, Bob takes the job putting everything else in the shop on hold to tackle the transformation of an ordinary pick up truck into one of the biggest builds of the season. The plans for this luxury-hunting rig include high seating for eight, kennels for seven dogs, and the biggest quail seats the shop has ever attempted to hang off the front of a truck. When the rancher issues last minute requests and changes the design, Bob's ability to make good on the delivery falls short, threatening the shop's amazing reputation with the hunting royalty of Texas.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage: You Like My Cuda?

Willie shows off the new engine in his ?67 Barracuda and gets Kevin to help upgrade his wiring and brakes.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Heavy Metal Suspension and Junk

Stacey rolls Heavy Metal back into the shop and begins to lay out some of the incredible modifications that he is going to be doing on this old junk yard ?69 International Cabover truck.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Dune Buggy

Car builder Ian Roussel finds an old 1960?s dune buggy and tries to give it a modern twist for a surprise client.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Kelsey Kennel Rig

A meddling rancher from South Texas asks Bob Woodcock and his team of redneck mechanics to fabricate a fully loaded state of the art hunting vehicle, in time for hunting season only four weeks away. With more than a few reservations, Bob takes the job putting everything else in the shop on hold to tackle the transformation of an ordinary pick up truck into one of the biggest builds of the season. The plans for this luxury-hunting rig include high seating for eight, kennels for seven dogs, and the biggest quail seats the shop has ever attempted to hang off the front of a truck. When the rancher issues last minute requests and changes the design, Bob's ability to make good on the delivery falls short, threatening the shop's amazing reputation with the hunting royalty of Texas.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsin?s legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Dune Buggy

Car builder Ian Roussel finds an old 1960?s dune buggy and tries to give it a modern twist for a surprise client.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Kelsey Kennel Rig

A meddling rancher from South Texas asks Bob Woodcock and his team of redneck mechanics to fabricate a fully loaded state of the art hunting vehicle, in time for hunting season only four weeks away. With more than a few reservations, Bob takes the job putting everything else in the shop on hold to tackle the transformation of an ordinary pick up truck into one of the biggest builds of the season. The plans for this luxury-hunting rig include high seating for eight, kennels for seven dogs, and the biggest quail seats the shop has ever attempted to hang off the front of a truck. When the rancher issues last minute requests and changes the design, Bob's ability to make good on the delivery falls short, threatening the shop's amazing reputation with the hunting royalty of Texas.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 5 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsin?s legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 12:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 1:00 AM ET

Full Custom Garage: Dune Buggy

Car builder Ian Roussel finds an old 1960?s dune buggy and tries to give it a modern twist for a surprise client.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsin?s legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Dune Buggy

Car builder Ian Roussel finds an old 1960?s dune buggy and tries to give it a modern twist for a surprise client.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show - Dan Gurney

Dan Gurney is an innovator in the motorsports industry and has an accomplished driving career in a number of disciplines. Dave talks to Dan about his days as a driver, team owner, and his thoughts on the future of motorsports racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 6 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 6 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 6 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 6 @ 8:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Boise, ID. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

As the season comes to a close, the points are close and the A 400s go head-to-head, leaving only one Champion at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 09/07/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

For the end of the season in the Super Modified Class, it?s all down to the fastest lap on the track at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 9/7/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH at the Darke County Faigrounds for a full day of competition. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 11:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Boise, ID. Event Date: 11/9/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 12:00 PM ET

ATV Pro MX: Redbud ? Buchannan MI

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 12:30 PM ET

FIM Motocross World Championship

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Bastogne, Belgium
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - San Bernardino, CA. - LIVE

Motocross from the Red Bull Glen Helen National in San Bernardino, California. Live Event
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 3:00 PM ET

ATV Pro MX: Redbud ? Buchannan MI

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 3:30 PM ET

FIM Motocross World Championship

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Bastogne, Belgium
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - San Bernardino, CA. - LIVE

Motocross from the Red Bull Glen Helen National in San Bernardino, California. Live Event
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 6:00 PM ET

British Motocross Championship: Cornwall, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain?s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Cornwall, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/27/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsin?s legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydo, Top Alcohol Flat, Top Alcohol Hydroリcompetitors run elimination rounds in the John Haas Memorial. Event Date: 6/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/27/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 6 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League: Greenville, OH

Lucas Oil Pro Pulling League- Greenville, OH at the Darke County Faigrounds for a full day of competition. Event Date: 6/21/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydo, Top Alcohol Flat, Top Alcohol Hydroリcompetitors run elimination rounds in the John Haas Memorial. Event Date: 6/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Battle at the Beach 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Pontoon Beach, IL- The points chase continues as Late Model drivers race their way through 50 Laps at Tri City Speedway. Event Date: 7/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Battle at the Beach 50

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Pontoon Beach, IL- The points chase continues as Late Model drivers race their way through 50 Laps at Tri City Speedway. Event Date: 7/11/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/27/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsin?s legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 7 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 7 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 7 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 7 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Texas Lightweights

Dennis fires up a couple of lightweight drag cars. Plus, he?ll take a look at a mobile paint blasting business.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Heavy Metal Suspension and Junk

Stacey rolls Heavy Metal back into the shop and begins to lay out some of the incredible modifications that he is going to be doing on this old junk yard ?69 International Cabover truck.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage: You Like My Cuda?

Willie shows off the new engine in his ?67 Barracuda and gets Kevin to help upgrade his wiring and brakes.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 11:00 AM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage: Mercedes GLK Build

We introduce the 2010 Mercedes GLK build, a mobile terrain park and the ultimate boarder vehicle. Over the next five episodes we take a brand new GLK and transform it into a truly functional show vehicle for Mercedes Benz to take to SEMA.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Texas Lightweights

Dennis fires up a couple of lightweight drag cars. Plus, he?ll take a look at a mobile paint blasting business.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Heavy Metal Suspension and Junk

Stacey rolls Heavy Metal back into the shop and begins to lay out some of the incredible modifications that he is going to be doing on this old junk yard ?69 International Cabover truck.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage: You Like My Cuda?

Willie shows off the new engine in his ?67 Barracuda and gets Kevin to help upgrade his wiring and brakes.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 9 Pro Lite and リPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Road America (GT/GT-A/GTS)

Pirelli World Challenge brings you action from Road America in Elkhart Lake, WI.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 9 Pro Lite and リPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Road America (GT/GT-A/GTS)

Pirelli World Challenge brings you action from Road America in Elkhart Lake, WI.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Road America

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Wisconsin?s legendary Road America track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 7 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: Locked In

The ice pack moves in around the fuel boat and all the Jet Ski Watercraft. Gasoline barrels rupture, the team all hunker down on the fuel boat, the weather moves in. The team must make their most difficult decision ever before someone gets hurt.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: Flood Stage

The increasing difficulty of the water on the Scott River has both damaging and healing effects. While some students are facing defeat at the hands of these powerful rivers, Chuck, today?s head boatman, is finding strength and purpose.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: Locked In

The ice pack moves in around the fuel boat and all the Jet Ski Watercraft. Gasoline barrels rupture, the team all hunker down on the fuel boat, the weather moves in. The team must make their most difficult decision ever before someone gets hurt.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: Flood Stage

The increasing difficulty of the water on the Scott River has both damaging and healing effects. While some students are facing defeat at the hands of these powerful rivers, Chuck, today?s head boatman, is finding strength and purpose.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydo, Top Alcohol Flat, Top Alcohol Hydroリcompetitors run elimination rounds in the John Haas Memorial. Event Date: 6/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 8 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 8 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 8 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 8 @ 8:00 AM ET

Bonanza: The Stranger

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 9:00 AM ET

Bonanza: Escape to Ponderosa

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 10:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Psychic

Two streetwise cops bust criminals in their red-and-white Ford Torino with the help of police snitch called Huggy Bear.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 11:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Set-Up Part 1

The tough Detective partners are working incognito as truckers, in an operation to safely transport Joe Durniak ? a man with Mob connections who Starsky knows from his childhood ? who is promised protection and a new identity in return for giving testimony as a key state witness.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 12:00 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 3:00 PM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Monday, September 8 @ 4:30 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 8 @ 6:30 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 8 @ 9:00 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 12:00 AM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Tuesday, September 9 @ 1:30 AM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 3:30 AM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Tuesday, September 9 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 9 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 9 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 9 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 9 @ 8:00 AM ET

Angel and the Bad Man

Starring: John Wayne, Gail Russell and Harry Carey (1947). Quirt Evens an all around bad guy is nursed back to health and sought after by Penelope Worth a Quaker girl. He eventually finds himself having to choose from his world or the world from which Penelope lives by.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 10:00 AM ET

The Great St. Louis Bank Robbery

Starring: Steve McQueen, Crahan Denton and David Clarke (1959). A gang's plans for a St. Louis bank robbery are complicated when the sister of one of the thieves starts voicing her well-founded suspicions.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 12:00 PM ET

Grand Canyon Trail

Starring: Roy Rogers, Trigger and Jane Frazee (1948). Sintown is just a deserted ghost town until Vanerpool starts looking for silver. Cookie and Roy's partners put $20,000 into the business only to find that the mine is worthless and Vanerpool is bankrupt. Carol comes out to look for silver to save the company, but does not know that their engineer, named Regan, is crooked and wants all the silver for himself. But only Old Ed knows where the mother lode is located.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 1:30 PM ET

Vengeance Valley

Stars: Burt Lancaster, Robert Walker and Joanne Dru (1951). A cattle baron takes in an orphaned boy and raises him, causing his own son to resent the boy. As they get older the resentment festers into hatred, and eventually the real son frames his stepbrother for fathering an illegitimate child that is actually his, seeing it as an opportunity to get his half-brother out of the way so he can have his father's empire all to himself.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 3:30 PM ET

Santa Fe Trail

Starring: Ronald Regan, Errol Flynn, Olivia de Havilland and Raymond Massey (1940). The story of Jeb Stuart, his romance with Kit Carson Holiday, friendship with George Custer and battles against John Brown in the days leading up to the outbreak of the American Civil War.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 6:00 PM ET

Xtreme Bulls: Ellensburg

The PRCA?s Xtreme Bulls Tour heads to Ellensburg where PRCA?s top bull riders compete for the chance to become the 2014 Xtreme Bulls Tour Champion. Event Date:8/30/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 9 @ 9:00 PM ET

Xtreme Bulls: Ellensburg

The PRCA?s Xtreme Bulls Tour heads to Ellensburg where PRCA?s top bull riders compete for the chance to become the 2014 Xtreme Bulls Tour Champion. Event Date:8/30/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 9 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, September 10 @ 12:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 10 @ 2:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 10 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire

Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 5:30 AM ET

The Opener

The Opener captures the emotion, the feeling and the memories of the opening of the season. It's those special few days each year where anything can happen. Bonds are made and tradition is passed on. This is the epic journey of two men sharing their opening days. Sometimes they hunt and sometimes they are following others, but it always comes back to one common ground, "The Opener".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 10 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 10 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 10 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 10 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire

Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 8:30 AM ET

The Opener

The Opener captures the emotion, the feeling and the memories of the opening of the season. It's those special few days each year where anything can happen. Bonds are made and tradition is passed on. This is the epic journey of two men sharing their opening days. Sometimes they hunt and sometimes they are following others, but it always comes back to one common ground, "The Opener".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Ladies and a BDC Dog

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 9:30 AM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Norfolk, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain?s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Norfolk, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Australia

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 1:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 2:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Blagovechtchensk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Blagovechtchensk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 3:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Winton ? Superbikes

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 4:00 PM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealand?s most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 5:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: Spain

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Barbagello, Western Australia

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prix?s national series and Hi-Tec Oil?s Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 7:00 PM ET

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 7:30 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 8:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Blagovechtchensk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Blagovechtchensk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 9:00 PM ET

FIA European Drag Racing Championship:

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 9:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Finland

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 10:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 10:30 PM ET

P1 Superstock Powerboats - UK - Cardiff, Wales

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 11:00 PM ET

V8 Superboats: Griffith

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 G?s similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 10 @ 11:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 12:30 AM ET

Acceleration: Spain

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Cookstown Part 2

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Blagovechtchensk, Russia

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Blagovechtchensk, Russia
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: Uddevalla, Sweden

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Uddevalla, Sweden
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Spain

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 11 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 11 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 11 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 11 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. An '85 Monte Carlo, a '72 AMC Gremlin, a '68 Camaro and a '65 Mustang race for the chance to win $500 and the chance to be one step closer to $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 10/4/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 9 Pro Lite and リPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & TAH - Wheatland, MO

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Wheatland, MO- Top Fuel Hydo, Top Alcohol Flat, Top Alcohol Hydroリcompetitors run elimination rounds in the John Haas Memorial. Event Date: 6/15/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 1:00 PM ET

Superbike Shootout: RaceFuelZ Pro Superbike - Round 2

Round Two, RaceFuelZ Pro Superbike from Arai Pacific Nationals at Sonoma Raceway, Sonoma, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Northern California. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 4:00 PM ET

Superbike Shootout: RaceFuelZ Pro Superbike - Round 2

Round Two, RaceFuelZ Pro Superbike from Arai Pacific Nationals at Sonoma Raceway, Sonoma, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Northern California. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 7:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 7:30 PM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

For the end of the season in the Super Modified Class, it?s all down to the fastest lap on the track at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 9/7/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 10:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 10:30 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 11 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 1:00 AM ET

2014 Best in the Desert - Henderson, NV

Best in the Desert- Henderson, NV- The final round of desert racing commences, as Trick Trucks and Buggies chase their final points and battle the elements in the 250 mile course through Henderson, Nevada. Event Date: 12/7/13
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 4:00 AM ET

2014 Best in the Desert - Henderson, NV

Best in the Desert- Henderson, NV- The final round of desert racing commences, as Trick Trucks and Buggies chase their final points and battle the elements in the 250 mile course through Henderson, Nevada. Event Date: 12/7/13
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Jeff Stanton

Proud to be called a "farmer" from Michigan, Jeff's six National Championships were earned from hard work against the toughest riders the sport has ever seen. He was the last champion to usher in the new ear of riding style and superstardom with Jeremy McGrath.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 12 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 12 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 12 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 12 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: Spring Green Car Show

Dennis travels to Wisconsin for the Spring Green Car Show. Plus, he?ll check out front end kits for trucks.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Puttin? a Stick in a Mustang

Stacey rolls in a 1990 Mustang cop car and shows how easy it is to pull out an automatic tranny, and stuff in a Tremec 6spd so you can shift the gears properly.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: New Orleans, Louisiana

This week on the show we find some more cool things to do in Louisiana, this time from the awesome New Orleans area of the state. We head over to the brand new race track 'Nola Motorsports Park' and tear up the track on some blisteringly fast karts. Joining us on the wild ride is local artist Frenchy who serves up an amazing art segment as he creates a custom portrait of The Motorhead Traveler! In addition we head over to Kayak-ITI-Yat for a kayaking tour down the historic Bayou St. John. We also head over to Basin Street Records to get an earful of the signature New Orleans sound, and then head over for a psychic reading from acclaimed local psychic Cari Roy. We top this all off with a delicious trip to Langlois Culinary Crossroads to complete the Louisiana experience!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage

Peter reviews the intricate inner panel work on the Super Cuda. Everything on this custom designed car had to be hand fabricated. He takes you through the creation of a steel panel for the floor pan and shares some tips from the pros.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 10:30 AM ET

First Crush:

Host Willie B challenges four contestants to save their first car from the salvage yard crusher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Belleville, IL

POWRi Micro Racing: Mighty micros take on the dirt track in Illinois for a 20 lap main event.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Puttin? a Stick in a Mustang

Stacey rolls in a 1990 Mustang cop car and shows how easy it is to pull out an automatic tranny, and stuff in a Tremec 6spd so you can shift the gears properly.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: New Orleans, Louisiana

This week on the show we find some more cool things to do in Louisiana, this time from the awesome New Orleans area of the state. We head over to the brand new race track 'Nola Motorsports Park' and tear up the track on some blisteringly fast karts. Joining us on the wild ride is local artist Frenchy who serves up an amazing art segment as he creates a custom portrait of The Motorhead Traveler! In addition we head over to Kayak-ITI-Yat for a kayaking tour down the historic Bayou St. John. We also head over to Basin Street Records to get an earful of the signature New Orleans sound, and then head over for a psychic reading from acclaimed local psychic Cari Roy. We top this all off with a delicious trip to Langlois Culinary Crossroads to complete the Louisiana experience!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Spring Green Car Show

Dennis travels to Wisconsin for the Spring Green Car Show. Plus, he?ll check out front end kits for trucks.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 1:30 PM ET

Dream Car Garage

Peter reviews the intricate inner panel work on the Super Cuda. Everything on this custom designed car had to be hand fabricated. He takes you through the creation of a steel panel for the floor pan and shares some tips from the pros.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Puttin? a Stick in a Mustang

Stacey rolls in a 1990 Mustang cop car and shows how easy it is to pull out an automatic tranny, and stuff in a Tremec 6spd so you can shift the gears properly.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Spring Green Car Show

Dennis travels to Wisconsin for the Spring Green Car Show. Plus, he?ll check out front end kits for trucks.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Party Barge

Bob Woodcock has been summoned to South Texas for a meeting with a client who has spent more than half a million dollars on hunting rigs in the past. Now, his client is looking for something totally different - he wants a vehicle that can go anywhere, do anything, and that can hold his friends for an all-you-can-drink bonanza out on the plains! This nightclub on wheels will be put on top of a giant military truck, will need to have an abundance of seating, a reworked frame, and a BBQ pit of course! Once again, Bob over-promises and is now racing against the clock to deliver the rig to this rich, redneck client - but he'll have to pull a rabbit out of his hat to get everything delivered on time and on budget.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Puttin? a Stick in a Mustang

Stacey rolls in a 1990 Mustang cop car and shows how easy it is to pull out an automatic tranny, and stuff in a Tremec 6spd so you can shift the gears properly.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 1

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 1 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Party Barge

Bob Woodcock has been summoned to South Texas for a meeting with a client who has spent more than half a million dollars on hunting rigs in the past. Now, his client is looking for something totally different - he wants a vehicle that can go anywhere, do anything, and that can hold his friends for an all-you-can-drink bonanza out on the plains! This nightclub on wheels will be put on top of a giant military truck, will need to have an abundance of seating, a reworked frame, and a BBQ pit of course! Once again, Bob over-promises and is now racing against the clock to deliver the rig to this rich, redneck client - but he'll have to pull a rabbit out of his hat to get everything delivered on time and on budget.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinois? Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Illinois? Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 1

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 1 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Party Barge

Bob Woodcock has been summoned to South Texas for a meeting with a client who has spent more than half a million dollars on hunting rigs in the past. Now, his client is looking for something totally different - he wants a vehicle that can go anywhere, do anything, and that can hold his friends for an all-you-can-drink bonanza out on the plains! This nightclub on wheels will be put on top of a giant military truck, will need to have an abundance of seating, a reworked frame, and a BBQ pit of course! Once again, Bob over-promises and is now racing against the clock to deliver the rig to this rich, redneck client - but he'll have to pull a rabbit out of his hat to get everything delivered on time and on budget.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 12 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinois? Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Illinois? Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 12:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 1:00 AM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 1

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 1 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinois? Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Illinois? Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 1

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 1 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show - Mario Andretti

Mario Andretti is one of the most successful drivers in the history of motorsports. With wins in a number of disciplines, including Formula One, IndyCar, and NASCAR, he retired on the top of his game at the age of 53. He sits with Dave and talks about his legacy.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 13 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 13 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 13 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 13 @ 8:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Las Vegas, NV. Event Date: 11/23/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

For the end of the season in the Super Modified Class, it?s all down to the fastest lap on the track at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 9/7/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

The A 400 class compete for the fastest lap time on a course full of tough turns at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 8/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 11:00 AM ET

Endurocross

Extreme Off Road Motorcycle Endurocross Competition from Las Vegas, NV. Event Date: 11/23/2013
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 12:00 PM ET

ATV Pro MX: Loretta Lynn?s ? Hurricane Mills TN

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 12:30 PM ET

FIM Motocross World Championship: Uddevalla, Sweden

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Uddevalla, Sweden
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Sacramento, CA.

Motocross from the GoPro Hangtown Classic in Sacramento, California. Live Event
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 3:00 PM ET

ATV Pro MX: Loretta Lynn?s ? Hurricane Mills TN

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 3:30 PM ET

FIM Motocross World Championship: Uddevalla, Sweden

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Uddevalla, Sweden
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Sacramento, CA.

Motocross from the GoPro Hangtown Classic in Sacramento, California. Live Event
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 6:00 PM ET

British Motocross Championship: Norfolk, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain?s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Norfolk, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/28/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinois? Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Illinois? Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Pro Mod racers battle the elements, as well as the clock, on scenic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/28/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 13 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Pro Mod racers battle the elements, as well as the clock, on scenic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Madera, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Madera, CA- As the points chase continues, modifieds race to the finish at Madera Motor Speedway. Event Date: 6/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Diamond Nationals

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Wheatland, MO- Late Models head to the Diamond of Dirt Tracks to compete in one of the Crown Jewel events of the season. Event Date: 7/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS

Lucas Oil American Sprint Car Series - Wheatland, MO - Sprint Car Racing from Lucas Oil Speedway. Event Date: 9/28/13.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinois? Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Illinois? Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 14 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 14 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 14 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 14 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Spring Green Car Show

Dennis travels to Wisconsin for the Spring Green Car Show. Plus, he?ll check out front end kits for trucks.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Puttin? a Stick in a Mustang

Stacey rolls in a 1990 Mustang cop car and shows how easy it is to pull out an automatic tranny, and stuff in a Tremec 6spd so you can shift the gears properly.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 11:00 AM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage

Peter reviews the intricate inner panel work on the Super Cuda. Everything on this custom designed car had to be hand fabricated. He takes you through the creation of a steel panel for the floor pan and shares some tips from the pros.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Spring Green Car Show

Dennis travels to Wisconsin for the Spring Green Car Show. Plus, he?ll check out front end kits for trucks.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Puttin? a Stick in a Mustang

Stacey rolls in a 1990 Mustang cop car and shows how easy it is to pull out an automatic tranny, and stuff in a Tremec 6spd so you can shift the gears properly.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 9 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Road America (TC/TCA/TCB)

Pirelli World Challenge brings you action from Road America in Elkhart Lake, WI.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 9 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Road America (TC/TCA/TCB)

Pirelli World Challenge brings you action from Road America in Elkhart Lake, WI.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Illinois? Gateway Motorsports Park

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around Illinois? Gateway Motorsports Park track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 14 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: After the Expedition

For the first time ever the crew of Dangerous Waters round table the expeditions adventure this season and talk about some of the things that happened behind the scenes. Get to know the men: Steven Moll, Patrick McGregor, Jake Hammer, Casey Bays, and Chris Harvey.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: The Gaping Maw

Students must escape the jaws of one of the biggest holes, on any river they will run. The Cal-Salmon is at a record high. The river has been changed by bulging flows and fear paralyzes the students. The group rebels against head boatman, Guy.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: After the Expedition

For the first time ever the crew of Dangerous Waters round table the expeditions adventure this season and talk about some of the things that happened behind the scenes. Get to know the men: Steven Moll, Patrick McGregor, Jake Hammer, Casey Bays, and Chris Harvey.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: The Gaping Maw

Students must escape the jaws of one of the biggest holes, on any river they will run. The Cal-Salmon is at a record high. The river has been changed by bulging flows and fear paralyzes the students. The group rebels against head boatman, Guy.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Pro Mod racers battle the elements, as well as the clock, on scenic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 15 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 15 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 15 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 15 @ 8:00 AM ET

Bonanza: Escape to Ponderosa

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 9:00 AM ET

Bonanza: The Avenger

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 10:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Set-Up Part 1

The tough Detective partners are working incognito as truckers, in an operation to safely transport Joe Durniak ? a man with Mob connections who Starsky knows from his childhood ? who is promised protection and a new identity in return for giving testimony as a key state witness.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 11:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Set-Up Part 2

The duo try to uncover the truth behind Terry Nash ? the well-intentioned gun-man out to avenge the murder of his wife and who, until recently, didn't seem to even exist ? but in doing so, they are framed and wind up suspended from duty and becoming fugitives.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 12:00 PM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Monday, September 15 @ 1:30 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 15 @ 4:00 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 7:00 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 15 @ 9:00 PM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Monday, September 15 @ 10:30 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Tuesday, September 16 @ 1:00 AM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 16 @ 4:00 AM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 16 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 16 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 16 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 16 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 16 @ 8:00 AM ET

Gung Ho!: The Story of Carlson's Makin Island Raiders

Starring: Randolph Scott, Alan Curtis and Noah Beery Jr. (1943). The true story of Carlson's Raiders and their World War II attack on Makin Island.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 16 @ 10:00 AM ET

The Proud Rebel

Starring: Alan Ladd, Olivia de Havilland and Dean Jagger (1958). Searching for a doctor who can help him get his son to speak again -- the boy hadn't uttered a word since he saw his mother die in the fire that burned down the family home -- a Confederate veteran finds himself facing a 30-day jail sentence when he's unfairly accused of starting a brawl in a small town. A local woman pays his fine, providing that he works it off on her ranch. He soon finds himself involved in the woman's struggle to keep her ranch from a local landowner who wants it -- and whose sons were responsible for the man being framed for the fight.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 16 @ 12:00 PM ET

Lawless Frontier

Starring: John Wayne, Sheila Terry and George 'Gabby' Hayes (1934). Mexican outlaw Zanti killed John Tobin's parents. John teams up with Dusty, also hurt by Zanti, to get the bad guy.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 16 @ 1:00 PM ET

Gone with the West

Starring; James Caan, Stefanie Powers, Sammy Davis Jr. (1975). A cowboy named Judd McGraw is unjustly framed for a crime he didn't commit and partners up with an ethically wronged Native American woman named Moon.
Duration: 2 Hours
TV Rating: N/A
Tuesday, September 16 @ 3:00 PM ET

Riders of Destiny

Starring: John Wayne, Cecilia Parker and Forrest Taylor (1933). Land baron James Kincade controls the area's water supply and is about to force the ranchers into contracts at exorbitant rates. Government Agent Saunders has a plan that will open up the lost river and dry up Kincade's supply, so he gets the ranchers to insist on a clause that Kincade's land will revert to the public if he fails to deliver water.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 16 @ 4:00 PM ET

The Deadly Companions

Starring: Maureen O'Hara, Brian Keith, Steve Cochran and Chill Wills (1961). The feature film debut of legendary director Sam Peckinpah finds ex-Union Army sergeant Yellowleg (Brian Keith) in the days following the Civil War on a manhunt for a Rebel army deserter who once tried to have his scalp as he lay dying on the battlefield. But Yellowleg ends up in an unexpected alliance -- with the outlaw he's hunting (Chill Wills), the outlaw's sidekick (Steve Cochran), and Gila City's outcast but attractive cabaret hostess, Kit Tilden (Maureen O'Hara). Peckinpah directed several films for television before getting his first break with this feature.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 16 @ 6:00 PM ET

Xtreme Bulls: Fort Mojave

The PRCA Xtreme Bulls Tour heads west to the Fort Mojave reservation near Laughlin, NV where the PRCA'S top bull riders compete at the Avi Resort. Event Date: 3/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 16 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 16 @ 9:00 PM ET

Xtreme Bulls: Fort Mojave

The PRCA Xtreme Bulls Tour heads west to the Fort Mojave reservation near Laughlin, NV where the PRCA'S top bull riders compete at the Avi Resort. Event Date: 3/22/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 16 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, September 17 @ 12:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 17 @ 2:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 17 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire

Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 5:30 AM ET

The Opener

The Opener captures the emotion, the feeling and the memories of the opening of the season. It's those special few days each year where anything can happen. Bonds are made and tradition is passed on. This is the epic journey of two men sharing their opening days. Sometimes they hunt and sometimes they are following others, but it always comes back to one common ground, "The Opener".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 17 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 17 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 17 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 17 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire

Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 8:30 AM ET

The Opener

The Opener captures the emotion, the feeling and the memories of the opening of the season. It's those special few days each year where anything can happen. Bonds are made and tradition is passed on. This is the epic journey of two men sharing their opening days. Sometimes they hunt and sometimes they are following others, but it always comes back to one common ground, "The Opener".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: BDC Dogs and Tournament Action

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 9:30 AM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Drumclog, Scotland

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain?s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Drumclog, Scotland
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Japan

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 1:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 2:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Assen, Netherlands

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Assen, Netherlands
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 3:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Winton - Supersport

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 4:00 PM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealand?s most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 5:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: Great Britain

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Sydney, New South Wales

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prix?s national series and Hi-Tec Oil?s Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 7:00 PM ET

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 7:30 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 8:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Assen, Netherlands

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Assen, Netherlands
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 9:00 PM ET

FIA European Drag Racing Championship:

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 9:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Finland

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 10:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 10:30 PM ET

P1 Superstock Powerboats: UK - Torquay, England

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 11:00 PM ET

V8 Superboats

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 G?s similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 17 @ 11:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 12:30 AM ET

Acceleration: Germany

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: NW200

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Assen, Netherlands

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Assen, Netherlands
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: Hyvinkaa, Finland

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Hyvinkaa, Finland
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Germany

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 18 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 18 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 18 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 18 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. An '86 SVO, an '86 Grand National, an '89 Mustang and a '93 Mustang race for the chance to win $500 and the chance to be one step closer to $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 9/29/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 9 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Top Fuel Hydro, Top Alcohol Flat, and Pro Mod racers battle the elements, as well as the clock, on scenic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 1:00 PM ET

Superbike Shootout: Dynojet Pro Sportbike - Round 2

Round Two, Dynojet Pro Sportbike from Arai Pacific Nationals at Sonoma Raceway, Sonoma, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Northern California. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 4:00 PM ET

Superbike Shootout: Dynojet Pro Sportbike - Round 2

Round Two, Dynojet Pro Sportbike from Arai Pacific Nationals at Sonoma Raceway, Sonoma, CA. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Northern California. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeリin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 7:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 7:30 PM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

The A 400 class compete for the fastest lap time on a course full of tough turns at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 8/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeリin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 10:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 10:30 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 18 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT Magazine

Hosted by National Speed Sport News publisher and veteran broadcast journalist Ralph Sheheen, Speed Sport News will provide motorsports fans with an American Real look at racing every other week.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 1:00 AM ET

2014 Best in the Desert - Parker 425

Best In The Desert- Parker, AZ- The legend lives on as the fastest Trick Trucks and Desert Buggies race the clock, as they take on the World Famous Parker 425. Event Date 2/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 4:00 AM ET

2014 Best in the Desert - Parker 425

Best In The Desert- Parker, AZ- The legend lives on as the fastest Trick Trucks and Desert Buggies race the clock, as they take on the World Famous Parker 425. Event Date 2/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Ron Lechien

Ron "The Dogger" Lechien is one of the handful of riders know to be the most naturally gifted motocross riders in history. The talent and stardom at a young age was a bad combination for Ron, over-shadowing his great races and 1985 National Championship with off-track challenges.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 19 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 19 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 19 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 19 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, he?ll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᆴ? lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Entrelacs, Quebec

Welcome to Canada's winter playground, Quebec! We start things off with some snowmobiling, and then are introduced to a truly original sport: ice racing on scooters! Finally, we take 4 wheels to the snow in this amazing winter wonderland.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: Cuda Fuel Cell

For all of us at Dream Car Garage, having fun with cars is something we do for a living. Its part of who we are and who our friends and colleagues are. It's a wonderful life and we'd love to share the spirit of that with our viewers. We hope you enjoy the ride.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 10:30 AM ET

First Crush:

Host Willie B challenges four contestants to save their first car from the salvage yard crusher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Pt. Angeles, WA

A400 Jet Boat Racing: Drivers and navigators have four chances to memorize a tight technical track and complete it correctly with the lowest ET. Super Boat Jet Boat Racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᆴ? lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Entrelacs, Quebec

Welcome to Canada's winter playground, Quebec! We start things off with some snowmobiling, and then are introduced to a truly original sport: ice racing on scooters! Finally, we take 4 wheels to the snow in this amazing winter wonderland.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, he?ll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 1:30 PM ET

Dream Car Garage: Cuda Fuel Cell

For all of us at Dream Car Garage, having fun with cars is something we do for a living. Its part of who we are and who our friends and colleagues are. It's a wonderful life and we'd love to share the spirit of that with our viewers. We hope you enjoy the ride.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᆴ? lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, he?ll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Peacock High Blind

Texas has a big pig problem! Millions of feral hogs are on the loose, feasting on farmers' crops, and harming anybody unlucky enough to get in their way. For rice farmers like Scott Peacock, hoards of pigs represent huge financial losses when they devour the crops in his fields and leave only the barren soil behind. Now it's up to Bob Woodcock and the Critter Gitter team to help even the score. Bob's answer to the pig problem is nothing short of hydraulic genius: a high tech, 360 degree, go-anywhere shooting gallery with the ability to soar 20 feet into the air for an all-out aerial assault. Now the guys have just ten days to deliver their invention before Scott floods his fields and the pigs come to pillage.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᆴ? lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 2

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 2 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Peacock High Blind

Texas has a big pig problem! Millions of feral hogs are on the loose, feasting on farmers' crops, and harming anybody unlucky enough to get in their way. For rice farmers like Scott Peacock, hoards of pigs represent huge financial losses when they devour the crops in his fields and leave only the barren soil behind. Now it's up to Bob Woodcock and the Critter Gitter team to help even the score. Bob's answer to the pig problem is nothing short of hydraulic genius: a high tech, 360 degree, go-anywhere shooting gallery with the ability to soar 20 feet into the air for an all-out aerial assault. Now the guys have just ten days to deliver their invention before Scott floods his fields and the pigs come to pillage.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 2

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 2 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Peacock High Blind

Texas has a big pig problem! Millions of feral hogs are on the loose, feasting on farmers' crops, and harming anybody unlucky enough to get in their way. For rice farmers like Scott Peacock, hoards of pigs represent huge financial losses when they devour the crops in his fields and leave only the barren soil behind. Now it's up to Bob Woodcock and the Critter Gitter team to help even the score. Bob's answer to the pig problem is nothing short of hydraulic genius: a high tech, 360 degree, go-anywhere shooting gallery with the ability to soar 20 feet into the air for an all-out aerial assault. Now the guys have just ten days to deliver their invention before Scott floods his fields and the pigs come to pillage.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 19 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 12:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 1:00 AM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 2

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 2 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: 55 Oldsmobile Part 2

Car builder Ian Roussel transforms a beat-up 1955 Oldsmobile into a classic custom. Part 2 of 2
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Forrest Lucas

Forrest Lucas is an entrepreneur whose passion for motorsports is showcased through the world. He talks with Dave about his love of grassroots racing and the key to being successful.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 20 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 20 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 20 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 20 @ 8:00 AM ET

2014 Endurocross - Las Vegas, NV

Endurocross, Las Vegas, NV- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly technical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 5/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

The A 400 class compete for the fastest lap time on a course full of tough turns at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 8/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

The Super Modified compete for the fastest lap time, it all comes down to who can beat the clock at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 08/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 11:00 AM ET

2014 Endurocross - Las Vegas, NV

Endurocross, Las Vegas, NV- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly technical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 5/2/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 12:00 PM ET

ATV Pro MX: Aonia Pass, Washington, GA.

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 12:30 PM ET

FIM Motocross World Championship: Hyvinkaa, Finland

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Hyvinkaa, Finland
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Lakewood, CO

Motocross from the Thunder Valley National in Lakewood, Colorado.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 3:00 PM ET

ATV Pro MX: Aonia Pass, Washington, GA.

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 3:30 PM ET

FIM Motocross World Championship: Hyvinkaa, Finland

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Hyvinkaa, Finland
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Lakewood, CO

Motocross from the Thunder Valley National in Lakewood, Colorado.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 6:00 PM ET

British Motocross Championship: Drumclog, Scotland

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain?s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Drumclog, Scotland
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS - 2014 - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- The American Sprint Car Series kicks off the season with Night One of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 2/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS - 2014 - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- The American Sprint Car Series kicks off the season with Night One of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 2/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 20 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeリin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Salt Lake City, UT

Lucas Oil Modified Racing Series- Salt Lake City, UT- The Lucas Oil Modified Series heads the Rockies as they continue their pursuit of the championship. Event Date: 7/26/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - North/South 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Florence, KY- Late Model drivers celebrate history as they race for pride and prestigeリin the North/South 100. Event Date: 8/9/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS - 2014 - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- The American Sprint Car Series kicks off the season with Night One of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 2/28/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 21 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 21 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 21 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 21 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, he?ll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᆴ? lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 11:00 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage: Cuda Fuel Cell

For all of us at Dream Car Garage, having fun with cars is something we do for a living. Its part of who we are and who our friends and colleagues are. It's a wonderful life and we'd love to share the spirit of that with our viewers. We hope you enjoy the ride.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: AMC Muscle

Dennis goes for a ride in a couple of AMC muscle cars. Plus, he?ll get a lesson on glass polishing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Modifying the Polaris Ranger

Stacey takes a Polaris Ranger and decks it out with a 3 ᆴ? lift, bigger tires and axles, winches front and rear, and all kinds of other cool things to build an all-terrain vehicle that will really shine on the trail or off.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro Lite and リPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Toronto/Mid-Ohio GT, GTA, GTS

The Honda Indy 200 at Mid-Ohio from Lexington, OH.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro Lite and リPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Toronto/Mid-Ohio GT, GTA, GTS

The Honda Indy 200 at Mid-Ohio from Lexington, OH.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Portland International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Portland International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 21 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: Flashback

Steven, Patrick, and Charles take a look back at struggles the team has been through since leaving Seattle over 6000 miles ago: disgruntled crew, short on money, the Russian military, changing the expeditions route, and heading into the ice.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: Hell to Pay

The second day on the Cal-Salmon. The students, under the leadership of Marie, are guiding themselves through the Gaping Maw and beyond, to the even larger Ikes. Swimming in these icy waters will be inevitable and pain is a certainty.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: Flashback

Steven, Patrick, and Charles take a look back at struggles the team has been through since leaving Seattle over 6000 miles ago: disgruntled crew, short on money, the Russian military, changing the expeditions route, and heading into the ice.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: Hell to Pay

The second day on the Cal-Salmon. The students, under the leadership of Marie, are guiding themselves through the Gaping Maw and beyond, to the even larger Ikes. Swimming in these icy waters will be inevitable and pain is a certainty.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 22 @ 8:00 AM ET

Bonanza: The Avenger

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 9:00 AM ET

Bonanza: The Last Trophy

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 10:00 AM ET

Starsky and Hutch: The Set-Up Part 2

The duo try to uncover the truth behind Terry Nash ? the well-intentioned gun-man out to avenge the murder of his wife and who, until recently, didn't seem to even exist ? but in doing so, they are framed and wind up suspended from duty and becoming fugitives.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 11:00 AM ET

Starsky and Hutch: Survival

After Hutch plays the key part in a successful undercover operation to nail a wanted racketeer, the captured felon hires a hit-man to prevent Hutch from testifying in court.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 12:00 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 2:00 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 5:00 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 22 @ 7:30 PM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Monday, September 22 @ 9:00 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 22 @ 11:00 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 2:00 AM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Tuesday, September 23 @ 4:30 AM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Tuesday, September 23 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 23 @ 8:00 AM ET

One-Eyed Jacks

Starring Marlon Brando, Karl Malden, Slim Pickens (1961). Two men carry out a bank robbery in Mexico. Dad takes the gold and lets Rio be captured. Rio however escapes years later and comes after him with revenge and gold on his mind.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 11:00 AM ET

The Gun and the Pulpit

Starring: Marjoe Gortner, Slim Pickens and David Huddleston (1974). In the days of the "Wild West", a gunslinger, with a price on his head, discovers the body of a traveling minister who has been killed in an ambush. Fearing those who are following him, he assumes the dead minister's identity.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 12:30 PM ET

Mclintock

Starring John Wayne; Maureen O'Hara; Patrick Wayne; Stefanie Powers (1963). In this legendary John Wayne film, the cattle rancher McLintock puts his brand on the territory and every woman in it! The lovely Louise Warren plays a widow who moves with her two children onto McLintock?s ranch to serve as cook, while Maureen O?Hara plays the estranged wife. Every great Western staple is accounted for: Cowboys, Indians, gun battles and fistfights. Plus, that pair of (now infamous) spanking scenes!
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 3:00 PM ET

Angel and the Bad Man

Starring: John Wayne, Gail Russell and Harry Carey (1947). Quirt Evens an all around bad guy is nursed back to health and sought after by Penelope Worth a Quaker girl. He eventually finds himself having to choose from his world or the world from which Penelope lives by.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 5:00 PM ET

Lawless Frontier

Starring: John Wayne, Sheila Terry and George 'Gabby' Hayes (1934). Mexican outlaw Zanti killed John Tobin's parents. John teams up with Dusty, also hurt by Zanti, to get the bad guy.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 6:00 PM ET

RAM National Circuit Finals Rodeo

24 qualifiers go head-to-head in a tournament-style competition in two preliminary rounds. From Guthrie, OK. Event Date: 4/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 23 @ 9:00 PM ET

RAM National Circuit Finals Rodeo

24 qualifiers go head-to-head in a tournament-style competition in two preliminary rounds. From Guthrie, OK. Event Date: 4/12/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 23 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration:
TV Rating: TV14
Wednesday, September 24 @ 12:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 24 @ 2:00 AM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Wednesday, September 24 @ 4:00 AM ET

Championship Wrestling From Hollywood

Championship Wrestling from Hollywood (CWFH) is a weekly hour-long televised pro wrestling program featuring the best in-ring competition with solid storytelling and a unique cast of amazing performers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 5:00 AM ET

Extreme Desire

Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 5:30 AM ET

The Opener

The Opener captures the emotion, the feeling and the memories of the opening of the season. It's those special few days each year where anything can happen. Bonds are made and tradition is passed on. This is the epic journey of two men sharing their opening days. Sometimes they hunt and sometimes they are following others, but it always comes back to one common ground, "The Opener".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Wednesday, September 24 @ 8:00 AM ET

Extreme Desire

Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 8:30 AM ET

The Opener

The Opener captures the emotion, the feeling and the memories of the opening of the season. It's those special few days each year where anything can happen. Bonds are made and tradition is passed on. This is the epic journey of two men sharing their opening days. Sometimes they hunt and sometimes they are following others, but it always comes back to one common ground, "The Opener".
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 9:00 AM ET

The Bird Dog Circuit World Championships: Single Flushing Champion

The Bird Dog Circuit takes you inside the world of sport hunting.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 9:30 AM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 10:30 AM ET

British Motocross Championship: Kent, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain?s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Kent, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 11:30 AM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 12:00 PM ET

FIM Trial World Championship: Corsica

A Trial is an event in which skill and regularity is the key to success. The course consists of cross-country terrain on minor roads, (which are closed to traffic), or on country lanes and woodland tracks.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 1:00 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 2:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 3:00 PM ET

Australasian Superbike Championship: Wakefield ? Superbikes

The Australasian Superbike Championship features six championship rounds with categories from Superbike and Supersport
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 4:00 PM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 4:30 PM ET

The Dirt & New Zealand Midgets

THE DIRT is one of New Zealand?s most exciting and popular forms of racing. Focused on one major location, The Dirt, features Sprint and Midgets in non-stop, wheel to wheel racing action on the dirt, oval race track.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 5:00 PM ET

FIM X - Trial World Championship: France

The FIM X-Trial World Championship is held in an indoor arena. Riders must demonstrate exceptional skills as they negotiate artificial obstacles, with a potential for penalties if they place a foot on the floor while negotiating a section.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 6:00 PM ET

Australian Drift Championship: Drifting GP - Calder Park, Victoria

With a cult-like following the huge popularity of the Australian Drifting Grand Prix?s national series and Hi-Tec Oil?s Figure 8 Drift Series prove that the fast and furious world of Drifting is alive and well in Australia.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 7:00 PM ET

FIM Sidecar World Championship

The exciting action-packed spectacle of the FIM Sidecar World Championship is raced at major circuits, primarily in Europe.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 7:30 PM ET

Auto Speed

A weekly international motoring and motorsports magazine show, AutoSpeed is all action, all style and all the news including a Grand Prix update, race previews and feature stories along with action from the world of international racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 8:00 PM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 9:00 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Finland

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 9:30 PM ET

FIA European Drag Racing Championship: Germany

This well-established series brings together the best of the European Drag Racing community in all of the major disciplines (Top Fuel, Funny Car, Pro-Mod etc.) in a hotly-contested five-round series in front of hugely enthusiastic and patriotic fans.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 10:00 PM ET

British F1 Sidecar

The Eastern Airways British F1 Sidecar Championship is the pinnacle of F1 Sidecar racing in the UK. The action, the speed and thrills, and the antics of the riders is a sports and action experience like no other.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 10:30 PM ET

P1 Superstock Powerboats: USA - Cocoa Beach, FL

Powerboat Racing is quite simply, the most exciting form of marine motorsport today! The pilots must battle it out on the water through every turn and wave jump.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 11:00 PM ET

V8 Superboats: Temora

Likened to rally driving on water, the V8 boats can accelerate from 0 to 100 mph in under two seconds while completing 180 degree corners pulling 5-6 G?s similar to those found in a F-11 fighter jet.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Wednesday, September 24 @ 11:30 PM ET

Australian National Drag Racing Association

The Australian National Drag Racing Association (ANDRA) is the governing body for Drag Racing in Australia. The sport is regarded as the ultimate extreme performance between man and machine.
Duration:
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 12:30 AM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 1:30 AM ET

Real Road Racing Series: Billtown Part 1

The Bike Road Racing Series is the ultimate two wheel action for adrenaline- junkies. Run in rural England and Ireland, where all riders go out on the course at the same time, and compete with no boundaries or tire walls in a no holds bar event!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 2:30 AM ET

FIM Ice Speedway Gladiators: Inzell, Germany

Over 2 days, 16 cold-blooded racers rip the ice with their powerful prototypes armed with 200 metal spikes on each tire, taking the bends at maximum speed with no brakes at an angle where the handlebars just skim the track surface. From Inzell, Germany
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 3:30 AM ET

Driver's Seat

Formula 1 is a fascinating, exhilarating, and high-octane sport like no other. This series explores every aspect of the sport - drivers, teams, technology, and everything else that makes it tick!
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 4:00 AM ET

New Zealand Drift

The D1NZ National Drifting Championship is one of the longest running series globally, with the biggest spectator numbers for a drifting series in Australasia. The Series includes over 70 top drivers from all over NZ.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 4:30 AM ET

FIM Motocross World Championship: Loket, Czech Republic

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Loket, Czech Republic
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 5:00 AM ET

Acceleration: Italy

Acceleration is a motorsports event that for the first time ever combines both 4 wheel and 2 wheel action. The event brings together teams from all over the world and features FA1, pick-up trucks, and motorcycles!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 25 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 25 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 25 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Thursday, September 25 @ 8:00 AM ET

Sports Crash:

Sports Crash takes viewers inside the action for an up close and personal look at the most spectacular crack-ups and collisions in sports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 8:30 AM ET

Won & Done

The game show with horsepower. A '96 Camaro, a '69 Camaro, a '74 Nova, and a '72 Plymouth Scamp race for the chance to win $500 and the chance to be one step closer to $50,000. Loser's vehicle is banned for life. Event Date: 9/29/13
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 9:00 AM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro Lite and リPro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 11:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - TFH, TAF & Pro Modified - Marble Falls, TX

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Marble Falls, TX- Quick Eliminator and Pro Eliminator boat racers take on the majestic Lake Marble Falls. Event Date: 8/10/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 12:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 12:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 1:00 PM ET

Superbike Shootout: RaceFuelZ Pro Superbike - Round 3/Series Finale

Round Three/Series Finale, RaceFuelZ Pro Superbike from Arai Mountain Nationals at Miller Motorsports Park, Tooele, UT. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Utah. Event Date: 5/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 3:00 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 3:30 PM ET

Dirty 30

Dirty30 is a 30 minute/30 race TV show series focusing on "dirt" Sprint Car and Midget racing.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 4:00 PM ET

Superbike Shootout: RaceFuelZ Pro Superbike - Round 3/Series Finale

Round Three/Series Finale, RaceFuelZ Pro Superbike from Arai Mountain Nationals at Miller Motorsports Park, Tooele, UT. The best pro riders and teams from across the U.S. race in Utah. Event Date: 5/24/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Irwindale, CA- Drivers in the modified series hit the half way point in their season as they head to Irwindale Speedway. Event Date: 8/16/143
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 7:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 7:30 PM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

The Super Modified compete for the fastest lap time, it all comes down to who can beat the clock at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 08/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 8:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 10:00 PM ET

Summer Shootout Series

The Jack In The Box Summer Shootout at Charlotte Motor Speedway is a weekly racing series featuring the racing stars of tomorrow. Driving US Legend Cars and Bandoleros, racers of all ages compete in this high-intensity, bumper beating, racing series.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 10:30 PM ET

Knoxville Raceway's Dirt Dream

The Lucas Oil Knoxville Championship Cup Series is the premier weekly series for Sprint Car racing. Drivers from all over the world compete for a weekly purse and a season championship that can put them on a fast track to the big time.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Thursday, September 25 @ 11:00 PM ET

SPEED SPORT

Speed Sport seeks out the best of American Real motorsports action and showcases racing that features midgets, modifieds, off-road trucks, and two wheeled action racing on dirt, pavement, and water, sometimes all of the above.
Duration:
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Irwindale, CA- Drivers in the modified series hit the half way point in their season as they head to Irwindale Speedway. Event Date: 8/16/143
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 1:00 AM ET

2014 Best In The Desert - Canidae / Tap It Silverstate 300

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Goshen, IN- Elkhart County 4H Fairgrounds hosts one of the biggest pulls of the year, with 7 classes of pulling action including Super Modified Tractor, Pro Stock, Hot Rod Semis, and more
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Irwindale, CA- Drivers in the modified series hit the half way point in their season as they head to Irwindale Speedway. Event Date: 8/16/143
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 4:00 AM ET

2014 Best In The Desert - Canidae / Tap It Silverstate 300

Best In The Desert- Alamo, NV- Competition Trick Trucks and Buggies race a 300-mile, point-to-point course in the Nevada desert. Event Date: 5/4/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 5:00 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 5:30 AM ET

The Motocross Files - The History of the Sport: Joel Robert

Perhaps no other rider in the history of the sport inspired so many around the world to find their way to the motocross track. Riding to six World titles, Joel kept his competitors off-balance with his casual, prankster ways while he developed the early Japanese motocross bikes that lead the industry today.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 26 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 26 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 26 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Friday, September 26 @ 8:00 AM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, he?ll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 8:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 9:00 AM ET

The Motorhead Traveler: Las Cruces, New Mexico

This week the Motorhead Traveler visits New Mexico where he checks out the green chili cheeseburger motorcycle tour, the Fort Seldon State Monument, the Barnett Harley-Davidson, the New Mexico Farm and Ranch Heritage Museum, and the Organ Mountains.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 9:30 AM ET

Dream Car Garage: Larry Holt and Mulitmatic Engineering

In this episode, we visit Larry Holt at Multimatic Engineering. Larry takes us behind the scenes to show us how all the carbon fiber components of the Super Cuda were created in their state of the art facility.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 10:00 AM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 10:30 AM ET

First Crush:

Host Willie B challenges four contestants to save their first car from the salvage yard crusher
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 11:00 AM ET

On The Edge: Elk River, MN

Beater X Compact 1: An extreme form of auto racing the average guy can compete in. Beater X: Truck.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 11:30 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 12:00 PM ET

The Motorhead Traveler: Las Cruces, New Mexico

This week the Motorhead Traveler visits New Mexico where he checks out the green chili cheeseburger motorcycle tour, the Fort Seldon State Monument, the Barnett Harley-Davidson, the New Mexico Farm and Ranch Heritage Museum, and the Organ Mountains.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 1:00 PM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, he?ll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 1:30 PM ET

Dream Car Garage: Larry Holt and Mulitmatic Engineering

In this episode, we visit Larry Holt at Multimatic Engineering. Larry takes us behind the scenes to show us how all the carbon fiber components of the Super Cuda were created in their state of the art facility.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 2:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 2:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 3:00 PM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, he?ll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 3:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 4:00 PM ET

High Tech Rednecks: Deuce and a Half Build

Bob and the guys will be taking a decommissioned ARMY transport vehicle and turning it into a apocalypse-ready rig. Massive fuel tanks? Check. Room for a family? You betchya. Want to kill zombies? Well, you can do that too. The only problem for Bob? The client can't pay! Will Bob finish the build and hope for the best - or sell the rig and recoup some losses? All Bob knows is that he better be careful - the last person you want to make mad is a doomsday prepper!!!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 5:00 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 5:30 PM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 6:00 PM ET

Full Custom Garage: Ultimate Shop Van

Car builder Ian Roussel makes the ultimate shop van out of a 1949 International milk truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 7:00 PM ET

High Tech Rednecks: Deuce and a Half Build

Bob and the guys will be taking a decommissioned ARMY transport vehicle and turning it into a apocalypse-ready rig. Massive fuel tanks? Check. Room for a family? You betchya. Want to kill zombies? Well, you can do that too. The only problem for Bob? The client can't pay! Will Bob finish the build and hope for the best - or sell the rig and recoup some losses? All Bob knows is that he better be careful - the last person you want to make mad is a doomsday prepper!!!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 9:00 PM ET

Full Custom Garage: Ultimate Shop Van

Car builder Ian Roussel makes the ultimate shop van out of a 1949 International milk truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 10:00 PM ET

High Tech Rednecks: Deuce and a Half Build

Bob and the guys will be taking a decommissioned ARMY transport vehicle and turning it into a apocalypse-ready rig. Massive fuel tanks? Check. Room for a family? You betchya. Want to kill zombies? Well, you can do that too. The only problem for Bob? The client can't pay! Will Bob finish the build and hope for the best - or sell the rig and recoup some losses? All Bob knows is that he better be careful - the last person you want to make mad is a doomsday prepper!!!
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Friday, September 26 @ 11:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration:
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 12:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 1:00 AM ET

Full Custom Garage: Ultimate Shop Van

Car builder Ian Roussel makes the ultimate shop van out of a 1949 International milk truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 2:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 3:00 AM ET

Night of World Records II

The most spectacular and death-defying jump-off in extreme sports history. Seth Enslow, Robbie Maddison, Ryan Capes. Three modern day daredevils, head-to-head, all smashing through the impossible 300ft barrier. Only one will claim the world distance record.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 4:00 AM ET

Full Custom Garage: Ultimate Shop Van

Car builder Ian Roussel makes the ultimate shop van out of a 1949 International milk truck.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 5:00 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 5:30 AM ET

The Dave Despain Show: Jeremy McGrath

Jeremy McGrath is considered by many to be the greatest rider to ever compete in AMA Supercross racing. With an astonishing 7 championships to his credit, Showtime talks to Dave Despain about his past and future goals in motorsports.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 27 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 27 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 27 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Saturday, September 27 @ 8:00 AM ET

2014 Endurocross - Sacramento, CA

Endurocross, Sacramento, CA- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly tecnical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 9:00 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - Super Modified Class

The Super Modified compete for the fastest lap time, it all comes down to who can beat the clock at Extreme Sports Park, Port Angeles, WA. Event Date: 08/10/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 9:30 AM ET

American Sprint Boat Racing Series - A 400 Class

Battling over 20 fast turns, A 400 Sprint Boats put the pedal to the metal and race for the fastest time on the track at Webb?s Slough, St. John, WA. Event Date: 08/24/2013
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 10:00 AM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Pullers head to the Indiana State Fairgrounds for the Indy Super Pull with competition classes including Hot Rod Semi, Pro Modified 4WD, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 11:00 AM ET

2014 Endurocross - Sacramento, CA

Endurocross, Sacramento, CA- An extreme hybrid of supercross, time-trials, and enduro racing. The Nation's top 2-wheel competitiors take on highly tecnical indoor courses that incorporate various elements of off-road riding. Event Date: 6/21/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 12:00 PM ET

ATV Pro MX: Muddy Creek Raceway ? Blountville TN

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 12:30 PM ET

FIM Motocross World Championship: Loket, Czech Republic

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Loket, Czech Republic
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 1:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Mt. Morris, PA

Motocross from the High Point National in Mt. Morris, Pennsylvania. Live Event
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 3:00 PM ET

ATV Pro MX: Muddy Creek Raceway ? Blountville TN

The ATVMX National Championship series consists of nine rounds of outdoor motocross racing from the best professional and amateur racers in the world. Points are combined each round to announce an overall national champion at the end of the season.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 3:30 PM ET

FIM Motocross World Championship: Loket, Czech Republic

The classic dirt-and-hills off-road motor bike racing that runs come rain, shine, snow or hail. One of the 3 BIG 2-wheel motorcycle world championships. From Loket, Czech Republic
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 4:00 PM ET

Pro Motocross Championship: 1st Moto Coverage - Mt. Morris, PA

Motocross from the High Point National in Mt. Morris, Pennsylvania. Live Event
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 6:00 PM ET

British Motocross Championship: Kent, England

The action comes from FatCat, Milton MX Park, Foxhill, Farleigh Castle & Hawkstone Park, providing the usual awesome, no-holds-barred action as Britain?s best and brightest get to grips with some of the toughest tracks around. From Kent, England
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 7:00 PM ET

Lucas Oil ASCS - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- Sprint car drivers compete to take home the trophy in Night Two of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 03/01/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 8:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Chandler, AZ-リPro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 4/13/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 10:00 PM ET

Lucas Oil ASCS - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- Sprint car drivers compete to take home the trophy in Night Two of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 03/01/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Saturday, September 27 @ 11:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Pullers head to the Indiana State Fairgrounds for the Indy Super Pull with competition classes including Hot Rod Semi, Pro Modified 4WD, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration:
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 12:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Chandler, AZ-リPro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 4/13/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 1:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 2:00 AM ET

Lucas Oil Modified Series - 2014 - Irwindale, CA

Lucas Oil Modified Racing Series- Irwindale, CA- Drivers in the modified series hit the half way point in their season as they head to Irwindale Speedway. Event Date: 8/16/143
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 3:00 AM ET

Lucas Oil Late Model Dirt Series - 2014 - Topless 100

Lucas Oil Late Model Dirt Series- Batesville, AR- Late Model drivers take the car tops off to race the annual Topless 100. Event Date: 8/16/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 4:00 AM ET

Lucas Oil ASCS - Yuma, AZ

American Sprint Car Series- Yuma, AZ- Sprint car drivers compete to take home the trophy in Night Two of the Cocopah Cup Challenge. Event Date: 03/01/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 5:00 AM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 28 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 28 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 28 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Sunday, September 28 @ 8:00 AM ET

Sports Crash: Extreme Slams

The most sensational high impact moments from the world of sports. A snowmobiler tries to out run an avalanche? see how that works out for him, a bull rider gets KOed in the starting gate, a freestyle motocross jump ends in desert destruction and spectators? lives are on the line when a rally car charges into the crowd.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 8:30 AM ET

Race Central TV

Former Championship Winning professional driver continues his award-winning broadcast career, earning praise as one of the most knowledgeable-entertaining persons in motor sports. Catch this weeks exclusive show only on Kurt Hansen's Race Central TV on MAVTV.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 9:00 AM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, he?ll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 9:30 AM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 10:00 AM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 10:30 AM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 11:00 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 11:30 AM ET

Dream Car Garage: Larry Holt and Mulitmatic Engineering

In this episode, we visit Larry Holt at Multimatic Engineering. Larry takes us behind the scenes to show us how all the carbon fiber components of the Super Cuda were created in their state of the art facility.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 12:00 PM ET

My Classic Car: Hyannis Car Show

Dennis makes his way to Hyannis, Massachusetts for their annual car show. Plus, he?ll check out the latest in part restoration and chroming.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 12:30 PM ET

Chop Cut Rebuild

If you?re a hard-core gear-head, you?re on the road to the right place. Get your fix with host Dan Woods as he reveals what it takes to be a custom classic builder. With demanding deadlines quickly becoming a reality and roadblocks rising left and right, two talented teams must come up with dynamic, innovative ways to survive the mission
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 1:00 PM ET

Stacey David's GearZ: Building a Shop

Stacey and Crew take a huge open warehouse and build it into the new GEARZ shop. Stacey shares his tips and tricks for setting up a useable work space, no matter how large.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 1:30 PM ET

Two Guys Garage

Hosts Kevin Byrd and Willie B bring you cutting edge technology and what?s hot in the automotive after market. Two Guys Garage provides timely and relevant problem solving on automotive projects with real world experts.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 2:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 3:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Pullers head to the Indiana State Fairgrounds for the Indy Super Pull with competition classes including Hot Rod Semi, Pro Modified 4WD, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 4:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Mid Ohio TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Mid Ohio TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 5:00 PM ET

Lucas Oil Off Road Racing Series

Lucas Oil Off Road Racing Series - San Bernardino, CA - Round 10 Pro 4 and Pro 2 Off Road Racing from Glen Helen Raceway
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 6:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Pullers head to the Indiana State Fairgrounds for the Indy Super Pull with competition classes including Hot Rod Semi, Pro Modified 4WD, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 7:00 PM ET

Pirelli World Challenge: Mid Ohio TC, TCA, TCB

Pirelli World Challenge: Mid Ohio TC, TCA, TCB
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 8:00 PM ET

The Dave Despain Show: : Kevin and Sammy Swindell

Father and son, Sammy and Kevin Swindell, talk to Dave about their love of sprint car racing and their domination of the prestigious Chili Bowl event.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 8:30 PM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 9:00 PM ET

Lucas Oil Pro Pulling League

Lucas Oil Pro Pulling League- Indianapolis, IN- Pullers head to the Indiana State Fairgrounds for the Indy Super Pull with competition classes including Hot Rod Semi, Pro Modified 4WD, Unlimited Super Stock Tractor, and Pro Stock Tractors. Event Date: 8/3/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 10:00 PM ET

OPTIMA'S Search for the Ultimate Street Car: Michigan International Speedway

More than 70 of the nation?s finest custom performance cars are driven to their limits around the Michigan International Speedway track. Which car will prove to be the best all-around performer? It?s American muscle versus foreign exotics, and all of them are street legal. Hosted by Chad Reynolds.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 11:00 PM ET

The Dave Despain Show: : Kevin and Sammy Swindell

Father and son, Sammy and Kevin Swindell, talk to Dave about their love of sprint car racing and their domination of the prestigious Chili Bowl event.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Sunday, September 28 @ 11:30 PM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 12:00 AM ET

Dangerous Waters: The Long Road

The expedition hauls their machines and gear up some of the roughest roads in North America. It a 3100 mile journey North through Whitehorse, Dawson Creek, the Yukon and then back above the Arctic Circle. Before getting on the water Steven reminds the crew of the dangers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 1:00 AM ET

Hell and Highwater: To Hell and Back

On the last day of training, in record high water on the Cal-Salmon, the students face rapids even veteran river guides refuse to run. Kyle is the head boatman and the mystical river terrorizes and empowers the group on their graduation day.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 2:00 AM ET

The Dave Despain Show: : Kevin and Sammy Swindell

Father and son, Sammy and Kevin Swindell, talk to Dave about their love of sprint car racing and their domination of the prestigious Chili Bowl event.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 2:30 AM ET

The Dave Despain Show: Parnelli Jones

Parnelli Jones is a former Indy 500 winner, successful team owner and an innovator in the world of motosports. He talks to Dave about his long standing career as a driver and team owner.
Duration: 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 3:00 AM ET

Dangerous Waters: The Long Road

The expedition hauls their machines and gear up some of the roughest roads in North America. It a 3100 mile journey North through Whitehorse, Dawson Creek, the Yukon and then back above the Arctic Circle. Before getting on the water Steven reminds the crew of the dangers.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 4:00 AM ET

Hell and Highwater: To Hell and Back

On the last day of training, in record high water on the Cal-Salmon, the students face rapids even veteran river guides refuse to run. Kyle is the head boatman and the mystical river terrorizes and empowers the group on their graduation day.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 5:00 AM ET

Lucas Oil Drag Boat Racing - Pro Qualifying - Chandler, AZ

Lucas Oil Drag Boat Racing Series- Chandler, AZ-リPro classes qualify to make the elimination brackets at Wildhorse Pass Motorsports Park. Event Date: 4/13/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Monday, September 29 @ 8:00 AM ET

Bonanza: The Last Trophy

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 9:00 AM ET

Bonanza: San Francisco

Starring: Lorne Greene and Michael Landon (1959). The adventures of Ben Cartwright and sons defending their ranch and community.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 10:00 AM ET

Starsky and Hutch: Survival

After Hutch plays the key part in a successful undercover operation to nail a wanted racketeer, the captured felon hires a hit-man to prevent Hutch from testifying in court.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 11:00 AM ET

Starsky and Hutch: Starsky's Lady

Crazed killer Prudholm returns to extract his revenge on Starsky ? who he blames for the death of his son ? by targeting Starsky's girl-friend.
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 12:00 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 29 @ 2:30 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 4:30 PM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Monday, September 29 @ 6:00 PM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Monday, September 29 @ 9:00 PM ET

88 Minutes

Starring: Al Pacino, Alicia Witt and Ben McKenzie (2007). In Seattle, the successful forensic psychiatrist and college professor Jack Gramm is in evidence since he was responsible for the condemnation of the serial killer Jon Forster, influencing the jury to sentence him to death row. Jon accuses Jack of manipulation, inducing one witness and sister of one of his victims to testify against him. On the eve of Jon's execution, Jack receives a phone call telling him that he has only eighty-eight minutes of life, while a killer is copycatting Jon, killing women with the same "modus-operandi" and is investigated by Seattle Slayer Task Force. With the support of associate Shelly Barnes, an FBI agent, his friend Frank Parks, and his assistant Kim Cummings, Jack investigates some weird and problematic students, a security guard of the campus and the woman with whom he had a one night stand.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVMA
Monday, September 29 @ 11:30 PM ET

Rudy

Starring: Sean Astin, Jon Favreau and Ned Beatty (1993). Rudy has always been told that he was too small to play college football. But he is determined to overcome the odds and fulfill his dream of playing for Notre Dame.
Duration:
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 1:30 AM ET

Brian's Song

Starring: James Caan, Billy Dee Williams and Jack Warden (1971). Based on the real-life relationship between teammates Brian Piccolo and Gale Sayers and the bond established when Piccolo discovers that he is dying.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVG
Tuesday, September 30 @ 3:00 AM ET

Finding Forrester

Starring: Sean Connery, Rob Brown, F. Murray Abraham (2000). A young writing prodigy finds a mentor in a reclusive author.
Duration: 3 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 6:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 6:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 7:00 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 7:30 AM ET

Paid Programming

Duration: 30 Minutes
TV Rating: N/A
Tuesday, September 30 @ 8:00 AM ET

Santa Fe Trail

Starring: Ronald Regan, Errol Flynn, Olivia de Havilland and Raymond Massey (1940). The story of Jeb Stuart, his romance with Kit Carson Holiday, friendship with George Custer and battles against John Brown in the days leading up to the outbreak of the American Civil War.
Duration: 2 Hours 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 10:30 AM ET

Vengeance Valley

Stars: Burt Lancaster, Robert Walker and Joanne Dru (1951). A cattle baron takes in an orphaned boy and raises him, causing his own son to resent the boy. As they get older the resentment festers into hatred, and eventually the real son frames his stepbrother for fathering an illegitimate child that is actually his, seeing it as an opportunity to get his half-brother out of the way so he can have his father's empire all to himself.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 12:30 PM ET

The Proud and the Damned

Starring: Chuck Connors, Aron Kincaid and Cesar Romero (1972). A group of five Confederate mercenaries led by Sergeant Will Hansen must choose sides carefully in a small village where they find themselves trapped in the middle of a rebellion. The group is torn as to whether they should honor the powerful military dictator who forces them to spy for him or help the local village fight for its independence. Follow Sergeant Hansen and his men as they make a decision that could cost them their lives.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 2:30 PM ET

My Outlaw Brother

Starring: Mickey Rooney, Wanda Hendrix and Robert Preston (1951). A young man travels to Mexico in search of his brother, who has become involved with a dangerous gang.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 4:30 PM ET

'Neath the Arizona Skies

Starring; John Wayne, Sheila Terry and Shirley Jean Rickert (1934). Chris Morrell, the guardian of half-Indian girl Nina, is helping her find her missing white father. so she can cash in on her late mother's oil lease. Outlaw Sam Black is after the girl and her father as well. Besides dealing with the Black gang, Morrell has to find another robber, Jim Moore, who switches clothes with him after he finds Chris unconscious from a fight with Sam Black. Along the way, he meets a lady who's the sister of Jim Moore, another bad hombre who's in cahoots with Jim Moore, and an old friend who takes in Nina and helps Chris locate Nina's father and fight off the various desperadoes.
Duration: 1 Hour 30 Minutes
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 6:00 PM ET

Xtreme Bulls: Reno

The PRCA'S top bull riders compete at the ?Wildest, Richest Rodeo in the West?. From Reno, NV. Event Date: 6/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 7:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration: 2 Hours
TV Rating: TV14
Tuesday, September 30 @ 9:00 PM ET

Xtreme Bulls: Reno

The PRCA'S top bull riders compete at the ?Wildest, Richest Rodeo in the West?. From Reno, NV. Event Date: 6/19/14
Duration: 1 Hour
TV Rating: TVPG
Tuesday, September 30 @ 10:00 PM ET

King of the Cage:

Championship mixed martial arts competition from KOTC.
Duration:
TV Rating: TV14